Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
Η ομάδα στο Α ημίχρονο ήταν εξαιρετική..
Νομίζω κανένας δεν την περίμενε τόσο καλή ,ούτε ο Δώνης που το είπε κιόλας..
Αλληλοκαλύψεις, πρέσινγκ, και κυρίως την "μπάλα με την μία" είναι αυτά που έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κάνει συνέχεια..
Βέβαια όσο εμένα μου αρέσει προσωπικά η μπάλα με την μία, τόσο επικίνδυνο είναι να την χάσεις και να φύγει στην κόντρα ο άλλος.
Θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίξουμε..αν χάσεις την μπάλα στον ρόμβο, κλάψτα..
Ο Λαζάρ σήμερα ήταν άψογος( και σχεδόν ανεπηρέαστος από κούραση) γιατί έπαιξε στην θέση του, κόβει, μοιράζει, κουβαλάει, προσποιείται..
Από την άλλη ο Ρομπέρ που αν έχει διάρκεια θα τον δούμε ενδεκάδα πιστεύω...
Παρόλο που οι παίκτες είναι πιασμένοι από τις προπονήσεις, σήμερα ήταν πολύ καλοί...
Με Σάλπι, Μαλεζά Φωτάκη σαφώς η ομάδα θα ανέβει όσο θα χαλαρώνει από Κυριακή που θα έρθει πίσω..
Συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρι το επόμενο και πιο δυνατό με την Μαγιόρκα..
ΥΓ.Όσο για τον Μπάρνς, μέτριος λίαν επιεικώς ...Σιγά τον παίκτη που κάνει την διαφορά δηλ..
Αλληλοκαλύψεις, πρέσινγκ, και κυρίως την "μπάλα με την μία" είναι αυτά που έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κάνει συνέχεια..
Βέβαια όσο εμένα μου αρέσει προσωπικά η μπάλα με την μία, τόσο επικίνδυνο είναι να την χάσεις και να φύγει στην κόντρα ο άλλος.
Θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίξουμε..αν χάσεις την μπάλα στον ρόμβο, κλάψτα..
Ο Λαζάρ σήμερα ήταν άψογος( και σχεδόν ανεπηρέαστος από κούραση) γιατί έπαιξε στην θέση του, κόβει, μοιράζει, κουβαλάει, προσποιείται..
Παρόλο που οι παίκτες είναι πιασμένοι από τις προπονήσεις, σήμερα ήταν πολύ καλοί...
Με Σάλπι, Μαλεζά Φωτάκη σαφώς η ομάδα θα ανέβει όσο θα χαλαρώνει από Κυριακή που θα έρθει πίσω..
ΥΓ.Όσο για τον Μπάρνς, μέτριος λίαν επιεικώς ...Σιγά τον παίκτη που κάνει την διαφορά δηλ..
ΑΠλα για Μπαρνς ειναι 23 και δειχνει προοπτικες μεγαλες κατ εμε..
Συνόψισα την ουσία αυτών που λες.rainmaker έγραψε:ευχαριστω που επανελαβες τρεις παραγραφους για ν αναρωτηθεις για την τελευταια λεξη. Γενικως δεν ειδα κανεναν. Ουτε να κλαιει και κυριως ουτε να γελαει...
δε ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΛΑΜΑ
- xrictoforoc
Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και εντυπωσιάστηκα κυρίως από την όρεξη των τσακαλιών.
Καταπληκτικοί Λίνο,Κατσικάς αρκετά καλός ο Ρομπέρ,όπως και ο Λαζάρ,έμεινα αρκετά ευχαριστημένος μιας και είδαμε αρκετά καλή μπάλα,με γρήγορες πάσσες και έξυπνους χειρισμούς με την μπάλα,ο Γιάννου ήταν επίσης καλός,ωστόσο σε αρκετές φάσεις μου φάνηκε κάπως....επιπόλεος.
Καλή συνέχεια παλικάρια....ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
Καταπληκτικοί Λίνο,Κατσικάς αρκετά καλός ο Ρομπέρ,όπως και ο Λαζάρ,έμεινα αρκετά ευχαριστημένος μιας και είδαμε αρκετά καλή μπάλα,με γρήγορες πάσσες και έξυπνους χειρισμούς με την μπάλα,ο Γιάννου ήταν επίσης καλός,ωστόσο σε αρκετές φάσεις μου φάνηκε κάπως....επιπόλεος.
Καλή συνέχεια παλικάρια....ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

Ποτε ειναι το φιλικο με Αιντχοβεν?
Επισης ξερει κανεις αν θα παιξουμε κανα ευρωπαικο 11-19 Αυγουστου που τυχαινει να ανεβω σαλονικα?

Επισης ξερει κανεις αν θα παιξουμε κανα ευρωπαικο 11-19 Αυγουστου που τυχαινει να ανεβω σαλονικα?

