28. Σταύρος Τσουκαλάς
- stami paoktsis
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
NAI. Δηλαδή στην παρούσα φάση με τόσες απουσίες δεν μπορούσε να παίξει έστω για λίγο; Εδώ είδαμε τον Νιμανί εξτρέμ...τι άλλο να δούμε για να πειστούμε πως ο Τσουκαλάς είναι παραγκωνισμένος γιατί δεν άκουσε την διοίκηση τον Γενάρη για να πάει Γιάννενα.
Υ.Γ. Το ίδιο έπαθε και ο Χαλκιάς...αλλά αυτός ήταν τυχερός με τους τραυματισμούς των Κρέσιτς-Γλύκου.
Υ.Γ. Το ίδιο έπαθε και ο Χαλκιάς...αλλά αυτός ήταν τυχερός με τους τραυματισμούς των Κρέσιτς-Γλύκου.
- Emprostisghsoitrelamenoi
- ΑποστόληςΑ
Θα μπορούσε να τον δοκιμάσει σε κάποια παιχνίδια, είναι γεγονός. Για να μην του δίνει ευκαιρίες θα πρέπει να τον θεωρεί ά-χρηστο!
- stami paoktsis
όχι, από Τσου και τελειώνει σε λάςEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Στάμι ,
μήπως το επίθετό σου αρχίζει από Τσ και τελειώνει σε άς ?
εκανε μια ωραια μακρινη μπαλια που την εκαψε ο σαλπι...θα τον χρειαστουμε αλλα για τις πισω θεσεις..
- ΑποστόληςΑ
δεν ειναι τοσο κακος αλλα δεν ειναι και πολυ καλυτερος...ο παναγιωτουδης εκανε διαφορα...που δειχνει πολλα//
το επιπεδο του ειναι για μικρη α εθνικης,,καλη συνεχεια σε αλλη ομαδα ελπιζω
- stami paoktsis
Άμπαλο, παλτό και... πολλά άλλα άκουσες την χρονιά που πέρασε. Στο χέρι σου (ή καλύτερα στα πόδια σου) είναι να αποδείξεις φέτος με το Δώνη ότι πέρσι δεν πήρες τις ευκαιρίες που έπρεπε. Φήμες λένε ότι η διοίκηση δεν έκανε πρόταση πότέ να φύγεις από την ομάδα εσύ και ο Παπάζογλου. Πως τότε οι ΑΡΔ λένε ότι δεν είσαι στα πλάνα του Δώνη; Πριν αρχίσει η προετοιμασία που σε ήξερε ο χριστιανός;
ΤΩΡΑ που όλοι σε κράζουν, εγώ λέω πως η χρονιά που θα έρθει θα είναι καλύτερη και από αυτή του Χάβου.
ΤΩΡΑ που όλοι σε κράζουν, εγώ λέω πως η χρονιά που θα έρθει θα είναι καλύτερη και από αυτή του Χάβου.
Αν σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να μπεις ούτε στην προετοιμασία, ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
Οι ΑΡΔ επαληθεύτηκαν.stami paoktsis έγραψε:Άμπαλο, παλτό και... πολλά άλλα άκουσες την χρονιά που πέρασε. Στο χέρι σου (ή καλύτερα στα πόδια σου) είναι να αποδείξεις φέτος με το Δώνη ότι πέρσι δεν πήρες τις ευκαιρίες που έπρεπε. Φήμες λένε ότι η διοίκηση δεν έκανε πρόταση πότέ να φύγεις από την ομάδα εσύ και ο Παπάζογλου. Πως τότε οι ΑΡΔ λένε ότι δεν είσαι στα πλάνα του Δώνη; Πριν αρχίσει η προετοιμασία που σε ήξερε ο χριστιανός;
Η προετοιμασία ξεκοινάει, αλλά ο Τσουκαλάκος διακοπές.
Η χρονιά που θα έρθει θα είναι καλύτερη από αυτή του Χάβου, για τον.. Τσουκαλά ή για τον ΠΑΟΚ; Ή μήπως για κανέναν από τους δύο..;;
Μάλλον μετά το σημερινό και ο Δώνης μπήκε στη μαύρη λίστα σου;
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...Karelias έγραψε:Αν σε αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να μπεις ούτε στην προετοιμασία, ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
Ποδοσφαιρικά ο Τσουκαλάς είναι καλός. Κάτι άλλο έχει παιχτεί και δεν τον υπολογίζει ούτε και ο Δώνης.
Διαφωνώ.Θεωρώ ακόμα και τον Μπαλάφα (που τόσο αγαπώ) ποδοσφαιρικά καλύτερο.
Φεύγει όμως ,κι ακόμα δεν έχω μάθει με σιγουριά ποια ήταν η θέση του. 6άρι;8άρι;10άρι;
Όπως και να χει ,άποψη μου είναι ότι ,δεν προσέφερε σε καμία από τις παραπάνω, τα αναμενόμενα.
Μπορεί να είναι και ψυχολογικό.Who knows??
Γεγονός είναι ,πως όλοι οι προπονητές εμπιστεύθηκαν άλλους, και ο νυν πιτσιρικάδες.
Οπότε ,δεν βλέπω λόγο να παραμείνει στην ομάδα.Kαι αυτός "βουρκώνει" και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει κάτι και ο Στάμι στεναχωριέται.
Ας κυνηγήσει το όνειρο του αλλού ,να μας βγάλει και μαλ@κες.
Καλή τύχη.
Φεύγει όμως ,κι ακόμα δεν έχω μάθει με σιγουριά ποια ήταν η θέση του. 6άρι;8άρι;10άρι;
Όπως και να χει ,άποψη μου είναι ότι ,δεν προσέφερε σε καμία από τις παραπάνω, τα αναμενόμενα.
Μπορεί να είναι και ψυχολογικό.Who knows??
Γεγονός είναι ,πως όλοι οι προπονητές εμπιστεύθηκαν άλλους, και ο νυν πιτσιρικάδες.
Οπότε ,δεν βλέπω λόγο να παραμείνει στην ομάδα.Kαι αυτός "βουρκώνει" και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει κάτι και ο Στάμι στεναχωριέται.
Ας κυνηγήσει το όνειρο του αλλού ,να μας βγάλει και μαλ@κες.
Καλή τύχη.