4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13936
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΑΦΑ

Δεν ξέρουμε ποια είναι η ποδοσφαιρική αξία του Μπαλάφα, είμαστε όμως σίγουροι για δύο πράγματα. Πρώτον έχει
πολύ γερό στομάχι και δεύτερο, αγαπάει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός –και για όσο διάστημα μείνει τελικά στην ομάδα- ο κόσμος να τον αντιμετωπίσει διαφορετικά και να σταματήσει να βλέπει στο πρόσωπό του το εξιλαστήριο θύμα
στις αποτυχίες της ομάδας (βλέπε Κέρκυρα). Ο Μπαλάφας έχει αποδείξει πως έχει το Δικέφαλο στην καρδιά του, χωρίς
παπατζιλίκια και γλειψίματα και αξίζει να είναι μέλος του συλλόγου.

απο το τελευταιο τευχος της εφημεριδας της θυρας 4 8-)
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Το αντίο του Μπαλάφα

21 Ιαν 2011 23:51, Από Σταύρος Κόλκας


Αύριο, θα είναι η τελευταία παρουσία του Σωτήρη Μπαλάφα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αφού ο νεαρός διεθνής βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Πανιώνιο, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, συζήτησε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος και του ζήτησε να πάρει αυτός την τελική του απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα.

Ο Αρτινός, τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει κυρίως μετά και την έλευση του Ντιέγκο Αρίας κάτι που σήμαινε πως ο χρόνος συμμετοχής θα είναι περιορισμένος από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24, ο Μπαλάφας θα είναι παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ αύριο, υποσχέθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα τα δώσει όλα, παρότι μέσα στην εβδομάδα θα φορέσει άλλη φανέλα.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5445
Άβαταρ μέλους
logios
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: Πέμ 20 Νοέμ 2008, 22:01

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από logios »

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΥΡΙΟ.
ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΤΟ.!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από eorptol »

ετσι μπραβο να τον χειροκροτησουμε για οσα προσφερε αυτα που μπορουσε και για το ηθος του.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 22 Ιαν 2011, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04
Δημοσιεύσεις: 944
Εγγραφή: Παρ 14 Μάιος 2010, 10:43

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Αντίο πουλενάρα μου

Πριν από λίγο σήκωσα την είδηση πως ο Σωτήρης Μπαλάφας αποχωρεί από την ομάδα και πως αύριο θα είναι η τελευταία του εμφάνιση με αυτή. Έστω και για λίγο ή καθόλου, αλλά θα είναι για τελευταία φορά στην αποστολή.

Ο Μπάφι, είναι ο παίκτης που έφαγα το περισσότερο χρέωμα ως δημοσιογράφος, αφού εμείς οι τύποι απαγορεύεται να έχουμε πουλέν. Είναι κάτι που το σιχαίνομαι και για αυτό αντιστάθηκα. Ήταν, είναι και θα είναι το πουλέν μου.

Θυμάμαι την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στη ζωή μου. Παίζαμε ένα φιλικό με την Μπέρνλι στο Άμντενάου, περίπου 50 χλμ έξω από το Ζάλσπουργκ στην Αυστρία. Είχε καθυστερήσει να έρθει στη προετοιμασία μαζί με τον Στέλιο Ηλιάδη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τα μωρά του Κωστίκου, το παιδομάζωμα που είχε κάνει τότε είχε πάρει μπρος.

Με το που ήρθε στην ομάδα, έπαιξε στο φιλικό με την Μπέρνλι. Ήθελε ο Καραγεωργίου να τον δει αγωνιζόμενο και δεν ήταν απροπόνητος.

Ξαφνικά, βλέπω ένα παιδί 1,91 να γεμίζει το κέντρο, να παίζει με μία, να κρατάει μπάλα, απλά είχε το κουσούρι πως δεν την μετέφερε, αλλά έλεγα μέσα μου πως θα το δουλέψει και θα το φτιάξει. Ήμουν σίγουρος πως θα γίνει μεγάλος παίκτης.

Υπολόγιζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Η Τούμπα τον λύγισε. Το σουλούπι του, το περπάτημά του, η κακή επικοινωνιακή του πολιτική, όλα όσα θα έπρεπε να κάνει πλην του να παίξει μπάλα, δεν τα έκανε. Έπαιρνε 45 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και έτρωγε μπινελίκι για 1,5 εκατ. ευρώ.

Αν λεγόταν Μπαλαφίνιο και ήταν από τη Βραζιλία, δεν θα άκουγε ούτε το ένα δέκατο.

Την πρώτη ημέρα του κάναμε δηλώσεις μετά το παιχνίδι. «Ίμι πουλύ περήφανος που θα παίζ με ποδουσφαιριστές που μέχρι πρότινος έβλεπα απ την τιλιόραση» είχε πει και είχα γονατίσει από τα γέλια.

Πλέον, στις τελευταίες του δηλώσεις τον άκουσα και κατάλαβα πως μέσα στα χρόνια που πέρασαν, έγινε ένας από εμάς. «Έπαιξα μετά από τόσο καιρό στη Κέρκυρα, στο χειρότερο παιχνίδι όλης της ομάδας και έφταιγα πάλι εγώ» είπε εμφανώς σκασμένος.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως από την ημέρα που ασχολήθηκα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, τρεις παίκτες έφαγαν το περισσότερο μπινελίκι. Ο Βρύζας, ο Καφές και ο Μπάφι.

Τον Μπαλάφα μάλιστα, τον έχουν κοπανήσει δικοί μας, τον έχουν φτύσει, του την έχουν πέσει κι όμως αυτός ήθελε να μείνει εδώ. Έλα όμως που κατάλαβε πως ο κύκλος του έκλεισε και λειτούργησε ώριμα. Γιατί η απόφασή του είναι η σωστή.

Όλοι έχουν την εντύπωση πως παραμένει το παιδάκι από την Άρτα, αλλά η αλήθεια είναι πως στη καθημερινότητα της ομάδας ο λόγος του υπήρχε. Ήταν – είναι για λίγες ώρες ακόμη – ο δεύτερος παλαιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά. Πουλέν μου είναι, ότι θέλω γράφω

http://blog.paok24.com/?p=775

Ενα ωραιο αρθρο απο τον Κολκα για τον ΣΩΤΟ!!!

ΑΝΤΙΟ ΣΩΤΟ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13936
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Sera4 »

αξιζει ενα μεγαλο χειροκροτημα αυριο να του δειξουμε την αγαπη και τη στηριξη που δεν ενιωσε ποτε απο εμας ασχετα με την ποδοσφαιρικη του αξια...ο ανθρωπος και ΠΑΟΚτσης μπαλαφας θα μεινει παντα στις καρδιες μας... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Pegasus »

Κι ένα τελευταίο βρισίδι γιατί μετά φεύγει και σε ποιον θα ξεσπάμε.

Ελπίζω να σε ξαναδώ στον ΠΑΟΚ με τη μία ή την άλλη ιδιότητα. Προς το παρόν, κι εφόσον η συμφωνία οριστικοποιηθεί, καλή συνέχεια χωρίς τραυματισμούς...

Κρίμα και σε ήθελα στο Βικελίδης. :mrgreen:

[youtube]i_6IRVI5ijU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6513
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Alastor »

απτους πιο "ΠΑΟΚτσιδες" παικτες τον τελευταιο καιρο....την φανελα την τιμουσε οσο μπορουσε...δεν του εχω κανενα παραπονο ολα αυτα τα χρονια που ηταν μαζι μας

καλο και για την ομαδα αλλα και προσωπικα για αυτον που φευγει,γιατι δε προκειται να παιρνε χρονο συμμετοχης και ειναι κριμα


και οπως λεει το συνθημα

Μπαλαφα σαγαπω,μπαλαφα εισαι ενας
κοκκινη στα πεναλντυ δεν εφαγε κανενας
Μπαλαφα σαγαπω,μπαλαφα εισαι ενας
κιτρινη στο ζεσταμα δεν εφαγε κανενας
Μπαλαφα σαγαπω μπαλαφα εισαι ενας
σε δυο λεπτα γκολ και αυτογκολ δεν εβαλε κανενας
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Bono »

logios έγραψε: ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Αυτό ακριβώς,τίποτε άλλο.

