28. Σταύρος Τσουκαλάς
Re: Σταύρος Τσουκαλάς
ο επαγγελματιας ποσο χρονων δλδ επαιξε στον ΠΑΟΚ και παλι απο συγκυριες...ιδια ηλικια αν θυμασαι...μεχρι τοτε βολοδερνε και αυτος...δε σε λεω οτι ειναι παιχταρας μιας και δεν τον εχω δει ποτε και δεν εχω ιδεα για τι παιχτη μιλαμε...αλλα εχει την ευκαιρια να μας πεισει και να μας δειξει οτι αξιζει...αλλωστε χειροτερος απο τον μπαλαφα αποκλειεται να ειναι... 

αντε ρε παληκαρε να κερδίσουμε στις Σέρρες με εσένα απο τους καλλιτερους του αγώνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 05 Ιαν 2011, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Το παιδί αυτό το ξέρω καλά από τη πρωταθλήτρια ομάδα νέων.
Ίδια σειρά με Κλάους. Είναι πολύ καλός παίχτης. Μπαλαδόφατσα.
Σταύρο δείξε σε όλους τι αξίζεις παληκάρι μου!
Ίδια σειρά με Κλάους. Είναι πολύ καλός παίχτης. Μπαλαδόφατσα.
Σταύρο δείξε σε όλους τι αξίζεις παληκάρι μου!
το παιδι το ειδα ζωντανα σε ενα ματς οταν ηταν στην δοξα. σε περσυνο αγωνα β εθνικης.
στον αγωνα αυτο επαιξε εκει που λενε οτι θα τον βαλει ο χαβος. στο κεντρο σαν 8αρι.
λιγα πραγματα. δεν ξεχωρισε οπως επρεπε να ξεχωρισει σε παιχνιδι β εθνικης ενα παιδι που θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ. ουτε καν οπως ο αμπου που πριν τον παρουμε στην β εθνικη εβγαζε ματια και εδειχνε οτι ειναι παικτης α εθνικης. την τεχνικη που λενε ορισμενοι φιλοι δεν την ειδα. περισσοτερο σε εναν αδυναμο φωτακη μου μοιαζει.
για σημερα ελπιζω να εχει ξεκουραστει ο παμπλο γιατι θα ειναι κριμα να χασουμε το κεντρο απο τον πανσερραικο.
στον αγωνα αυτο επαιξε εκει που λενε οτι θα τον βαλει ο χαβος. στο κεντρο σαν 8αρι.
λιγα πραγματα. δεν ξεχωρισε οπως επρεπε να ξεχωρισει σε παιχνιδι β εθνικης ενα παιδι που θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ. ουτε καν οπως ο αμπου που πριν τον παρουμε στην β εθνικη εβγαζε ματια και εδειχνε οτι ειναι παικτης α εθνικης. την τεχνικη που λενε ορισμενοι φιλοι δεν την ειδα. περισσοτερο σε εναν αδυναμο φωτακη μου μοιαζει.
για σημερα ελπιζω να εχει ξεκουραστει ο παμπλο γιατι θα ειναι κριμα να χασουμε το κεντρο απο τον πανσερραικο.
Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς
αυτο που δεν πολυκαταλαβα ειναι πως
για μια εβδομαδα μιλαμε για τον Κατσε που θα γινει βασικός
και τι παιχταρα ειναι τυπου Βιτολο κλπ.
και σκαει μυτη ο Τσουκαλας και εν μια νυκτί γινεται αυτος βασικος
στο χαλαρο
δηλ αυτος τι ειναι, Ινιέστα;
μακαρι να ειναι ετσι,το να εχουμε βασικους από τα σπλαχνα μας ειναι μεγαλη υποθεση
το μονο βεβαιο κερδος με ολα αυτα ειναι οτι τα βλεπουν οι πιτσιρικαδες και θα σκυλιασουν στη δουλειά
οταν βλεπεις οτι υπαρχει αναγνωριση και ανταμοιβή εχεις μεγαλυτερο κινητρο
για μια εβδομαδα μιλαμε για τον Κατσε που θα γινει βασικός
και τι παιχταρα ειναι τυπου Βιτολο κλπ.
και σκαει μυτη ο Τσουκαλας και εν μια νυκτί γινεται αυτος βασικος
στο χαλαρο
δηλ αυτος τι ειναι, Ινιέστα;
μακαρι να ειναι ετσι,το να εχουμε βασικους από τα σπλαχνα μας ειναι μεγαλη υποθεση
το μονο βεβαιο κερδος με ολα αυτα ειναι οτι τα βλεπουν οι πιτσιρικαδες και θα σκυλιασουν στη δουλειά
οταν βλεπεις οτι υπαρχει αναγνωριση και ανταμοιβή εχεις μεγαλυτερο κινητρο
το θεμα ειναι να μη σκασουμε τα παιδια με τις προσδοκιες μας..νεο βιτολο νεο ιβιτς και τα λοιπα χαζα....την αδυναμια μας για μετεγγραφες(προσωρινη ή οχι) δε θα τη φορτωσουμε σε αυτους.....μακαρι να εμπιστευομαστε νεα παιδια που το αξιζουν....και μην παμε στην ακραια λογικη νεος να ναι και τον πεταμε μεσα...ο τσουκαλας απο β κυπρου ηρθε....και ο κατσε σε μια φωτο διπλα στον κουτσι ο κουτσι εμοιαζε μποντιμπιλντερας....γι αυτο χαμηλα τη μπαλα μην απογοητευτουμε...
ο κοντος ηταν δανεικος στην Καβαλα απο μας.. και επειδη ηταν μικροκαμωμενος τους ειπαν εκει στην Καβαλα παρτε τον και δωστε του κατι ψιλα για τα γκολ που θα βαζει!! σε 1μιση χρονο και 28 συμμετοχες ειχε 20 γκολ.. δεν ηταν συγκυριες!!Sera4 έγραψε:ο επαγγελματιας ποσο χρονων δλδ επαιξε στον ΠΑΟΚ και παλι απο συγκυριες...ιδια ηλικια αν θυμασαι...μεχρι τοτε βολοδερνε και αυτος...δε σε λεω οτι ειναι παιχταρας μιας και δεν τον εχω δει ποτε και δεν εχω ιδεα για τι παιχτη μιλαμε...αλλα εχει την ευκαιρια να μας πεισει και να μας δειξει οτι αξιζει...αλλωστε χειροτερος απο τον μπαλαφα αποκλειεται να ειναι...
θα το θεσω καπως καλυτερα...το θεμα ειναι να μην τους φουσκωσουμε τα μυαλα και να μην τους βαφτισουμε θεους...την ευκαιρια τους την εχουν και σωστα κατα την αποψη μου η παε αρχιζει και στρεφεται στις ακαδημιες καθως εγω το προτιμω απο το να εχω ξενους παιχτες ρολιστες που δεν μου προσφερουν σχεδον τπτ και καθε χρονο τους αλλαζω ή ψαχνω πως να τους ξεφορτωθω(δε μιλαω για παιχτες κλειδια που κανουν τη διαφορα)...τωρα εχουν την ευκαιρια τους...να σκυψουν το κεφαλι να δουλεψουν να μεινουν προσγειωμενοι και να μας δειξουν το ταλεντο τους και οτι αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ...το να στελεχωνεις το ροστερ σου με καποια παιδια απο τη β ομαδα δεν ειναι θεμα μοδας ειναι θεμα επιβιωσης και θεμα υγειας του σωματειου...κλασσικα παραδειγματα η μπαγερν και η μπαρτσελονα...καλη επιτυχια να εχει σημερα το παληκαρι...
υγ και κατι ακομα...ουτε να σταυρωσουμε κανεναν με μια κακη εμφανιση...να παρουν τις ευκαιριες που πρεπει για να βγουν ασφαλη συμπερασματα και τοτε θα δουμε πραγματικα αν αξιζουν...
υγ και κατι ακομα...ουτε να σταυρωσουμε κανεναν με μια κακη εμφανιση...να παρουν τις ευκαιριες που πρεπει για να βγουν ασφαλη συμπερασματα και τοτε θα δουμε πραγματικα αν αξιζουν...
σκεψου τα λιγο καλυτερα...ειχε φυγει δανεικος στη λαρισα δεν εκανε τπτ επεστρεψε μετα δωθηκε το χειμωνα στην καβαλα εγινε πρωτος σκορερ που λες κληθηκε πισω και δεν επαιξε σχεδον καθολου...το καλοκαιρι επεσε στη μαυρη περιοδο με προσφυγες κλπ εφυγε ο οκκας και οι αλλοι φραγκο δεν επαιζε και τοτε ουσιαστικα ''αναγκαστηκε'' να παιξει...don PAOK έγραψε:ο κοντος ηταν δανεικος στην Καβαλα απο μας.. και επειδη ηταν μικροκαμωμενος τους ειπαν εκει στην Καβαλα παρτε τον και δωστε του κατι ψιλα για τα γκολ που θα βαζει!! σε 1μιση χρονο και 28 συμμετοχες ειχε 20 γκολ.. δεν ηταν συγκυριες!!Sera4 έγραψε:ο επαγγελματιας ποσο χρονων δλδ επαιξε στον ΠΑΟΚ και παλι απο συγκυριες...ιδια ηλικια αν θυμασαι...μεχρι τοτε βολοδερνε και αυτος...δε σε λεω οτι ειναι παιχταρας μιας και δεν τον εχω δει ποτε και δεν εχω ιδεα για τι παιχτη μιλαμε...αλλα εχει την ευκαιρια να μας πεισει και να μας δειξει οτι αξιζει...αλλωστε χειροτερος απο τον μπαλαφα αποκλειεται να ειναι...

