28. Σταύρος Τσουκαλάς
- ΑποστόληςΑ
- cristiano4
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
δυναμη εχεις στο σουτ αν το δουλεψεις θα το βελτιωσεις και σε τεχνικη,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σε εχουμε αρκετο καιρο στην τουμπαγιατι μπηκες απο το πουθενα και εδειξες οτι αξιζεις να παιζεις με μηδεν συμβολαιο,μπραβο σου
Ελπίζω κάποια στιγμή να χρησιμοποιηθεί στη φυσική του θέση (πίσω από τον σέντερ φορ) και να αποδείξει ότι όντως μπορεί να προσφέρει... από τον συνταξιούχο πλέον Σέρβο είναι σίγουρα καλύτερος...
Μπράβο!
Και καλωσόριζες στον πίνακα των σκόρερ.Καλή αρχή και μακάρι να το χιλιάσεις.......
με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Και καλωσόριζες στον πίνακα των σκόρερ.Καλή αρχή και μακάρι να το χιλιάσεις.......
συγχαρητηρια για το γκολακι.....ωραιο τελειωμα.....νομιζω καμια λαθος πασα......εχεις αρχισει κ εξελλισεσαι σε πουλεν......εισαι ο ορισμος του χρησιμου παικτη,,,,,κ ηρθες απο το πουθενα.........μπραβο,μη σταματας,συνεχισε ετσι κ ακομα καλυτερα...... 
πολυ λιγος για ομαδες που εχουν στοχους .σιγουρα καμμια απο τις πρωτες 7-8 ομαδες της βαθμολογιας δεν θα τον ειχαν στο ροστερ τους.
Έτσι φαίνονται οι παίχτες. Με μπάλα. Οχι με παρακάλια σαν του Κριστιάνο, που παρακαλούσαμε να παίξει και όλο κάτι έφταιγε.
Μπαίνεις, παίζεις, ιδρώνεις, και κάποια στιγμή καρφώνεις και κανα γκολάκι.
Ωραίος..
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κρατάει και σπάει τη μπάλα, σε αντίθεση με τον άλλο Έλληνα χαφ, που και πιο έμπειρος είναι, και πιο πολύ αβάντα έχει φάει, και όλο μλκιες κάνει.
Μπαίνεις, παίζεις, ιδρώνεις, και κάποια στιγμή καρφώνεις και κανα γκολάκι.
Ωραίος..
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κρατάει και σπάει τη μπάλα, σε αντίθεση με τον άλλο Έλληνα χαφ, που και πιο έμπειρος είναι, και πιο πολύ αβάντα έχει φάει, και όλο μλκιες κάνει.
πολυ εμπαθης εισαι φιλε μου. κανας ξαδερφος του φωτακη θα σαι.
ο τσουκαλας θα καθιερωθει στην ομαδα.
η φυσικη του θεση ειναι του ιβιτσ.
ο τσουκαλας θα καθιερωθει στην ομαδα.
η φυσικη του θεση ειναι του ιβιτσ.
αν αναφερεσαι σε μενα εχω να σου πω οτι φωτακης ποδοσφαιριστης δεν υπαρχει.
εγω εμπαθης μ εναν ποδοσφαιριστη που ειναι λιγος για ομαδα που εχει στοχους?
μαλλον αλλιως φανταζομαστε τον ΠΑΟΚ.
εγω εμπαθης μ εναν ποδοσφαιριστη που ειναι λιγος για ομαδα που εχει στοχους?
μαλλον αλλιως φανταζομαστε τον ΠΑΟΚ.
Καλα ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο με τον Φωτακη ακομα δεν επαιξε...
Πολλοι LARGE ειστε ολοι στα λογια...
Πολλοι LARGE ειστε ολοι στα λογια...