και ο σάλπι έπαιζεfree4 έγραψε:Χαλαρωμα ειναι περισσοτερο...
Μπαλαφας - Μαλεζας για σεντερ μπακ...
Κι ο μονος απο την ομαδα που επαιξε το 2005 στο Ντονετσκ κόντρα στη Μεταλουργκ..
Ο Μητσοτάκης της ομάδας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4. Σωτήρης Μπαλάφας
- cristiano4
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
Σωστος... τον ξεχασα Κριστιανο!!
[youtube]fAZlMOVifH0&feature=player_embedded#![/youtube]
[youtube]fAZlMOVifH0&feature=player_embedded#![/youtube]
- PAPA TSIBIKOS
Σωτηράκο αυτό θα είναι το καθοριστικό σου ματς στον ΠΑΟΚ.
Η θα τα βουλώσεις μια και καλή τα στόματα στην Τούμπα ή θα τα ανοίξεις διάπλατα.
Καλό βόλι.
Η θα τα βουλώσεις μια και καλή τα στόματα στην Τούμπα ή θα τα ανοίξεις διάπλατα.
Καλό βόλι.
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σώτος μπορεί να δώσει λύσεις ως:
1. δεξί μπακ
2. σέντερ μπακ
3. αμυντικό χαφ.
4. box to box midfielder
και πλέον και ως center-forward.
Λίρα εκατό. Και πέρυσι στα ελάχιστα παιχνίδια που έπαιξε, υπήρξε από μέτριος έως πολύ καλός. Εύχομαι ο Boloni να συνειδητοποιήσει την πληθωρικότητά του και να τον αξιοποιήσει δεόντως.

πας κόντρα σε 1 εκ Παοκτσήδες και 10 εκ έλληνες φιλάθλους!!!!!!!!
αυτα τα εγραψα εγω
οταν ηταν να φυγει και καλα....
ποοοο τι γραφει ο ανθρωπος οταν ειναι συναισθηματικα φορτισμενος.....μπαλαφα για μενα ρε ψηλε ....για χαρη μου ρε συ....να μην ειναι 12 οι αλλοι αυριο...να μαστε 11 11...αντε πασα μου....

DamoN έγραψε:αυτο που καναμε με τον μπαλαφα ηταν απαραδεκτο...λες και αλλους αμπαλους δεν ειχαμε στην ομαδα...ο ηλιαδης ας πουμε ηταν ο μακελελε 'η ο χαραλαμπους, κνολ σαβινι αραμπατζακος....τεσπα καλη τυχη σωτηρη ...τον πανηγυρισμο σου στο βικελιδης δεν θα τον ξεχασω ποτε! παλικαρεεε.....
ποοοο τι γραφει ο ανθρωπος οταν ειναι συναισθηματικα φορτισμενος.....μπαλαφα για μενα ρε ψηλε ....για χαρη μου ρε συ....να μην ειναι 12 οι αλλοι αυριο...να μαστε 11 11...αντε πασα μου....

Μπορεις παλικάρι μου....
Απόδειξε το και κουφανε μας όλους!!!
Αντε αλάνι μου και μετά να δεις τεμενέδες!!
Ενα γηπεδο θα πινει νερο (κι οτι αλλο θες) στην υγεια και το ονομα σου!!!!!

Ενα γηπεδο θα πινει νερο (κι οτι αλλο θες) στην υγεια και το ονομα σου!!!!!

Σωτήρη 5 χρόνια είσαι στον ΠΑΟΚ ενώ δεν έχεις προσφέρει.Απόδειξε πως αξίζει να είσαι!!!Άντε αγορίνα μου...

τεμενέδες ή τενεκέδεςfree4 έγραψε:Μπορεις παλικάρι μου....
Ενα γηπεδο θα πινει νερο (κι οτι αλλο θες) στην υγεια και το ονομα σου!!!!!![]()

εμενα προσωπικα ο μπαλαφας μου αρεσει περισσοτερο ως σεντερ μπακ.....εχει σχετικα καλη τεχνικη,για να βγαλει σωστα την ομαδα μπροστα(σχετικα καλη ειπα,μην βαρατε
) εχει υψος,κ επισηςμια εκνευριστικη ηρεμια'(σε σημειο αποχαυνωσης θα ελεγα) που χρειαζεται να εχει ενα στοπερ.....δν ξερω γιατι,το παιδι εχει δειξει πολλακις οτι δν κανει για τον ΠΑΟΚ,αλλα πιστευω οτι σημερα θα κανει μεγαλειωδη εμφανιση κ θα βοηθησει να μη φανουν κενα στην αμυνα μας.....ο ρολος του στο αποψινο ματς ειναι κομβικος.....ελπιζω να μας δικαιωσει......