28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
Που την είδες την αυστηρή κριτική ρε φίλε;
Έχεις δει την Σαλαμίνα και την Δόξα τελευταία;;;; Εξώφυλλα στο Onze έχουν γίνει.
Άμα δεν ξέρετε μη μιλάτε.
Έχεις δει την Σαλαμίνα και την Δόξα τελευταία;;;; Εξώφυλλα στο Onze έχουν γίνει.
Άμα δεν ξέρετε μη μιλάτε.
- ΑποστόληςΑ
Τι θα πει αυστηρή κριτική;
Δηλαδή πρέπει να γράφουμε μόνο καλά λόγια για κάθε παίκτη;
Δεν τον έβρισα, ούτε τον γελοιοποίησα (όπως έκαναν μερικοί με τον Παπ) και ξεκαθάρισα ότι τον κρίνω με βάση του ό,τι έδειξε σε 1,75 παιχνίδια!
Είπα: "Μακάρι να έχει καλή εξέλιξη, αλλά..."
Δεν μου έδειξε σε κανένα σημείο των 1,75 παιχνιδιών του κάτι εξαίρετο. Να μου δώσει, ρε αδελφέ, μια ευκαιρία να γράψω πως ναι μεν δεν έχει καλή πάσα, αλλά ανασταλτικά φαίνεται καλός. 'Η ότι δεν είναι γρήγορος, αλλά βλέπει μέσα στο γήπεδο τις κινήσεις των συμπαικτών του και μοιράζει σωστά. Και μπορεί να μην πέτυχαν οι κάθετες που επιχείρησε, αλλά με περισσότερη αυτοπεποίθηση (που θα αποκτηθεί συν τω χρόνω, από τις συνεχιζόμενες ευκαιρίες που θα παίρνει) θα περάσουν κι αυτές.
Ή, έστω, δεν είναι καλός ανασταλτικά, ούτε μοιράζει με ευχέρεια το παιχνίδι, αλλά είναι δυνατό παιδί, που διαθέτει κεφάλι και καλό σουτ.
Τον είδα σαν την απόλυτα χρυσή μετριότητα. Μακάρι να διαψευστώ (δεν είμαι δα και ειδήμων), γιατί έχουμε ανάγκη από καλά χαφ.
Δηλαδή πρέπει να γράφουμε μόνο καλά λόγια για κάθε παίκτη;
Δεν τον έβρισα, ούτε τον γελοιοποίησα (όπως έκαναν μερικοί με τον Παπ) και ξεκαθάρισα ότι τον κρίνω με βάση του ό,τι έδειξε σε 1,75 παιχνίδια!
Είπα: "Μακάρι να έχει καλή εξέλιξη, αλλά..."
Δεν μου έδειξε σε κανένα σημείο των 1,75 παιχνιδιών του κάτι εξαίρετο. Να μου δώσει, ρε αδελφέ, μια ευκαιρία να γράψω πως ναι μεν δεν έχει καλή πάσα, αλλά ανασταλτικά φαίνεται καλός. 'Η ότι δεν είναι γρήγορος, αλλά βλέπει μέσα στο γήπεδο τις κινήσεις των συμπαικτών του και μοιράζει σωστά. Και μπορεί να μην πέτυχαν οι κάθετες που επιχείρησε, αλλά με περισσότερη αυτοπεποίθηση (που θα αποκτηθεί συν τω χρόνω, από τις συνεχιζόμενες ευκαιρίες που θα παίρνει) θα περάσουν κι αυτές.
Ή, έστω, δεν είναι καλός ανασταλτικά, ούτε μοιράζει με ευχέρεια το παιχνίδι, αλλά είναι δυνατό παιδί, που διαθέτει κεφάλι και καλό σουτ.
Τον είδα σαν την απόλυτα χρυσή μετριότητα. Μακάρι να διαψευστώ (δεν είμαι δα και ειδήμων), γιατί έχουμε ανάγκη από καλά χαφ.
