Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ειναι προωδος να βγαζεις παιχτες απο την ακαδημια,δεν ειπε κανεις οτι θα στηρι3ει τον ΠΑΟΚ πανω του ακομα ρε καρδασια, αλλα για να συμπληρωνει τα χαφ ειναι μια χαρα. ασυγκριτα καλυτερος απο τον μπαλαφα, με προοπτικη σε 2 χρονια να ναι ετοιμος να παι3ει. εχει σωστο τροπο σκεψης και ειναι καλος στο καθετο παιχνιδι. σιγουρα πιο πολλα τρε3ιματα απο ιβιτς στα καλυτερα του(δλδ περισυ ). αν δουλεψει μπορει να παι3ει παντως.
υγ.η θεση της ομαδος δεν ειναι 100% θεμα υλικου, θυμηθητε με τον αγγελο, με κουτση mvp βγηκες τριτος.
Ηταν πρωτη συμμετοχη, δεν μπορουμε να πουμε πολλα πραγματα παρα μονο καλη αρχη να εχουν και αυτος και ο Κατσε. Να παρουν παιχνιδια και θα τους δουμε στο γηπεδο για συγκρισεις με αλλους παικτες. Οπως και να επαιξε ο Τσουκαλας δεν εχει καμια σημασια. Ηταν το πρωτο ματς και φυσικα ΟΛΗ η ομαδα ηταν σκ@τ@. Τι να σου κανουν? Και παλι καλη αρχη και στα δυο παιδια
προσωπικα μου αρεσε αρκετα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που πραγματικα δεν πρεπει να εκανε ουτε ενα λαθος και ηταν συνεχεια στις φασεις............θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τον μπαλαφα 100% αυτη την στιγμη !!! μπορει εξελιχθει και συμφωνω οτι με εναν φιλο πριν οτι δεν ειναι 10ρι σε καμια περιπτωση ...νομιζω ειναι 8αρι δλδ και προσεχει τα αμυντικα του καθηκοντα και αυτο φανηκε οτι πολλες φορες εκλεβε την μπαλα ...χαρακτηριστικα θυμαμαι ενα τακλιν στο 1ο ημιχρονο στον ξενο εκεινο που μας ειχε βαλει τα γκολ στην τουμπα των σερρων που με εντυπωσιασε αλλα απο την αλλη διεκρινα μια ηρεμια στο παιχνιδι του και σιγουρες πασες καθως και μια παρα πολυ καλη καθετη στον αθανασιαδη στο πρωτο μερος.......στο δευτερο οντως επεσε αν και θα μπορουσε να βαλει και γκολ στο γυρισμα του σαλπι..............τελος παντων για να τελειωνω μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι πρεπει να ανηκει στο ροστερ της ομαδας 100% εστω ως 4η ή 5η επιλογη στα χαφ.....πραγματικα μου εδωσε χαρα που μετριασε καπως την απογοητευση απο την ισοπαλια γιατι πρεπει να κοιταμε και μπροστα......στο πρωταθλημα απλα πρεπει να κρατησουμε τα σκυπτρα ..την 3αδα
συνεχισε ακομα πιο δυνατα σταυρο !!!
Στο πρώτο ημίχρονο ο φωτάκης παίζει δεξί χαφ και αμυντικό χαφ για να καλύπτει το σταυράκι...Γι'αυτό ψόφησε κιόλας ο φωτάκης...!Ε στο δεύτερο και πολύ έπαιξε ο τσουκαλάς...Σε όλο το παιχνίδι τα αξιοσημείωτα ήταν το τάκλιν-κλέψιμο έξω από την περιοχή μας και μία κάθετη πάσα...Και ένα άμπαλο της γ' ερασιτεχνικής να βάλεις μέσα,δύο ενέργειες σε 80 λεπτά θα τις κάνει,έστω και καταλάθος!!!
