4. Σωτήρης Μπαλάφας
- crabsody_in_blue
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
ΣΩΤΗΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
Σήμερα μπορείς να κλέψεις και τις καρδιές των πιο δύσπιστων για την αξία σου.
ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Σήμερα μπορείς να κλέψεις και τις καρδιές των πιο δύσπιστων για την αξία σου.
ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
- george aspromayros
Καλο αγορι μπλαλαφινιο σου ευχομαι καλη επιτυχια....τι μοιρα κι αυτη!!! οταν χρειαστηκες τις περισσοτερες φορες διαπρεψες μπορω να πω ...κι οταν γυριζουν οι αλλοι...παλι παγκο...ή κ εξω απο αυτον!!
GI4NNEN4 έγραψε:τεμενέδες ή τενεκέδεςfree4 έγραψε:Μπορεις παλικάρι μου....
Απόδειξε το και κουφανε μας όλους!!!
Αντε αλάνι μου και μετά να δεις τεμενέδες!!
Ενα γηπεδο θα πινει νερο (κι οτι αλλο θες) στην υγεια και το ονομα σου!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Κάνει αστεία το παλικάρι και εγώ γέλασα... Άσε αυτόν τον κακό

Ρε theodore .ονειρο έβλεπες

theodoros έγραψε:Μάγκες ο μπαλαφίνιο αυτή τη στιγμή σκόραρε στο φιλικό με τη καλαμαριά ώντας ο μοναδικός φόρ παρακαλώ στο σχήμα,,,
λετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ρε μπόλονι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- Panos Fanfaras
- Τουμπιώτης
Τα έλεγε ο άνθρωποςeorptol έγραψε:Σωτήρη εύχομαι ολόψυχα να είσαι ο κορυφαίος σήμερα της πρόκρισης μας στην Ουκρανία ...

- navigator11
A ρε μπαλαφινιο εισαι απλα συγκλονιστικος μεχρι και ο μπολονι ζαλιστηκε οταν εβαλες γκολ

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο.
Υ.Γ: Να η προπόνηση-διπλό με την Καλαμαριά!
Ιδού τα αποτελέσματα!!!

Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο,Δεν θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σώτο.

Υ.Γ: Να η προπόνηση-διπλό με την Καλαμαριά!
Ιδού τα αποτελέσματα!!!