4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Όλο το σύμπαν συνομωτεί για τον Σώτο. Κοντρέρας στη Χιλή από το Γενάρη, Τσιρίλο εκτός, Κατσικάς από χθες εκτός.Άμα σε θέλει ρε Μπάφι... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

danirifle έγραψε:
tigon4 έγραψε:φιλοτιμος και μαχητικος μεχρι αηδιας αλλα ως εκει

μαζί σου

Άντε, λέμε πως είναι καλύτερος ο Γαβραάμ και ο Κατσουράνης...Για πείτε μου και κανέναν άλλο μέσο στο ελληνικό πρωτάθλημα που μπορεί να παίξει και αμυντικός???

Είναι και αθλητικό κορμί, έχει και κεφαλιά...Για τα λεφτά που παίρνει, είναι μια χαρά!!!Και εγώ τον έχω βρίσει παλαιότερα, αλλά πλέον ανήκει στα πουλέν
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

και εγώ είμαι μαχητικός, είμαι εργατικός είμαι και ΠΑΟΚτσάκι(αυτό και αν δεν είμαι), επίσης είμαι φιλότιμος και δεν γκρινιάζω αν δεν πληρώνομαι ούτε αν παίζω σε άλλη θέση. άρα μπορώ να παίξω και εγώ στην ΠΑΟΚάρα; :mrgreen:

μένω αθήνα και ακούω καμιά φορά κάτι χανούμια να λένε εκφράσεις τύπου :''φιλότιμος ο Σιαλμάς, ή εργατικός και δεν μιλάει αν δεν πληρώνεται ο Κλωναρίδης''.
για μένα αυτό είναι η επισφράγιση το πόσο έχουν μικρύνει σαν οπαδοί και το πόσο έχουν ρίξει τον πήχη και τις απαιτήσεις τους, τείνοντας προς την αμπαλοσύνη.

δεν αμφισβητώ οτί ο Μπάφι είναι καλό παιδί(σοβαρά γαμάτο φαίνεται), αλλά ρε μάγκες όπως και να το κάνουμε δεν χωράει σε έναν ΠΑΟΚ που είναι ΠΑΟΚ.
ξέρω, ξέρω δεν έχουμε λεφτά-μικρός μπάτζετ κτλ, δεν αντιλέω σε όλα αυτά αλλά όχι να κοροϊδευόμαστε κιόλας.
μεταξύ μας μιλάμε, οπαδικό site είμαστε, εμείς και εμείς τα λέμε, ποιος ο λόγος να στρουθοκαμηλίζουμε και να ανεβάζουμε τόσο τον πήχη για ένα παλικάρι που τόσο μπορεί και τόσο αποδίσει.

ΠΑΟΚ ΟΛΕ :pano:
ΤΑΝΑΣΠΟΥΓΙΕ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΕ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άμα πιστεύεις ότι ο Μπάφυ σε τρώει την θέση από το ρόστερ, να πας να σε δοκιμάσει ο Μπόλονι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω ειμαι απο αυτους που δεν τον πιστευα καθολου και παρακαλουσα να φυγει αλλα σαν σεντερ μπακ ειναι παικτης του ροστερ οχι βασικος αλλα 4ος ναι....Πρεπει να παρουμε εναν καλυτερο στη θεση του σεξυ για βασικο με περισσοτερσ λεφτα και επειτα κατσιοκας και μπαφι.....και ολο και κπν θα χουμε απο πισω...Ο ιντζιδης πηγε νις τελικα?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μανιακέ, για τέταρτος ίσως.. αλλά τελευταία βλέπουμε πολύ βασικούρες τους 3-4ους...
κι αν δε φάγαμε στη μάπα τσιρίλο... και τώρα θα ξαναφάμε για καιρό είτε τσιρίλο είτε μπαλάφα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ετσι ειναι ντανιρ δυστυχως εχουμε κανει ποιοτικα αγωνιστικα αλματα πισω...και οταν οι 3 απο τους 4-5 καλυτερους σου ειναι στα τελειωματα τους ηλικιακα...οι επιλογες του καλοκαιριου πρεπει να χουν 400% επιτυχια...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