Τον χαρακτήρισες λίγο.
Ζητάς να παίζει σαν βιτόλο ενώ δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό του.
Το ότι ο Αστέρας, δεν έκανε σοβαρή φάση σε 90 λεπτά δεν σου λέει τίποτα, προφανώς.
Ζητάς να βγάζει κάθετες ενώ έχει 10 μέρες στην ομάδα.
Το ότι ΔΕΝ είναι αυτή η θέση του, φαίνεται επίσης να μην σε νοιάζει.
Λίγη κοινή λογική ρε παιδιά ή τουλάχιστον μην υποτιμάτε τη δική μας.
Το ότι ο Αστέρας, δεν έκανε σοβαρή φάση σε 90 λεπτά δεν σου λέει τίποτα, προφανώς.
-
Νομιζω οτι και στα δυο ματς ηταν καλυτερος απο οτι περιμεναμε, ακομα και οι πιο αισιοδοξοι, και επισης καλυτερος απο τα αντιστοιχα ντεμπουτα πολλων παικτων οι οποιοι τωρα προσφερουν αρκετα. Να αρχισω;
Θυμαστε τα πρωτα ματς του Φωτακη; του Κουτσια; του Αθανασιαδη;του Μαλεζα;για να μην πω για ολοκληρη την πρωτη χρονια του Βιειρινια ( και μιλαω μονο για τις τελευταιες 3 χρονιες, επι Σαντος και περα, που εχουμε σοβαρη ομαδα. Αν παω και παραπισω, αστα..!).
Δε λεω οτι θα γινει ο μεγαλος παικτης, αλλα οτι μεχρι στιγμης παει καλα, και δειχνει ηρεμια και θρασος που πολλοι δεν εχουν, και οταν μπαινουν στην Τουμπα, τρεμουν. Τωρα αν καποιοι περιμενουν να δουν το Γκαρσια η το Βιτολο σε νεωτερη εκδοση, λυπαμαι..
Θυμαστε τα πρωτα ματς του Φωτακη; του Κουτσια; του Αθανασιαδη;του Μαλεζα;για να μην πω για ολοκληρη την πρωτη χρονια του Βιειρινια ( και μιλαω μονο για τις τελευταιες 3 χρονιες, επι Σαντος και περα, που εχουμε σοβαρη ομαδα. Αν παω και παραπισω, αστα..!).
Δε λεω οτι θα γινει ο μεγαλος παικτης, αλλα οτι μεχρι στιγμης παει καλα, και δειχνει ηρεμια και θρασος που πολλοι δεν εχουν, και οταν μπαινουν στην Τουμπα, τρεμουν. Τωρα αν καποιοι περιμενουν να δουν το Γκαρσια η το Βιτολο σε νεωτερη εκδοση, λυπαμαι..
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν με ερμηνεύεις σωστά;Karelias έγραψε:Τον χαρακτήρισες λίγο.
Δεν του ζήτησα να παίζει σαν Vitolo ή σαν Ιμπαγάσα! Έψαξα μόνο να δω κάποια ψήγματα αξίας. Όχι σταθερή απόδοση σαν αυτούς, αλλά κάποιες στιγμές που θα φαίνεται η ποδοσφαιρική του αξία.
Οι κάθετες δεν έχουν να κάνουν με το πόσες ημέρες είναι στην ομάδα. Βάλε τον Ιμπαγάσα να παίξει ένα φιλικό με συμπαίκτες που δεν γνωρίζει. Δεν θα βγάλει κάθετες; Εγώ δεν περίμενα από τον Σταύρο να πετύχει τις κάθετες, αλλά να προσπαθήσει να τις περάσει και ας κοβόντουσαν.
Τεσπα.
Ο καθένας έχει την άποψή του.
