28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
αν αναφερεσαι σε μενα εχω να σου πω οτι φωτακης ποδοσφαιριστης δεν υπαρχει.
εγω εμπαθης μ εναν ποδοσφαιριστη που ειναι λιγος για ομαδα που εχει στοχους?
μαλλον αλλιως φανταζομαστε τον ΠΑΟΚ.
εγω εμπαθης μ εναν ποδοσφαιριστη που ειναι λιγος για ομαδα που εχει στοχους?
μαλλον αλλιως φανταζομαστε τον ΠΑΟΚ.
Καλα ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο με τον Φωτακη ακομα δεν επαιξε...
Πολλοι LARGE ειστε ολοι στα λογια...
Πολλοι LARGE ειστε ολοι στα λογια...
Μπράβο ρε συ! Να τα εκατοστήσεις παλίκαρε, ένεση ψυχολογίας για περισσότερη δουλειά και βελτίωση. Συνέχισε έτσι!
και οταν επαιζε τι εκανε?δεν υπαρχουν στο παγκοσμιο στερεωμα ποδοσφαιριστες τσουκαλοφωτακιδες και δυστυχως εχουμε την ατυχια να τους εχουμε στην ομαδα μας.αλλα θα μου πεις πως θα ειμασταν 35 βαθμους απο την κορυφη αν δεν ειχαμε τετοιους παιχτες.
Ο Φωτάκης είναι ΤΟΣΟ καιρό στην ομάδα και έχει κάνει 3 παιχνίδια της προκοπής.
Ο Σταύρος ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και 2 μήνες αν βγεί ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης κατ εμε.
Ο Σταύρος ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και 2 μήνες αν βγεί ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Δεν τίθεται κάν θέμα σύγκρισης κατ εμε.
Να πω και εγω την γνωμη μου για τον φωτακη?
Ο Τσουκ μπορει να μην γινει ποτε ο μεγαλος παικτης αλλα μπορει να εξελιχθει σε ενα πολυ καλο εργαλειο παιζοντας ως 8ρι, σιγουρα πολυ καλητερο σε σχεση με καποιον που χρησιμοποιηθηκε σημερα στη θεση αυτη.Το εχω ξαναπει,κανει αρκετες δουλειες καλα, καμια πολυ καλα και αυτο τον καθιστα μια αξιοπρεπεστατη λυση στο 8.Οσοι ακομα επιμενουν οτι μπορει να παιξει ως επιτελικος, την πιο νευραλγικη θεση της εντεκαδας, την θεση που ενα καλο εξαμηνο του ιβιτς εφερε την ομαδα να διεκδικει πρωταθλημα,σορρυ και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, καταλαβαινω ισως την αγωνια τους για αντικατασταση του τραγικου πλεον ιβιτς, αλλα μονο η αγωνια αυτη μπορει να τους κανει να βλεπουν κατι τετοιο για να το πω ευγενικα
.

Ενω τον ντουντου ,τον μοντεστο και ολους τους αλλους τους απιθανους τους ηξερες απο παλια μιας και ο γαυρος ειναι πρωταθλητης.!!markos4 έγραψε:και οταν επαιζε τι εκανε?δεν υπαρχουν στο παγκοσμιο στερεωμα ποδοσφαιριστες τσουκαλοφωτακιδες και δυστυχως εχουμε την ατυχια να τους εχουμε στην ομαδα μας.αλλα θα μου πεις πως θα ειμασταν 35 βαθμους απο την κορυφη αν δεν ειχαμε τετοιους παιχτες.
Αυτοι δηλ κανουν την διαφορα στον γαυρο και πηρε το πρωταθλημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 09 Μαρ 2011, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν σε ένα απο τα καλύτερα του παιχνίδια γράφεις κάτι τέτοιο και σε αγώνα που έπαιξε λίγο σαν άλλαγή, βοήθησε έβγαλε γκολ... και με τα ποστ που γράφεις μετά, πρώτον είσαι άσχετος δεύτερον και γω στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι δεν χωράνε οπαδοί σαν και σένα..markos4 έγραψε:πολυ λιγος για ομαδες που εχουν στοχους .σιγουρα καμμια απο τις πρωτες 7-8 ομαδες της βαθμολογιας δεν θα τον ειχαν στο ροστερ τους.
