Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gergeo4 έγραψε:πολυ καλος???μαλλον τα στανταρ σας δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλα..ΠΑΡΑ το γκολ κακιστος..ουτε μια φορα δεν βοηθησε μπροστα κ πισω ηταν μετριοτατος..
ο κακος ποδοσφαιριστης μπαλαφας ηταν ενα κλικ πιο πανω σημερα απο ολου τους αλλους μαζι με τον μαλεζα...αυτο δειχνει βεβαια και την τραγικη εμφανιση των υπολοιπων...δεν θα κατηγορησω καποιον που μπορει να μου δωσει μεχρι 5 και το κανει...
δν μπορω να ειμαι αδικος ησουν απτους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος οσο για τις μεταβιβασεις σε μια φαση στο 70 αν δεν κανω λαθος ειχες 18/19 οποτε μπραβο για το παιχνδι σου
έτσι είναι..εγώ πήρα απο τον Σώτο περισσότερα απο όσα περιμενα σημερα..πέραν του γκολ,πολλές προσωπικες μονομαχίες,οχι χαζο πουλημα μπάλας...δεν του χαρίζεται τίποτα..θεση στο ρόστερ αυτό δικαιωματικά του αξίζει..
Το παιδι παιζει οσο μπορει και του βγαζω το καπελο. ΑΛΛΑ.. σε τετοιο ματς οπου θα φας τεραστια πιεση απο τα αντιπαλα ποιοτικα χαφ, δεν βαζεις Μπαλαφα διδυμο με τον εξισου αργο Γκαρσια. Ο Μπαλαφας δεν εχει την απαραιτητη τεχνικα για να κρατησει μπαλα οσο πιεζεται οποτε κατα την γνωμη μου η επρεπε να μπει αργοτερα στο ματς ή επρεπε να ξεκινησει ο Φωτακης διπλα στον Παμπλο με Ιβιτς μπροστα τους.
Δεν κατακρινω κανεναν, μια γνωμη λεω.