28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
σε περιπτωση μη συμμετοχης του ιβιτς πρεπει να ξεκινησει βασικος οπωσδηποτε....
τομας,σανκαρε,σολακης,μαρτιν ολοι νταμαρια και δυνατοι στα στημενα θα εχουμε προβλημα οπως με το χανουμι οποτε χρειαζομαστε τον ψηλο και δυνατο τσουκαλα αντι του φωτακη νομιζω...
τομας,σανκαρε,σολακης,μαρτιν ολοι νταμαρια και δυνατοι στα στημενα θα εχουμε προβλημα οπως με το χανουμι οποτε χρειαζομαστε τον ψηλο και δυνατο τσουκαλα αντι του φωτακη νομιζω...
συφωνώ σε τσουκαλά αντί φωτάκη!
και όχι μόνο σε αυτό το μας, αλλά γενικά τον θεωρώ πιο πολύτιμο και παθιασμένο
+ ύψος, κεφαλιά, πάσα, τρέξιμο, τάκλιν, λιγότερα φάουλ
- σουτ
και όχι μόνο σε αυτό το μας, αλλά γενικά τον θεωρώ πιο πολύτιμο και παθιασμένο
+ ύψος, κεφαλιά, πάσα, τρέξιμο, τάκλιν, λιγότερα φάουλ
- σουτ
αι αγκρι
εχει να μας δειξει πολλα ακομη ο τσουκ
ο φωτ ειναι και επιφοβος σε καποια μαρκαρισματα (θυμιζει σε αραμπατζη η ατσουμπαλοσυνη του σε μερικα φαουλ)
εχει να μας δειξει πολλα ακομη ο τσουκ
ο φωτ ειναι και επιφοβος σε καποια μαρκαρισματα (θυμιζει σε αραμπατζη η ατσουμπαλοσυνη του σε μερικα φαουλ)
Νομίζω πως όποιος και αν ξεκινησει το παιχνιδι, θα αποτελέσει αλλαγή του άλλου σε κάποιο σημείο του αγώνα.
Προσωπικά θα ήθελα και εγώ τον νεότερο Τσουκαλά, αλλά και ο "καλός Φωτάκης" ρε αδέλφια, δεν είναι αμελητέα δύναμη.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ 2007... ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
Προσωπικά θα ήθελα και εγώ τον νεότερο Τσουκαλά, αλλά και ο "καλός Φωτάκης" ρε αδέλφια, δεν είναι αμελητέα δύναμη.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ 2007... ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
Ο Χάβος δεν ρισκάρει ούτε σε θέσεις, ούτε σε πρόσωπα. Συνεπώς δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ως αντιΊβιτς σήμερα ο Τσουκαλάς ή ο Βιεϊρίνια και με την εις άτοπον απαγωγή θα δούμε βασικό τον Φωτάκη ο οποίος διαθέτει εμπειρία, σημαντικό παράγοντα σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση.
Αγωνιστικά, κι εγώ θα ήθελα να δω τον Τσουκαλά αγωνιζόμενο στην θέση στην οποία ανδρώθηκε και μετά να κρίνω.
Αγωνιστικά, κι εγώ θα ήθελα να δω τον Τσουκαλά αγωνιζόμενο στην θέση στην οποία ανδρώθηκε και μετά να κρίνω.
Ενα μπραβο απο μενα που ενω σε αχρηστεψε ο Χαβος σημερα ως αριστερο εξτρεμ (
) τα εδωσες ολα. Εισαι το μελλοντικο αμυντικο μας χαφ

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Μετά από τόσο καιρό απουσίας δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Ήταν φανερή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του παίκτη που είναι αναμενόμενη από ένα 22χρονο παιδί που ο προπονητής του τον αφήνει μονίμως εκτός και δεν τον κρατάει σε επαφή με την ομάδα.
-
- PAPA TSIBIKOS
Το παληκάρι απλά και λαικά ΔΕΝ κάνει ΔΕΝ μπορεί ΔΕΝ το ξέρει το τόπι ΔΕΝ...................
Είναι ένα από τα πολλά "ταλέντα" που κατά καιρούς έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ τα οποία δεν ακούμπισαν και τώρα κοσμούν τα γήπεδα της Β κ Γ εθνικής.
Η όποια ανανέωση συμβολαίου θα σημαίνει αυτόματα σπατάλη χρημάτων.
Αν ο Μπαλάφας έκανε τόσα άσκημα ως απαράδεκτα ματς θα τον στολίζαμαι πατόκορφα.Έλλεως πια
Είναι ένα από τα πολλά "ταλέντα" που κατά καιρούς έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ τα οποία δεν ακούμπισαν και τώρα κοσμούν τα γήπεδα της Β κ Γ εθνικής.
Η όποια ανανέωση συμβολαίου θα σημαίνει αυτόματα σπατάλη χρημάτων.
Αν ο Μπαλάφας έκανε τόσα άσκημα ως απαράδεκτα ματς θα τον στολίζαμαι πατόκορφα.Έλλεως πια

περιμενατε να αντικατασησει τον γκαρσια επαξια;
το παλληκαρι δεν ειναι ινιεστα αλλα οταν τον εχεις στην κερκιδα για κανα διμηνο τι περιμενεις να βρει φορμα κατευθειαν;
για μενα η ηττα σημερα ηρθε απο οφσαιντ και το τσαφ του φορ
το παλληκαρι δεν ειναι ινιεστα αλλα οταν τον εχεις στην κερκιδα για κανα διμηνο τι περιμενεις να βρει φορμα κατευθειαν;
για μενα η ηττα σημερα ηρθε απο οφσαιντ και το τσαφ του φορ
-
Ρε PAPA TSIBIKO μια σελίδα πίσω να πάμε, κράζεις το Χάβο επειδή δεν τον έβαζε!
Και το λέω αυτό προς εσένα αλλά και όλους που αντιδρούν παρόμοια: Δεν βαρεθήκατε μετά από κάθε ήττα να πέρνετε σβάρνα τα τόπικ με σχόλια του τύπου "ο χειρότερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου", "το παιδί δεν κάνει", "πάρε το μπούλο, μας έβγαλες την ψυχή" κτλ, ενώ μετά από κάνα καλό αποτέλεσμα "μπράβο ρε παιχταρά" , "ψυχωμένη εμφάνιση" κτλ. Ήμαρτον ρε! Περιμένετε να κατέβει το αίμα απ' το κεφάλι και μετά σχολιάστε στην τελική!
Και το λέω αυτό προς εσένα αλλά και όλους που αντιδρούν παρόμοια: Δεν βαρεθήκατε μετά από κάθε ήττα να πέρνετε σβάρνα τα τόπικ με σχόλια του τύπου "ο χειρότερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου", "το παιδί δεν κάνει", "πάρε το μπούλο, μας έβγαλες την ψυχή" κτλ, ενώ μετά από κάνα καλό αποτέλεσμα "μπράβο ρε παιχταρά" , "ψυχωμένη εμφάνιση" κτλ. Ήμαρτον ρε! Περιμένετε να κατέβει το αίμα απ' το κεφάλι και μετά σχολιάστε στην τελική!