Κατά τα άλλα άδειο το κέντρο μονίμως,πάσες όλες στα 3 μέτρα απλά για να φύγει η μπάλα από τα πόδια του,αν έκανε πάσες σε μεγαλύτερη απόσταση τις έστελνε πλάγιο άουτ,αντοχή μηδέν,δύναμη μηδέν,γενικά μηδέν,ταχύτητα μηδέν...Και όχι,δεν θα είμαι επιεικής με έναν άντρα 22-23 χρονών που έκανε πρωταθλητισμό στη Γ' εθνική, έπαιξε Β' εθνική (κατηγορία με τεράστιες απαιτήσεις) και τέλος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. έστω και με την νέων...Άγχος και ντεμπούτο και ιστορίες γι'αγρίους...Με τις Σέρρες έπαιζες σ'ενα γήπεδο γεμάτο οπαδούς της ομάδας μας...Από το 2' είσαι με 0-1 μπροστά...Καλύτερες συνθήκες για ντεμπούτο δεν νομίζω να υπάρχουν!!!Γι'αυτό θα τον κρίνω όπως ακριβώς και έναν επαγγελματία με χρόνια εμπειρίας...
Αν αυτόν τον παίκτη τον θέλετε στον Π.Α.Ο.Κ. τότε...καλά να πάθουμε!!!Έχει κι άλλους που υποστηρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. από μικρά παιδιά και μπορούν να παίξουν καλύτερη μπάλα αλλά δεν είχαν τα κονέ που έχει ο σταυράκης για να παίξουν...Αλλά αυτά μάλλον δεν τα ξέρετε οι περισσότεροι!!Για να μην αναρωτιούντε κάποιοι πως εμφανίστηκε από το πουθενά και σε 5 μέρες μέσα πήρε θέση βασικού (από τον Κάτσε) και μάλιστα όχι στην θέση που κανονικά παίζει...Στον Σάντος δεν περνούσαν αυτά,βρηκαν το Χάβο και τον έσπρωξαν...
Αν και δεν αναφερόμουν στον Χάβο, αλλά στα υποτιθέμενα κονέ του Τσουκαλά, οι κανόνες αναφέρουν ρητά ό,τι οποιοσδήποτε διαχέει "ειδήσεις", "φήμες" κλπ, πρέπει να τις δικαιολογεί.
ΥΓ: Γιατί δεν έγινες terastios, αλλά teratios2?
YΓ2: Αντι-προπονητάκιας αιωνίως?
να με συγχωράς tintin (ξέρεις πως είμαστε εμείς οι γραφικοί) αλλά μπήκα στον κόπο και διάβασα τους κανόνες και το μόνο σχετικό που βρήκα να λέει είναι:
(στα απαγορεύεται)
8.25 Η διάδοση ψευδών ειδήσεων στο φόρουμ. Ο χρήστης που θα αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.
το παληκάρι λέει πως προέρχεται από προσωπική πληροφόρηση άρα δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσει τίποτα...δεν είναι φήμη, ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει...και στην τελική, το "οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές" δεν νομίζω να μεταφράζεται σε "απέδειξε το ή σβήστο", does it?
Υ.Γ.
κοίτα να δεις, έγινα και αντι-προπονητάκιας...
Αυτό που έγραψα ήταν ότι σύμφωνα με τους κανόνες, θα πρέπει είτε να δικαιολογήσει*, είτε να ανακαλέσει.
* δικαιολογήσει: οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.
Δεν ζήτηθηκε ούτε να αποδείξει κάτι, ούτε να σβήσει κάτι. Common sense mate!