Ο κουτσια εκανε ντεμπουτο με 1 γκολ και μια ασσιστ (συν το γκολ του βιειρινια προηλθε απο δικο του σουτ)xrisitsapa έγραψε:Νομιζω οτι και στα δυο ματς ηταν καλυτερος απο οτι περιμεναμε, ακομα και οι πιο αισιοδοξοι, και επισης καλυτερος απο τα αντιστοιχα ντεμπουτα πολλων παικτων οι οποιοι τωρα προσφερουν αρκετα. Να αρχισω;
Ο Βιειρινια ειχε τραυματιστει στην πρωτη του σεζον απο τον τοτε παιχτη του αρη Βιτολο.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο στα οσα λες

Παίζουμε με τις λέξεις τώρα.
Τον χαρακτήρισες λίγο. Με ''1,75'' ματς όπως είπες.
Πριν τον Τσουκαλά οι κάθετες έβγαιναν βροχή; Γιατί εγώ θυμάμαι σε πάνω από 3 τόπικ να συζητιέται αυτή η φτώχεια σε παίχτες που δεν βγάζουν ασσίστ. Όσο για τον Ιμπαγάσα που αναφέρεις, σου θυμίζω ότι ήταν παρών (από το 58') στην πίπα του γαύρου από την Μακάμπι Τελ Αβιβ. Δεν έκανε τίποτα. Θα μου πεις, ε, ένα ματς τι να κρίνεις και θα χεις δίκιο. Τι να κρίνεις από ένα ματς Ενώ σε 1,75 μπορείς....
Στην τελική έβγαλε μια κάθετη από τις 2 που έβγαλε όλη η ομάδα στις Σέρρες.
Αν εσύ δεν θεωρείς σημαντικό να ξέρει ο παίχτης που είναι πίσω από την επιθετική γραμμή πως και που κινούνται οι επιθετικοί μπροστά του έτσι ώστε να βγει μια κάθετη σε σωστό χώρο και χρόνο, οπότε με το καλημέρα θα πρεπει να το ξέρει, πάσο. Αλλά έλα που δεν γίνεται έτσι. Η κάθετη είναι θέμα (και) αυτοματισμών στην ανάπτυξη και αυτοματισμοί στην ανάπτυξη σημαίνει δέσιμο της ομάδας και κατανομή ρόλων. Ξαναλέω ο Τσουκαλάς είναι 10 μέρες στην ομάδα.
Θέλεις, να συμπεριφέρεται σαν τον Βιτόλο, ενώ δεν είναι η θέση του, ούτε η σωματοδομή του τέτοια.Και ρωτάω;
Λίγα κοψίματα έκανε και ο Αστέρας δεν έχει μία καθαρή φάση σε όλο το 90λεπτο;
Ή μήπως είναι εύκολο να παίζει δίπλα σε έναν εξ ίσου (αν όχι πιο) αργό παίχτη σε ένα πεδίο που πρέπει να καλύψεις τα περισότερα μέτρα και να μη σε βρουν μπόσικο οι άλλοι;
Αν τα θεωρείται ρε παιδιά, εύκολα όλα αυτα, για να τα κάνει ο άλλος σε 10 μέρες στην ομάδα, τι να πω, όλη η ομάδα είναι άμπαλη τελείως.
Τον χαρακτήρισες λίγο. Με ''1,75'' ματς όπως είπες.
Πριν τον Τσουκαλά οι κάθετες έβγαιναν βροχή; Γιατί εγώ θυμάμαι σε πάνω από 3 τόπικ να συζητιέται αυτή η φτώχεια σε παίχτες που δεν βγάζουν ασσίστ. Όσο για τον Ιμπαγάσα που αναφέρεις, σου θυμίζω ότι ήταν παρών (από το 58') στην πίπα του γαύρου από την Μακάμπι Τελ Αβιβ. Δεν έκανε τίποτα. Θα μου πεις, ε, ένα ματς τι να κρίνεις και θα χεις δίκιο. Τι να κρίνεις από ένα ματς Ενώ σε 1,75 μπορείς....

