28. Σταύρος Τσουκαλάς

Άβαταρ μέλους
No4h

Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς

Δημοσίευση από No4h »

+φωνω.Ενα 8αρι ειναι.Αν κρινουμε και απο την ηλικια του μπορει να εξεληχθει καλυτερος απο τον φωτακη.
Βεβαια η θετικη του εικονα και η διαφορα του απο τον μπαλαφα(περα απ το οτι ο ενας ειναι 6αρι κ ο αλλος 8αρι),ειναι οτι ο Τσουκαλας δεν πουλαει την μπαλα και ειναι και πιο γρηγορος στο μυαλο.
Αν λειπει ο γκαρσια,σε ενα καθαρο 4-3-3 θα μπορουσε να παιξει ανετα στο κεντρο με βιτολο κοφτη και Φωτακη-Τσουκαλα 8αρια
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Φαίνεται ότι έχει το πακέτο να γίνει καλός επιτελικός..φυσική κατάσταση του λείπει και παιχνίδια για να μπει στο πνεύμα της superleague..ακόμα παίζει για τα επίπεδα Β Κύπρου αλλά από χαρακτηριστικά δε νομίζω ότι υστερεί..να παίζει φέτος βασικός στην κανονική του θέση -όταν γυρίσει ο Βιτολο- και του χρόνου μπορεί να δούμε έναν πολύ καλό αντι-Ιβιτς..μη τον κρίνετε από αυτά τα δυο παιχνίδια,ο Χάβος τον βάφτισε Βιτολο και τον έβαλε να κυνηγάει τον Φορτούνη σ'όλο το ματς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λίγος! Ούτε ταχύτητα έχει, ούτε πάσα έχει, ούτε την ανασταλτική ικανότητα του Βιτόλο. Ένας παίκτης που θα ήταν παγκίτης ακόμη και στη Λάρισα!
Την κάθετη πάσα που έπρεπε να δώσει στον Σαλπι όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία στο β΄ μέρος, δεν την έκανε, δεν προσπάθησε καν, απλά την έδωσε δεξιά στον Φωτάκη. Που σημαίνει ότι δεν βλέπει παίκτες, ούτε έχει φαντασία στο παιχνίδι του. Στην ευκαιρία που έχασε, έπρεπε ή να πιάσει σουτ βολίδα, ή, αν ήταν τεχνίτης, να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα, όπως ο Σισέ μέσα στην Ξάνθη στο πρώτο γκολ. Δεν έκανε τίποτε από τα δύο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αποστόλη χαλάρωσε...
Πρώτα του παιχνίδια είναι και λογικό να μην έχει αυτοπεποίθηση ακόμα, μιας και στην πρώτη Εθνική με τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται και όλοι ξέρουμε πόσο πίεση έχει αυτό...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Λίγος! Ούτε ταχύτητα έχει, ούτε πάσα έχει, ούτε την ανασταλτική ικανότητα του Βιτόλο. Ένας παίκτης που θα ήταν παγκίτης ακόμη και στη Λάρισα!
Την κάθετη πάσα που έπρεπε να δώσει στον Σαλπι όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία στο β΄ μέρος, δεν την έκανε, δεν προσπάθησε καν, απλά την έδωσε δεξιά στον Φωτάκη. Που σημαίνει ότι δεν βλέπει παίκτες, ούτε έχει φαντασία στο παιχνίδι του. Στην ευκαιρία που έχασε, έπρεπε ή να πιάσει σουτ βολίδα, ή, αν ήταν τεχνίτης, να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα, όπως ο Σισέ μέσα στην Ξάνθη στο πρώτο γκολ. Δεν έκανε τίποτε από τα δύο.
Αυτό που δεν ανέχομαι εδω μέσα είναι να έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά σε παίχτες ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Σώπα ρε αποστόλη?
Και κάνει ο Παπάζογλου που έχει πάρει 20 ευκαιρίες και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ της προκοπής δεν έχει κάνει,
και δε κάνει ο Τσουκαλάς επειδή δεν έκανε σούτ σισέ? Μια χαρά πλασέ έκανε σε πληροφορώ.
Για 2 ματς ούτε εμένα με ενθουσίασε αλλα δεν ήταν κακός.