Ο takatakas σε μιση σελιδα μας εδωσε να καταλαβουμε απο που βγαινει το προσωνυμιο του
εξηγω,
δεν ανεχομαι να ριχνει ντεμεκ οπαδος ομαδας μας τετοια λασπη σε ενα παλληκαρι που επαιξε μολις το πρωτο παιχνιδι, εκτος αν ο εν λογω παικτης εχει σχεση με συγγενικο του προσωπο,
αν ο γραφων ειναι ο κατσε που του εφαγε τη θεση οπως λεει σε 5 μερες,
αν ειναι μανατζερ που δεν εχει πλεον περαση στην ομαδα και ειχε με προηγουμενο καθεστως
ξερω το μαμησα αλλα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που βγαινουν απο υπογεια δε μαρεσουν ειδικα σε νημα που αναφερεται σε νεο παικτη και ισως ελπιδοφορο
ελπιζω να μη μπουν οι επομενοι σε συγκρισεις για το ποιος επρεπε να παιξει απο τους 2 νεους μας, αμφοτεροι πρεπει να προσεχθουν και αυτοι που ειναι να λαβουν τις αποφασεις θα τις λαβουν οπως εκεινοι ξερουν
ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΑΓΚΑ
δεν ειδα κατι ιδιαιτερο για τον νεαρο τσουκαλα αλλα σε σχεση με τον κατσε ειναι σαφως πιο ετοιμος να παιξει...σιγουρα λογο του νεαρου της ηλικιας μπορει να υπαρξει βελτιωση...
θετικη λοιπον η εμφανιση του τσουκαλα
Καμιά διχόνοια δε θέλω να σπείρω φίλε...Δε μίλησα υποτιμητικά για κανέναν συνοπαδό ούτε προσέβαλα κανέναν!Σε αντίθεση με άλλους που μόλις δουν αντίθετη γνώμη ή μια αλήθεια να βγαίνει αρχίζουν να βρίζουν...
Εγώ ανέλυσα αντικειμενικότητα τι είδα (ή δεν είδα) από τον ΝΕΑΡΟ (22 χρονών-τι να πει κι ο Ραούλ δηλαδή που 22 χρονώ είχε 5 χρόνια βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης...)τσουκαλά...Είδα λάθη,φοβία,φυσική κατάσταση κάτω του μετρίου ενώ έχει παίξει 2 γεμάτες χρονιές σε εθνικές κατηγορίες και δεν έχει δικαιολογία...Μην τα ξαναλέω,η ανάλυση του τι είδαν τα μάτια μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι πιο πάνω...
Κατά τα άλλα από σεβασμό στο φόρουμ θα αναφέρω ότι ο πατέρας του τσουκαλά είναι κουμπάρος του Παλάσκα...Για όσους γνωρίζουν τον Παλάσκα και ως όνομα και ως άνθρωπο μπορούν να κάνουν τη σύνδεση μόνοι τους...Παραπάνω δεν θα πω...Ούτε θα ανακαλέσω...Η πηγή είμαι εγώ ο ίδιος,εγκυρη ξε-έγκυρη,εσείς αποφασίστε...Ξέρετε πολύ καλά πως λειτουργούμε στο ελλαδιστάν και αν αυτό που είπα σας φαίνεται τόσο μα τόσο περίεργο δε φταίω εγώ...Γιατί τόσα χρόνια ενώ ανήκε στον Π.Α.Ο.Κ. (επί Σάντος) δεν έπαιξε και τώρα τσουπ σε 5 μέρες βασικός;;;
Πριν κράξετε σκεφτείται λίγο τα γεγονότα...ΠΑΟΚτσής είμαι με διαρκείας για όσους αμφιβάλλουν και πάω και εκδρομές όποτε μου δίνεται η δυνατότητα!Απλά θα περίμενα από τον Πρόεδρο αυτά να εκλείψουν από τον Π.Α.Ο.Κ. και θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει ιδέα για ότι συμβαίνει...
Υ.Γ.1 Δεν είμαι συγγενής του
Υ.Γ.2 Δεν είμαι ο Κάτσε
Υ.Γ.3 Δεν είμαι μάνατζερ
Υ.Γ.4 Δεν έχω πρόβλημα με τον τσουκαλά.Το παιδί αυτό μπορεί αυτό κάνει...Έχω πρόβλημα με αυτούς που τον έβαλαν εκεί με το ζόρι ενώ υπάρχουν παίκτες μεγαλύτερης αξίας και σε μικρότερη ηλικία να πάρουν τη θέση αυτή...Αυτά θα πρέπει να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο ή αν θέλετε από τον Π.Α.Ο.Κ. αν θέλουμε να κερδίζουμε κάτι ματσάκια σαν το χθεσινό!