Στον ΠΑΟΚ είμαστε στο όριο να μπούμε και εμείς στην... εντατική, ωστόσο μια αχτίδα ελπίδας που υπάρχει στον ορίζοντα αποτελούν οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες μας και η ασφάλεια που παρέχουν για την τρέχουσα σεζόν ο προπονητής Δώνης και οι έμπειροι αλλά και καλοί παίκτες μας που όμως δεν φαίνεται να μένουν και για παραπάνω από αυτήν την σεζόν...
Σίγουρα οι παίκτες οι νέοι μας, θα προσαρμοστούν και θα είναι και αυτοί εως ένα βαθμο σε θέση να προσφέρουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό δεν θα φτάσει... Χρειάζονται χρήματα για να στελεχωθούμε στην συνέχεια με καινούριους έμπειρους παίκτες, που θα εγγυώνται την ομαλή πορεία της ομάδας. Και μίλησα έως εδώ για το αγωνιστικό κομμάτι και τις απαιτήσεις του... Αν αναλογιστούμε και τα χρήματα που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και σαν ΠΑΕ, τότε... το ζωνάρι σφίγγει περισσότερο!
Γι' αυτό αδέρφια όλοι διαρκείας! Ξέρω ότι ξενερώσατε με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα πρόσφατα, όπως και εγώ, αλλά και την κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει οι περισσότεροι λόγο τις κρίσης, όπως επίσης κι εγώ, αλλά είναι κρίμα για την νέα προσπάθεια να μην σταθούμε δίπλα στην ομαδάρα μας! Τα νέα παιδιά στην ομάδα μας μπορούν να πραγματοποιήσουν στο μέλλον τα όνειρα μας, να φτάσουν τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά, αλλά χρειάζονται την στήριξή μας για να το κάνουν αυτό...!