Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13

Δημοσίευση από pgetsos »

xrictoforoc έγραψε:Το φιλικό είναι στις 26 Ιουλίου.

Τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς είναι στις 2 (χρόνια μου πολλά :opaokara: ) και στις 9 Αυγούστου.Ακόμα δεν ξέρουμε ούτε με ποιον ούτε αν θα είναι το πρώτο ματς ή το δεύτερο στην ΤΟΥΜΠΑ.
φακ μι :evil: @@, δε θα τη δω φετος την τουμπα...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Aν είναι στις 9 στον ΝΑΟ (το εύχομαι,θα με διευκολύνει) ανέβα δυο ριμάδες μέρες νωρίτερα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

xrictoforoc έγραψε:Aν είναι στις 9 στον ΝΑΟ (το εύχομαι,θα με διευκολύνει) ανέβα δυο ριμάδες μέρες νωρίτερα...
αμα γινοταν λες να μην το εκανα? δυστυχως ειναι και ηδη κλεισμενα εισητηρια τρενου στις 10... νταξει, τουλαχιστον θα τον δω πανιωνιο,ατρομητο,λειβαδια :roll:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

moican4 έγραψε:Η ομάδα στο Α ημίχρονο ήταν εξαιρετική..
Νομίζω κανένας δεν την περίμενε τόσο καλή ,ούτε ο Δώνης που το είπε κιόλας..
Αλληλοκαλύψεις, πρέσινγκ, και κυρίως την "μπάλα με την μία" είναι αυτά που έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κάνει συνέχεια..
Βέβαια όσο εμένα μου αρέσει προσωπικά η μπάλα με την μία, τόσο επικίνδυνο είναι να την χάσεις και να φύγει στην κόντρα ο άλλος.
Θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίξουμε..αν χάσεις την μπάλα στον ρόμβο, κλάψτα..

Ο Λαζάρ σήμερα ήταν άψογος( και σχεδόν ανεπηρέαστος από κούραση) γιατί έπαιξε στην θέση του, κόβει, μοιράζει, κουβαλάει, προσποιείται..
Από την άλλη ο Ρομπέρ που αν έχει διάρκεια θα τον δούμε ενδεκάδα πιστεύω...

Παρόλο που οι παίκτες είναι πιασμένοι από τις προπονήσεις, σήμερα ήταν πολύ καλοί...
Με Σάλπι, Μαλεζά Φωτάκη σαφώς η ομάδα θα ανέβει όσο θα χαλαρώνει από Κυριακή που θα έρθει πίσω..

Συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρι το επόμενο και πιο δυνατό με την Μαγιόρκα..

ΥΓ.Όσο για τον Μπάρνς, μέτριος λίαν επιεικώς ...Σιγά τον παίκτη που κάνει την διαφορά δηλ..
ακριβώς αυτά!

+ ότι ο γιάννου δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από κλάους, ο οποίος με απογοητεύει
curtis

Δημοσίευση από curtis »

κατσικας πολυ καλος νομιζω θα εχει πολυ μεγαλη εξελιξη.εχω παθει μεγαλη πλακα με κωνστ/δη το παιδι ειναι το μελλοντικο δεξι μπακ σε 2 χρονια δηλαδη,ασχετα αν τον εβαλε αριστερα,φυσεκι λεμε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

curtis έγραψε:κατσικας πολυ καλος νομιζω θα εχει πολυ μεγαλη εξελιξη.εχω παθει μεγαλη πλακα με κωνστ/δη το παιδι ειναι το μελλοντικο δεξι μπακ σε 2 χρονια δηλαδη,ασχετα αν τον εβαλε αριστερα,φυσεκι λεμε.
τοσο καλος? :o :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το πρωτο ημιχρονο ειδα.

Παιζαμε με μια ομαδα αρκετα κατωτερη.Κυνηγησαμε πολυ τον αντιπαλο και η πιεση ξεκιναγε απο ψηλα.Η αμυνα δεν μπορει να κριθει γιατι δε δεχθηκε πιεση αλλα καποια στοιχεια φανηκαν οπως το ανεβασμα της μπαλας απο τα δυο σεντερ μπακ μεχρι το κεντρο.Η δυναμη του κουμαλο πιστευω θα βοηθησει.