Το μόνο που έχω να πω είναι καλή αρχή.
Τα υπόλοιπα θα φανούν στην διάρκεια της σαιζόν...

Τα υπόλοιπα θα φανούν στην διάρκεια της σαιζόν...

Τη το ταλαιπωρείτε! Θα τον δούμε σημερα κ μερικά παιχνίδια ακόμα για να βγάλουμε κανενα συμπέρασμα στο πια ειναι τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα του!
Πάντως εγω γουστάρω που θα δούμε σήμερα κάποιο νεο παίχτη στην 11αδα κ για το πως θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας!
Αιντε Σταυρο δωσε τα ολα! This is your chance!
Πάντως εγω γουστάρω που θα δούμε σήμερα κάποιο νεο παίχτη στην 11αδα κ για το πως θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας!
Αιντε Σταυρο δωσε τα ολα! This is your chance!
θετικος σαν αμ χαφ χωρις να κανει κτ σπουδαιο..καλες πασες και παθος στις μονομαχιες...μπορει να βοηθησει
- cristiano4
αν είναι να έχω μία τρίτη λύση αντί του μπαλάφα δλδ τον προτιμώ,καλό παιχνίδι
εμενα ρε παιδια παντως μου φανηκε κοπια ιβιτς ο τυπος ακριβως ομως...πολυ καλη τεχνικη και πασα καλος στον αερα μαχητικος και κλασσικα ψιλοαργος...μπραβο του πολυ καλο παιχνιδι για ντεμπουτο...πρεπει να τον ξαναδουμε παντως...