μπραβο στον τσουκαλα που εβαλε γκολ αυτο διωχνει και το αγχος του ζαγορακη να βρει αντικαταστατη του ιβιτσ.
δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος παιχτης μια χαρα ειναι αλλα για β ομαδες της κυπρου απο εκει αλλωστε που ηρθε.
δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος παιχτης μια χαρα ειναι αλλα για β ομαδες της κυπρου απο εκει αλλωστε που ηρθε.
-
Καλο θα ηταν να βλεπαμε λιγο μπαλα και να μην ειμαστε εμπαθεις με παικτες που προσφερουν πολλα παραπανω απο αυτα που πληρωνονται. Για να σου απαντησω και ποδοσφαιρικα, παραθετω παικτες μονο απο ΠΟΚ:markos4 έγραψε:πολυ λιγος για ομαδες που εχουν στοχους .σιγουρα καμμια απο τις πρωτες 7-8 ομαδες της βαθμολογιας δεν θα τον ειχαν στο ροστερ τους.
gay: Ντουντου, Ουρταδο
Βαζελος : Σιμαο
Κουλα : Γκεντσογλου, Μακος, Γκερειρο,
Αν θεωρεις οτι καποιος απο αυτους εχει προσφερει κατι παραπανω στην ομαδα του ή εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο το Σταυρο, τοτε τι να πω..
και συ για οπαδός Β' ομάδας Κύπρου μια χαρά είσαιmarkos4 έγραψε:μπραβο στον τσουκαλα που εβαλε γκολ αυτο διωχνει και το αγχος του ζαγορακη να βρει αντικαταστατη του ιβιτσ.
αν ομως ειχε ο γαυρος ειχε τον τσουκαλα και τον φωτακη θα λεγαμε κοιτα ομαδα που περνει πρωταθλημα με αυτους τους παιχτες θα γελαγε το καθε παρδαλο κατσικι.moican4 έγραψε:Ενω τον ντουντου ,τον μοντεστο και ολους τους αλλους τους απιθανους τους ηξερες απο παλια μιας και ο γαυρος ειναι πρωταθλητης.!!markos4 έγραψε:και οταν επαιζε τι εκανε?δεν υπαρχουν στο παγκοσμιο στερεωμα ποδοσφαιριστες τσουκαλοφωτακιδες και δυστυχως εχουμε την ατυχια να τους εχουμε στην ομαδα μας.αλλα θα μου πεις πως θα ειμασταν 35 βαθμους απο την κορυφη αν δεν ειχαμε τετοιους παιχτες.
Αυτοι δηλ κανουν την διαφορα στον γαυρο και πηρε το πρωταθλημα...
κατι πρεπει να παιζει με τον τσουκαλα και δεν μας το λες!!!!!!!!zoomgr έγραψε:και συ για οπαδός Β' ομάδας Κύπρου μια χαρά είσαιmarkos4 έγραψε:μπραβο στον τσουκαλα που εβαλε γκολ αυτο διωχνει και το αγχος του ζαγορακη να βρει αντικαταστατη του ιβιτσ.

- Federacion
βεβαιως
ντουντου, σιμαο κ γκερειρο καλύτεροι ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε απο Τσουκαλα.
Καλή συνέχεια στο παιδί μας αλλα ΑΝΤΙ-Ιβιτσ παιχτή ενδεκαδατο ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!
δεν καταλαβαίνω τη λογική σας με Τσουκαλα στη θεση του Ιβιτς όλη τη χρονιά (την επομενη) θα τη βγάλουμε;;
κατα τ αλλα
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ Κ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!
ντουντου, σιμαο κ γκερειρο καλύτεροι ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε απο Τσουκαλα.
Καλή συνέχεια στο παιδί μας αλλα ΑΝΤΙ-Ιβιτσ παιχτή ενδεκαδατο ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!
δεν καταλαβαίνω τη λογική σας με Τσουκαλα στη θεση του Ιβιτς όλη τη χρονιά (την επομενη) θα τη βγάλουμε;;
κατα τ αλλα
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ Κ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!