Ελεος εδω μέσα με τον καθένα να κράζει άδικα και να υπερασπίζεται μέχρι αηδίας άλλους.

ΥΓ:Όχι ότι έχω πρόβλημα με το Θανάση αλλά η αδικία εδώ φαίνεται καλύτερα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ παίδες ακόμα δεν έχω κατασταλλάξει.

Θέλω να δω λίγο ακόμα..

Πάντως Αποστόλη...αόρατος άνθρωπος δεν ειναι..
Αν ειναι λίγος ή πολύς θα φανεί..

Και όσο για το πλασέ....μόνο που σκέφτηκε ότι πρέπει να πλασάρει , του δίνει πολλά +++
Ασχετα αν δε τα καταφερε..

Μαλλον καλύτερος του Μπαλάφα και ελπίζω να εξελιχθεί σε παίκτη στυλ Φωτάκη..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μ'αρέσει που τη μία λέμε ''μην κρίνετε από 1-2 ματς'' (ενώ ο Παπάζογλου έβγαλε 10-15 ματς πέρυσι και φέτος)
και βγαίνει το συμπέρασμα για τον Τσουκαλά ότι είναι λίγος γιατί δεν κόβει σαν τον Βιτόλο (ανάθεμα αν υπάρχει ένας χαφ σε όλο το πρωτάθλημα που να κόβει σαν τον Βιτόλο) ή επειδή δεν έκανε μια κάθετη (λες και πριν οι κάθετες έβγαιναν αβέρτα ή λες και παίζει χρόνια στην ομάδα κι όχι σκάρτες 10 μέρες και πρέπει να ξέρει τους αυτοματισμούς του καθένα... ) :roll:

Βάλτε λίγο χαλινάρι στην ''κριτική'' σας γιατί βγάζετε μια εμπάθεια χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε:Μαλλον καλύτερος του Μπαλάφα
ελα μη μας δουλευεις και εσυ τωρα...ακου εκει μαλλον... :mrgreen:
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

giapas έγραψε:Εγώ παίδες ακόμα δεν έχω κατασταλλάξει.

Θέλω να δω λίγο ακόμα..

Πάντως Αποστόλη...αόρατος άνθρωπος δεν ειναι..
Αν ειναι λίγος ή πολύς θα φανεί..

Και όσο για το πλασέ....μόνο που σκέφτηκε ότι πρέπει να πλασάρει , του δίνει πολλά +++
Ασχετα αν δε τα καταφερε..

Μαλλον καλύτερος του Μπαλάφα και ελπίζω να εξελιχθεί σε παίκτη στυλ Φωτάκη..
Να εξελιχθεί σε φωτάκη?? πλάκα κάνεις
Εχεις δει πως μαρκαρει ο Φωτάκης??
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Ρε μάγκες, τι συζητάμε τώρα?
Παίκτης που δεν κάνει για την Σαλαμίνα και την Δόξα θα παίξει στον ΠΑΟΚ?
Το παιδί χωρίς την μπάλα δεν κουνιέται καθόλου.
Με το που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του τελειωσε για αυτόν η φάση.
Κίνηση μηδέν, κάθετη δεν έχει, κόφτης δεν είναι, ε τι να τον κάνουμε τότε?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φρατζ οταν έγραψα να εξελιχθει σαν το Φωτακη εννοώ "περίπτωση Φωτάκη"

Δηλαδή φιλότιμο παιδί , που τιμάει το ψωμί που βγάζει και έχει βελτιωθεί sτο διάστημα που είναι στο ΠΑΟΚ και έχει εξελιχθει σε ένα καλό εργαλείο. Οχι πρωτο βιολί , αλλά μια καλή επιλογή ( αναλογικά με τη δυναμικότητα του υπόλοιπου ρόστερ)

Αυτό εννοώ.. καλό value for money
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΦΤΗΣ.
Άσχετα αν λόγω ανάγκης παίζει μπροστά απο την άμυνα και στη θέση του Βιτόλο.