Αν εσύ δεν θεωρείς σημαντικό να ξέρει ο παίχτης που είναι πίσω από την επιθετική γραμμή πως και που κινούνται οι επιθετικοί μπροστά του έτσι ώστε να βγει μια κάθετη σε σωστό χώρο και χρόνο, οπότε με το καλημέρα θα πρεπει να το ξέρει, πάσο. Αλλά έλα που δεν γίνεται έτσι. Η κάθετη είναι θέμα (και) αυτοματισμών στην ανάπτυξη και αυτοματισμοί στην ανάπτυξη σημαίνει δέσιμο της ομάδας και κατανομή ρόλων. Ξαναλέω ο Τσουκαλάς είναι 10 μέρες στην ομάδα.
Θέλεις, να συμπεριφέρεται σαν τον Βιτόλο, ενώ δεν είναι η θέση του, ούτε η σωματοδομή του τέτοια.Και ρωτάω;
Λίγα κοψίματα έκανε και ο Αστέρας δεν έχει μία καθαρή φάση σε όλο το 90λεπτο;
Ή μήπως είναι εύκολο να παίζει δίπλα σε έναν εξ ίσου (αν όχι πιο) αργό παίχτη σε ένα πεδίο που πρέπει να καλύψεις τα περισότερα μέτρα και να μη σε βρουν μπόσικο οι άλλοι;
Αν τα θεωρείται ρε παιδιά, εύκολα όλα αυτα, για να τα κάνει ο άλλος σε 10 μέρες στην ομάδα, τι να πω, όλη η ομάδα είναι άμπαλη τελείως.
-
Τα παραδειγματα ειναι ενδεικτικα, για παικτες οι οποιοι στις πρωτες τους εμφανισεις εδειξαν λιγοτερα πραγματα απο αυτα που ειδαμε στη συνεχεια( η περιμενουμε να δουμε). στην αρχη βλεπεις ΜΟΝΟ χαρακτηριστικα, και μετα τα υπολοιπα. Με αυτη την οπτικη εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τον Τσουκαλα και περιμενω τα καλυτερα.adamroxas έγραψε:Ο κουτσια εκανε ντεμπουτο με 1 γκολ και μια ασσιστ (συν το γκολ του βιειρινια προηλθε απο δικο του σουτ)xrisitsapa έγραψε:Νομιζω οτι και στα δυο ματς ηταν καλυτερος απο οτι περιμεναμε, ακομα και οι πιο αισιοδοξοι, και επισης καλυτερος απο τα αντιστοιχα ντεμπουτα πολλων παικτων οι οποιοι τωρα προσφερουν αρκετα. Να αρχισω;
Ο Βιειρινια ειχε τραυματιστει στην πρωτη του σεζον απο τον τοτε παιχτη του αρη Βιτολο.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο στα οσα λες
Υ.Γ. Θυμασαι οταν πρωτομπηκε ο Βερον στην Τουμπα, ποσο ξεχωριζε ποιοτικα απο τους υπολοιπους;!

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Κοίτα μην φουσκώσουν τα μυαλά σου. Και μακρυά από γκομενίτσες που τρώνε λεφτά και καριέρες.
Μακάρι να μην εξελιχθεί σε νέο Σακελλαρίου. Και εκείνος μας άρεσε στα 2-3 πρώτα ματς και τώρα....
Αποστόλη μετά απο 1,75 ματς χαρακτηρίζεις τον Τσουκαλά λίγο..Μοπορείς να μου πεις τι εχεις δει στον Παπάζογλου σε τόσα ματς που εχει παίξει και τον στηρίζεις ακόμη??Γιατι αν ήταν να κρίναμε και αυτόν απο τα πρώτα 1,75 ματς του (ανάμεσα σε όλα και το απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ με την γριά) θα έπρεπε να τον είχαμε διώξει με τις κλωτσιές σύμφωνα με την δική σου λογική..