γι αυτό πρέπει ο προγραμματισμός να ξεκινήσει από τώρα...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Αν κρίνουμε τους παίκτες μας,με βάση τον Π.Α.Ο.Κ. τον ονείρων του καθενός και μάλιστα υπό αυτές τις οικονομικές συνθήκες,ζήτω που καήκαμε.Πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε πρώτα μια ζωή,που να ανταποκρίνεται στα όνειρα μας και να αφήσουμε τα απωθημένα μας περί ''Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μας'',μακριά από την ομάδα.Για να είμαι και on topic,πιστεύω ότι ο Μπαλάφας είναι χρησιμότατος για το roster της ομάδας μας και γι'αυτό,πρέπει να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ο Μπαλάφας είναι 7 χρόνια στην ομάδα. Είναι τεράστιο χρονικό διάστημα, κατ'εμέ για να αρκούμαστε ακόμα στο μπορεί να προσφέρει.
Διαφωνούμε κάθετα αλλά δε πειράζει.
Διαφορετικές απαιτήσεις έχει ο καθένας από την ομάδα, και αλλιώς ορίζει ο καθένας την έννοια χρησιμότατος παίκτης.
Παράδειγμα, εγώ οταν σκέφτομαι χρησιμότατος παίκτης στο μυαλό μου έρχετε ένας παίκτης στυλ Βερόν, ή Σορλέν.
Τέλοσπάντων, όπως τα βλέπει ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σε κάθε ομάδα χρειάζονται οι τεχνίτες και αυτοί που ξεχωρίζουν βάσει ικανοτήτων, αλλά χρειάζονται και αυτοί που θα μεταδώσουν το πνεύμα μαχητικότητας και επιμονής. Ο Σώτος, πέρα από τα αγωνιστικά, είναι παράδειγμα για το πως πρέπει να παίζει κάποιος που κ@υλώνει που φοράει αυτή τη φανέλα. Όχι μόνο για την επιμονή του, όχι μόνο για το οτι είναι πάντα πρόθυμος και παθιασμένος, αλλά και κάτι που είδα πρόσφατα, ότι σε μανούρες και κοκορομαχίες, ούτε θα κωλώσει και θα τρέξει να υπερασπιστεί είτε συμπαίκτη, είτε τη φανέλα. Και εμένα αυτό μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν εχει την ποιοτητα του Γκαρσια, ειναι ομως ενας αδικημενος παικτης με πολλα κιλα @@ αφου αυτα που εχει ακουσει αν τα ακουγε αλλος θα ηταν με αντικαταθλιπτικα...
αυτος βεβαια συνεχιζει και προχθες ηταν ο καλυτερος μας παικτης...
σιγουρα αξιζει μια θεση στο ροστερ της ομαδας, σαμποτες ο Φωτακης ειναι κλασεις καλύτερος?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μπραβο σωτο
ειδα το ματς ξανα χθες στη τηλεοραση για να δω πραγματα που δεν ειδα απο το γηπεδο
πολυ καλος
αλλος στη θεση σου αν συγκεντρωνε ολη αυτη τη αρνητικη ενεργεια του ξερολα προπονητη της κερκιδας πραγματικα θα ειχε γονατισει
εχεις τη δυναμη παλικαρε εχεις και τα προσοντα
δε σ αφηνουν μερικοι να πιστεψεις στον εαυτο σου οσο πρεπει
προχτες ησουν καταπληκτικος
πατα γερα και αρπαξε την ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Και στα δυο ματς με γαυρο ηταν ο καλυτερος μας παικτης. Επισης ο καλυτερος παικτης ηταν στο ματς με τον Ατρομητο για το κυπελλο. Και στα τρια χασαμε. Και δεν ειναι τυχαιο. Αξιζει να ειναι στην ομαδα για μενα. Σαν ρολιστας. Εχει ψυχη και τον παω με χιλια. Απλα δεν πρεπει σε κανενα ματς να ειναι ο καλυτερος παικτης
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

όταν λέμε ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει ούτε για Β εθνική και ότι είναι επικίνδυνος, κάποιοι λέτε για φιλότιμο και για πάθος και για ΠΑΟΚΣΑΚΙ

τελείωνε και άδειασέ μας τη γωνιά

το λιγότερο που μπορώ να πω για πάρτη σου, γιατί αν πω αυτά που θέλω θα φάω σίγουρα μπαν
παίζουμε στον ΠΑΟΚ και λιγούρα και φιγούρα

αλλά δε φταις εσύ για το ότι παίζεις σε ομάδα που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα θα έπαιζες.. φταίνε αυτοί που σε κρατάνε
εσένα σε κράζω γιατί έχεις μηδενική βελτίωση εδώ και τόσα χρόνια, και κάνεις λάθη μυαλού και τακτικής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”