Δεξι και αριστερο μπακ τα γνωστα ανεβασματα και οι βοηθειες στην επιθεση χωρις ομως να μπορουν να κριθουν αμυντικα.Ηθελα να παρατηρησω τον κατσε αλλα πιστευω οτι ητανε σε κακη μερα.Οπως ειπατε και παραπανω θελει να βαλει δυναμη.Ο λαζαρ τα γνωστα θετικα του στοιχεια και ο ρομπερ γνωστα θετικος στην προετοιμασια.Ο γεωργιαδης συνεργαστηκε καλα σε καποιες φασεις με τον εττο αλλα θελουμε πολλα περισσοτερα και ο γιαννου προς το παρον δειχνει να παταει πιο καλα απο τον κλαους.

Στο επομενο φιλικο νομιζω θα φανουνε πολλα.Ελπιζω να δειξουμε πραγματα και να μη χαθουμε στο γηπεδο.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Υπάρχει κανένα βίδεο με τα γκολ/φάσεις για όσους δεν το είδαν;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το μόνο που μπορείς να κρίνεις από αυτά τα φιλικά είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ του προπονητή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κρίνεις αν θα πετύχει αυτό που θέλει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

gika έγραψε:Το μόνο που μπορείς να κρίνεις από αυτά τα φιλικά είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ του προπονητή. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κρίνεις αν θα πετύχει αυτό που θέλει ή όχι.
+1926

εχεις δικιο κ μαλιστα το καλο ειναι πως μεχρι στιγμης του βγαινει αυτο που θελει σε ενα ποσοστο 65%-85% ειδικα χθες τον ακουγα που ζηταγε συνεχεια pressing KAI passing game κ στο πρωτο τουλαχιστον ημιχρ. αυτο εκαναν οσοι ηταν στο γηπεδο.
στο 2ο οκ, αλλαξε σιγα σιγα ολη την ομαδα κ ειναι λογικο να μη βγουνε ολα κ να γινουν λαθη, κατανοητο.

γενικα ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ κ αυτο με αρεσει πολυ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

απο τα μεχρι στιγμης φιλικα εμενα αυτος ο κατσε δεν μαρεσει. δεν προωθει το παιγνιδι καθετα(παναγιωτουδης) αλλα παραλληλα. ζηταει συνεχεια μπαλα και δινει στηριγμα οπως οφειλει να κανει ενα αμυντικο χαφ αλλα απο κει και περα τπτ. αργος στην σκεψη και καθολου σωματικα προσοντα για την θεση του ( θα πηδηξει για κεφαλια με τον ντιοπ π.χ) ο αγγλος ειναι σε κακη κατασταση αλλα μπαλιτσα ξερει.ειδα κατι αλλαγες παιγνιδιου κατι πασες με το εξωτερικο κλπ. μαρεσει το συστημα με 2 μπροστα γιατι κανουμε ευκαιριες.(λογικο να δεχομαστε κιολας στα επισημα ματς με κανονικες ομαδες). καλος και ο κωνσταντινιδης γρηγορος και με τσαμπουκα. για μενα μεγαλη απογοητευση ειναι ο γεωργιαδης.μετριος φουλ. καλοι οι ετοο λινο καλος ο κατσικας. με φοβιζει ο κουμαλο αν και εχει καποια καλα στοιχεια.απλα θελουμε δημιουργικο παιχτη μπροστα οπωσδηποτε γιατι παλι θα τα περιμενουμε ολα απο το πουλεν μου τον ρουμανο.ο πελκας διαφημιζεται φουλ εδω μεσα και προωθειται απο την ομαδα πχ νο10 νομιζα οτι ηταν παιχταρας μεχρι που μιλησα με κατι αντιπαλους στην ηλικια του και δυστυχως μου ειπαν οτι...δεν...και δυστυχως απο οτι ειδα δικαιωνονται. αντιθετα ο ποποβιτς μαρεσει παρα πολυ. ρομπερ δεν πα να εισαι μβπ σε ολα τα φιλικα οταν θα κανεις ενα αναλογο επισημο ματς τοτε θα σε παραδεχτω γιατι και περυσι τα ιδια εκανες :twisted:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

προσυπογράφω σε όλα!

+4 φίλε
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εμενα ο Κατσε μου αρεσε...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αυτός ο Πέλκας κι εμένα δεν με πολυγεμίζει το μάτι αλλά η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Δώνης δίνοντάς του και το 10 με κρατάει ουδέτερο. Αναμένω την εξέλιξή του με μεγάλη περιέργεια είναι η αλήθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”