Δεν είναι κόφτης, είναι ένας χαφ για τον άξονα, πιο επιθετικογενής.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

το παιδι παει καλα......το πλασε του ηταν πολυ καλο,ενταξει δεν μπηκε γκολ ...τι να κανουμε ??

εγω αυτα που βλεπω σε αυτο το παιδι ειναι : μια ηρεμια με σιγουρες πασες στο κεντρο , το αυτονοητο δλδ που πολλοι αλλοι παικτες ουτε αυτο εχουν.........βλεπω ενα παιδι που μαρκαρει χωρις να ειναι εξπερ στην αμυνα αλλα ειναι θετικος .........δεν ειναι γρηγορος συμφωνω...αρα καταληγω οτι ειναι ενα 8αρι το οποιο μπορει να δωσει καλες ανασες

υ.γ. μακαρι να παρει μεχρι το τελος της σεζον καμια 10ρια ματς ακομα μιας και ο στοχος ειναι η 3η θεση οπως ηρθαν τα πραγματα, ωστε την νεα σεζον να ειναι ψημενος και να εχει και καποιες εστω λιγες αλλα πολυτιμες εμπειριες.
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

TaTaKaS έγραψε:Αν αξίζει φυσικά και να παίξει,παοκτσάκι δικό μας είναι...Μακάρι να μας πετάξει τα μάτια έξω και να πετάξει και τον Γκαρσία από την ενδεκάδα.Για το παιδί αυτό είναι όνειρο να φοράει τη φανέλα αυτή ενώ για το Γκαρσία απλά η δουλειά του...Μακάρι να με βγάλει λάθος αλλά τον ξέρω τόσο καλά ως παίκτη που προτιμώ το Μπαλαφίνιο!!!Θα τον δούμε στην πορεία...
Τώρα κατάλαβα είσαι ο Μπαλάφας ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ειλικρινά μου φαίνεται εξαιρετικά ανουσια η αυστηρή κριτική σε ένα παίκτη που προέκυψε από το παράθυρο στην ενδεκάδα.
Ξάφνου περιμέναμε να τελειώσει ο δανεισμός του στη Σαλαμίνα για να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.
Αστεία πράγματα.
Α, και μία μικρή υπενθύμιση, ο Τσουκαλάς δεν είναι προϊόν επιτυχημένης στρατηγικής του ΠΑΟΚ με μικρούς παίκτες.
Είναι μία ξεκάρφωτη εξέλιξη που περισσότερο φανερώνει τον κάκιστο αγωνιστικό σχεδιασμό που άφησε την ομάδα δίχως εναλλακτικές λύσεις.
Σχετίζεται και με την πρωτοφανή επιδημία τραυματισμών, την οποία κάποιος θα μπορούσε να συσχετίσει με την περίεργη προετοιμασία που κάναμε.
Κατά τ' άλλα, και μόνο που χάρη στον Τσουκαλά, δεν βλέπουμε τον Σωτηράκη βασικό, είναι μία θετική εξέλιξη.
Είναι φανερό πως δεν είναι κόφτης, είναι μίας μορφής επιτελικού χαφ, ψηλός και αργός, ικανοποιητική τεχνική και αμυντική διάθεση και με την απαραίτητη ψυχραιμία να αποφύγει περιττά και επικίνδυνα λάθη.
Δεν διαβλέπω κάποια μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του ΠΑΟΚ, αλλά για όνομα του Θεού, δεν μας φταίει και σε τίποτα για του ασκούμε κριτική με απόλυτους όρους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”