- xrictoforoc
Το φιλικό είναι στις 26 Ιουλίου.
Τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς είναι στις 2 (χρόνια μου πολλά
) και στις 9 Αυγούστου.Ακόμα δεν ξέρουμε ούτε με ποιον ούτε αν θα είναι το πρώτο ματς ή το δεύτερο στην ΤΟΥΜΠΑ.
Τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς είναι στις 2 (χρόνια μου πολλά

φακ μιxrictoforoc έγραψε:Το φιλικό είναι στις 26 Ιουλίου.
Τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς είναι στις 2 (χρόνια μου πολλά) και στις 9 Αυγούστου.Ακόμα δεν ξέρουμε ούτε με ποιον ούτε αν θα είναι το πρώτο ματς ή το δεύτερο στην ΤΟΥΜΠΑ.

- xrictoforoc
Aν είναι στις 9 στον ΝΑΟ (το εύχομαι,θα με διευκολύνει) ανέβα δυο ριμάδες μέρες νωρίτερα...
αμα γινοταν λες να μην το εκανα? δυστυχως ειναι και ηδη κλεισμενα εισητηρια τρενου στις 10... νταξει, τουλαχιστον θα τον δω πανιωνιο,ατρομητο,λειβαδιαxrictoforoc έγραψε:Aν είναι στις 9 στον ΝΑΟ (το εύχομαι,θα με διευκολύνει) ανέβα δυο ριμάδες μέρες νωρίτερα...

ακριβώς αυτά!moican4 έγραψε:Η ομάδα στο Α ημίχρονο ήταν εξαιρετική..
+ ότι ο γιάννου δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από κλάους, ο οποίος με απογοητεύει
κατσικας πολυ καλος νομιζω θα εχει πολυ μεγαλη εξελιξη.εχω παθει μεγαλη πλακα με κωνστ/δη το παιδι ειναι το μελλοντικο δεξι μπακ σε 2 χρονια δηλαδη,ασχετα αν τον εβαλε αριστερα,φυσεκι λεμε.
τοσο καλος?curtis έγραψε:κατσικας πολυ καλος νομιζω θα εχει πολυ μεγαλη εξελιξη.εχω παθει μεγαλη πλακα με κωνστ/δη το παιδι ειναι το μελλοντικο δεξι μπακ σε 2 χρονια δηλαδη,ασχετα αν τον εβαλε αριστερα,φυσεκι λεμε.

- sourmenetes
- Moderator
Το πρωτο ημιχρονο ειδα.
Παιζαμε με μια ομαδα αρκετα κατωτερη.Κυνηγησαμε πολυ τον αντιπαλο και η πιεση ξεκιναγε απο ψηλα.Η αμυνα δεν μπορει να κριθει γιατι δε δεχθηκε πιεση αλλα καποια στοιχεια φανηκαν οπως το ανεβασμα της μπαλας απο τα δυο σεντερ μπακ μεχρι το κεντρο.Η δυναμη του κουμαλο πιστευω θα βοηθησει.
Δεξι και αριστερο μπακ τα γνωστα ανεβασματα και οι βοηθειες στην επιθεση χωρις ομως να μπορουν να κριθουν αμυντικα.Ηθελα να παρατηρησω τον κατσε αλλα πιστευω οτι ητανε σε κακη μερα.Οπως ειπατε και παραπανω θελει να βαλει δυναμη.Ο λαζαρ τα γνωστα θετικα του στοιχεια και ο ρομπερ γνωστα θετικος στην προετοιμασια.Ο γεωργιαδης συνεργαστηκε καλα σε καποιες φασεις με τον εττο αλλα θελουμε πολλα περισσοτερα και ο γιαννου προς το παρον δειχνει να παταει πιο καλα απο τον κλαους.
Στο επομενο φιλικο νομιζω θα φανουνε πολλα.Ελπιζω να δειξουμε πραγματα και να μη χαθουμε στο γηπεδο.
Παιζαμε με μια ομαδα αρκετα κατωτερη.Κυνηγησαμε πολυ τον αντιπαλο και η πιεση ξεκιναγε απο ψηλα.Η αμυνα δεν μπορει να κριθει γιατι δε δεχθηκε πιεση αλλα καποια στοιχεια φανηκαν οπως το ανεβασμα της μπαλας απο τα δυο σεντερ μπακ μεχρι το κεντρο.Η δυναμη του κουμαλο πιστευω θα βοηθησει.
Δεξι και αριστερο μπακ τα γνωστα ανεβασματα και οι βοηθειες στην επιθεση χωρις ομως να μπορουν να κριθουν αμυντικα.Ηθελα να παρατηρησω τον κατσε αλλα πιστευω οτι ητανε σε κακη μερα.Οπως ειπατε και παραπανω θελει να βαλει δυναμη.Ο λαζαρ τα γνωστα θετικα του στοιχεια και ο ρομπερ γνωστα θετικος στην προετοιμασια.Ο γεωργιαδης συνεργαστηκε καλα σε καποιες φασεις με τον εττο αλλα θελουμε πολλα περισσοτερα και ο γιαννου προς το παρον δειχνει να παταει πιο καλα απο τον κλαους.
Στο επομενο φιλικο νομιζω θα φανουνε πολλα.Ελπιζω να δειξουμε πραγματα και να μη χαθουμε στο γηπεδο.
Υπάρχει κανένα βίδεο με τα γκολ/φάσεις για όσους δεν το είδαν;