υ.γ. σαφώς και επιβάλλεται ένα χειροκρότημα,όμως το να είναι η πρώτη-ή έστω μία απ' τις ελάχιστες-φορά που σε χειροκροτούν την ώρα που φεύγεις,αν το φιλοσοφήσεις είναι κάπως......
Άβαταρ μέλους
rasputin
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: Κυρ 17 Ιαν 2010, 12:30

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από rasputin »

Ελπιζω να εχει υγεια και να βρει τον δρομο του. Αλλοι στην θεση του θα μας ειχαν σιχτιρισει και θα ειχαν φυγει προ πολλου, και οχι αδικα.

Καλη συνεχεια ρε Σωτο!
Άβαταρ μέλους
Petm
Δημοσιεύσεις: 1607
Εγγραφή: Παρ 04 Ιαν 2008, 18:12
Τοποθεσία: Back To The Base London

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Petm »

ωραίο το μελοδραματικό κείμενο του κόλκα

αλλα δυστυχώς ο Μπαλάφας δε γέμιζε το κέντρο όπως το έκανε με τh burnley, το μοναδικό κουσούρι του μπαλάφα δεν είναι ότι δε μεταφέρει τh μπάλα, φτυσιδια και πεσίματα έχουν φάει και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο καφές, μια χαρά επικοινωνιακός ήταν όταν σήκωνε τh φανέλα στο κλεάνθης, σε οποιαδήποτε κερκίδα υπάρχει γκρίνια όχι μονο στη Τούμπα και είναι πιθανό να την αντιμετωπίσει και εκεί που θα πάει.

από κει και πέρα εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδί γιατί φαίνεται αξιόλογος σαν άνθρωπος. μακάρι να πάει καλά και να γίνει ένας νέος βρuζας. όσα έδωσε στοv ΠΑΟΚ αλλα τόσα πήρε.
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από sidpanos »

και κάπου εδώ φτάνουν οι τίτλοι τέλους... :? :D :D :D :D
epitropos
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:14

Re: 4. Σωτήρης Μffπαλάφας

Δημοσίευση από epitropos »

ειναι αληθεια οτι δεν προσεφερε(τουλαχιστον οσο θα θελαμε,περιμεναμε ή απαιτουσαμε..) ειναι αληθεια ομως οτι ακουσε και πολλα και παρα ταυτα προσπαθησε ιδρωσε ματωσε...τα προηγουμενα χρονια ειχαν περασει απο τον ΠΑΟΚ παλτα και παλτα και κανενασ δεν ακουσε οτι εχει ακουσει ο Μπαλαφασ..αληθεια ποσο ευκολο ειναι να παιξεισ μπαλα οταν 30000 (σχηματικα το αναφερω ετσι? μη παεξηγηθω ;) ) κοσμοσ μεσα στο γηπεδο και αλλοι ποσοι μπροστα στον υπολογιστη τουσ περιμενουν να κανεισ τι μαλακια για να κραξουν..αγωνιστηκα συμφωνω που φευγει..προσωπικα δε μπορω να πω οτι χαιρομαι..Σωτηρη καλη τυχη οπου και να πασ και καλη συνεχεια στη καριερα σ!
Άβαταρ μέλους
SHREK
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 03:36
Τοποθεσία: xalkidiki

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από SHREK »

Στο καλλό σωτηρη και καλλή σταδιοδρομία οπου πας, μακάρι στο σύνολο να διαψέψης όσους δεν σε χόνεψαν πότε όπως καλλή τύχη
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Photis »

Στο καλό Σωτήρη...σε έχω κράξει δικαιολογημένα αλλά επειδή έγινες ένας από μας πάντα θα σε θυμόμαστε...παικτικά δεν μπορούσες για ΠΑΟΚ...σου εύχομαι τα καλύτερα...
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”