4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από barlow4 »

καλά slidar κανε σύμβαση εσυ για πέντε χρόνια κ συμφώνησε να πληρωθείσες σε δώσεις μετά το τέλος της σύμβασης.να σε χαρώ.
θα μπορούσε κάλλιστα να μην υπογράψει κ να τα ζητάει όλα τώρα με το ξεσκισμα που έχει φάει.λες κ όλες οι ομάδες ότι παίκτες παίρνουν όλοι είναι ενδεκαδατοι.για αλλαγή μια χαρά ηταν.κ ήρθε σε πολύ δυσκολες εποχές κ βοηθησε.
να έχει κ ένα όριο η αχαριστία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπραβο στον σωτηρη....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

barlow4 έγραψε:να έχει κ ένα όριο η αχαριστία.

Αμ δε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

170 χιλιαρικα συμβολαιο τον χρονο ειχε ο μπαλαφας
ο καθενας εχει αποψη να κρινει αν ειναι πολλα η λιγα και αν τα αξιζε

η πλακα ειναι οτι τον προτεινε λεει ο μανατζερ του και στον παναθηναικο τωρα που θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ
πηγε στα γιαννενα και εφυγε με ασχημο τροπο,πηγε στον εργοτελη και δεν επαιξε και τοσα χρονια στον ΠΑΟΚ απλα συμπληρωνει το ροστερ και ομως η πλακα θα ειναι να τον παρει ο παναθηναικος

αν γινει αυτο νομιζω θα πρεπει να ανακυρηχθει ως κορυφαιος μανατζερ του κοσμου ο γλυκος(ετσι διαβασα τον λενε)

κατα τα αλλα ειναι συμπαθης ο μπαλαφας αλλα σαν ποδοσφαιριστης νομιζω οτι ηταν πολυ τυχερος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αντίο Σωτήρη, καλή συνέχεια στη καριέρα σου και ευχαριστούμε για όσα προσέφερες! Είσαι ένας από εμάς!

Καλή επιστροφή... :trollface:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Καλή συνέχεια Μπαλαφinho!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

την εποχη που ηρθε και τις χρονιες που επαιξε λεγαμε οτι θα ερθει παικτης που παιρνει 150 χιλιαρικα και γκρινιαζαμε.λεγαμε ποιος ξερει τι παλτο θα ειναι.η πιεση για τα χρεη ειναι φετινο φρουτο.για φετος και στο εξης το συμβολαιο του ειναι μεγαλο αναλογικα με το ρολο του στην ομαδα.αλλα μην τρελαθουμε κιολας.ποτε ειχε ασχοληθει οποιοσδηποτε με τετοια συμβολαια?
η νοοτροπια που ειχαμε για τετοια συμβολαια ηταν του στυλ "ελα μωρε σιγα τι παιρνει ,ας τον να υπαρχει ,οσο βοηθησει".
ξαφνικα μονο οτι φταιει για το οικονομικο μας καταντημα δεν ειπαμε.ειναι στην κλασσικη κατηγορια παικτων μαζι με χαλκια ιβιτς τσιριλο και κοντο που οταν θελαμε να ξεσπασουμε τους καναμε σακους του μποξ.
πλακα πλακα να δουμε σε ποιον θα τα χωνουμε φετος.
θεωρω πως ειναι περα για περα αδικη η κριτικη που του ασκειται.υπαρχουν παικτες πολυ χειροτεροι απο το μπαλαφα που παιρναν πανω κατω τα ιδια με το μπαλαφα.και δεν θα κατονομασω.
φαγωθηκαμε με το σαλπιγιδη και τοσο ποσο επηρεαζει την ψυχολογια του και την εξελιξη του η αρνητικη κριτικη που του ασκειται και μαλιστα σε ηλικια ωριμη και τον μπαλαφα τον σκιζουμε απο τα εικοσι του.
δεν δμιουργησε ποτε προβλημα,δεχτηκε παντα οτι και αν του ζητηθηκε και πιστευω πως και μειωση στα μισα να του ζητουσαν θα τ δεχοταν ανετα.και μαλιστα αυτοι που θα κληθουν να τον αντικαταστησουν πολυ αμφιβαλλω με τις δυνατοτηες που εχουμε πλεον οτι θα προσφερουν περισσοτερα.
και για να τρολαρω και λιγο "ΜΠΑΛΑΦΑ ΜΕΙΝΕ"!
fair play for balafas!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Τσουκαλάς περισσότερα προσέφερε σε μια χρονιά απ'ότι ο Μπαλάφας σε 6 χρόνια.
Τέσπα καλή συνέχεια όπου κι αν πας..
Highlight στιγμή στον ΠΑΟΚ για μένα η ντρίπλα στον Μπελούτσι στην Τούμπα τη χρονιά σαρδελών, που του περναει τη μπαλα κάτω από τα πόδια και κάθετε και τον κοιτάει μετά.
Κατά τ'άλλα στον ΠΑΟΚ αυτού του μπάτζετ δε χωράει όπως και να το κάνουμε.
Αντίος και εύχομαι συμβόλαιο στην Σούπερλιγκ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αντιο φιλος δεν θα ξεχασω ποτε το παγκοσμιο γκολ που εκανες μεσα στην καρπατι και πηραμε την προκριση
Άβαταρ μέλους
Thanix

4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Thanix »

Καλη συνέχεια μικρε μου ρουφιανακο... Πως αφήνεις τον σταύρο μόνο του... Πως θα τα μαθαινει απο εδω και πέρα...

Μακάρι να βρεις ένα καλο συμβόλαιο στην σουπερρρρρ λιγκ και καλούς νέους φίλους ΑΡΔ!

Sent from my mind using boobs power

Ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές.
Καλά να περάσεις.
Ένας μήνας ban από εμένα.
DC
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Thanix έγραψε:Καλη συνέχεια μικρε μου ρουφιανακο... Πως αφήνεις τον σταύρο μόνο του... Πως θα τα μαθαινει απο εδω και πέρα...

Μακάρι να βρεις ένα καλο συμβόλαιο στην σουπερρρρρ λιγκ και καλούς νέους φίλους ΑΡΔ!

Sent from my mind using boobs power

αρα τωρα θωρακιζονται τα αποδυτηρια.τερμα οι διαρροες.γελοιοτητες αισχιστου ειδους ,ανυποστηρικτες και κουκουλοφορεμενες.
αν ελεγα εγω εδω κανεναν ρουφιανο θα επεφτε μπανακι παντως.ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
αλλα ετσι ειναι αν εχεις ινσαηντ ινφορμεσιο.ακου τι σε λεω αδερφε.ξερω εγω εχω δικο μου αθρωπο στο παε(ονομα μη με ρωτας δεν μπορω να πω) και μου το εχει πει γκαραντι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

++++
(εδώ είπαμε τον άλλον αστείο και φάγαμε μία εβδομάδα μπαν.. για το "ρουφιάνος" πόσο θα πηγαίνει η ταρίφα;; :D )
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

εχει ενα κουμπακι με κοκκινο θαυμαστικο στο ποστ μου...το πατας και κανεις την δουλιτσα σου...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σω-τήρης
Μπα-λά-φας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”