- ΑποστόληςΑ
1. Οι κρίσεις είναι πάντα υποκειμενικές και ΠΟΤΕ αντικειμενικές.
2. Είπα ό,τι είδα σε 1,75 παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα εξελιχθεί. Το πώς θα εξελιχθεί, μένει να το δούμε. Αυτό που επίσης είπα είναι πως σε έναν ελπιδοφόρο παίκτη διακρίνεις κάποιες εκλάμψεις όπου βγάζει το ταλέντο του. Μπορεί συνολικά να έχει μέτρια απόδοση ή και κακή, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά οι εκλέμψεις θα υπάρχουν. Εγώ δεν τις έιδα στον Σταύρο, αλλά δεν είμαι και ειδήμων. Εύχομαι ειλικρινά να με διαψεύσει και να φέρνω τούμπες.
3. Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να φύγει ο παίκτης. Μην γράφεις παρορμητικά. Οι νέοι αποτελούν επενδύσεις και ως τέτοιες πρέπει να προσεχθούν από την ομάδα.
2. Είπα ό,τι είδα σε 1,75 παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα εξελιχθεί. Το πώς θα εξελιχθεί, μένει να το δούμε. Αυτό που επίσης είπα είναι πως σε έναν ελπιδοφόρο παίκτη διακρίνεις κάποιες εκλάμψεις όπου βγάζει το ταλέντο του. Μπορεί συνολικά να έχει μέτρια απόδοση ή και κακή, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά οι εκλέμψεις θα υπάρχουν. Εγώ δεν τις έιδα στον Σταύρο, αλλά δεν είμαι και ειδήμων. Εύχομαι ειλικρινά να με διαψεύσει και να φέρνω τούμπες.
3. Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να φύγει ο παίκτης. Μην γράφεις παρορμητικά. Οι νέοι αποτελούν επενδύσεις και ως τέτοιες πρέπει να προσεχθούν από την ομάδα.
-
Αυτό που δεν ανέχομαι εδω μέσα είναι να έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά σε παίχτες ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.
Σώπα ρε αποστόλη?
Και κάνει ο Παπάζογλου που έχει πάρει 20 ευκαιρίες και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ της προκοπής δεν έχει κάνει,
και δε κάνει ο Τσουκαλάς επειδή δεν έκανε σούτ σισέ? Μια χαρά πλασέ έκανε σε πληροφορώ.
Για 2 ματς ούτε εμένα με ενθουσίασε αλλα δεν ήταν κακός.
Ελεος εδω μέσα με τον καθένα να κράζει άδικα και να υπερασπίζεται μέχρι αηδίας άλλους.
ΥΓ:Όχι ότι έχω πρόβλημα με το Θανάση αλλά η αδικία εδώ φαίνεται καλύτερα.[/quote]
+1000
Σώπα ρε αποστόλη?
Και κάνει ο Παπάζογλου που έχει πάρει 20 ευκαιρίες και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ της προκοπής δεν έχει κάνει,
και δε κάνει ο Τσουκαλάς επειδή δεν έκανε σούτ σισέ? Μια χαρά πλασέ έκανε σε πληροφορώ.
Για 2 ματς ούτε εμένα με ενθουσίασε αλλα δεν ήταν κακός.
Ελεος εδω μέσα με τον καθένα να κράζει άδικα και να υπερασπίζεται μέχρι αηδίας άλλους.
ΥΓ:Όχι ότι έχω πρόβλημα με το Θανάση αλλά η αδικία εδώ φαίνεται καλύτερα.[/quote]
+1000
Οι κρίσεις παικτών είναι πάντα υποκειμενικές....αλλά ο γραπτός λόγος ειδικά σε δημοθοινίες(φόρουμ) παρεξηγείτε εύκολα δυστυχώς.