4. Σωτήρης Μπαλάφας
- ΑποστόληςΑ
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
Θέλω να δω Σώτο δεξί μπακ την Κυριακή.
Καλούτσικος ανασταλτικά, καλούτσικο κοντρόλ, καλούτσικη κυκλοφορία μπάλας, καλούτσικη πάσα, κακαλούτσικες σέντρες, δεν θεωρώ ότι υστερεί σε σχέση με τα δεξιά μας μπακ (μέχρι να τον δω...)
Καλούτσικος ανασταλτικά, καλούτσικο κοντρόλ, καλούτσικη κυκλοφορία μπάλας, καλούτσικη πάσα, κακαλούτσικες σέντρες, δεν θεωρώ ότι υστερεί σε σχέση με τα δεξιά μας μπακ (μέχρι να τον δω...)
- george aspromayros
Αγαπητε Μπουσαιντι σε φαγε ο Αποστολης!!! παγκο την Κυριακη!!!
καλαααα αν βγουν ολα αυτα Αποστολη....κραταω ηδη το κυπελλο!!!

καλαααα αν βγουν ολα αυτα Αποστολη....κραταω ηδη το κυπελλο!!!
Το μήνυμα του κόουτς
Ο Μάκης Χάβος προχώρησε σε δοκιμή ενδεκάδας σήμερα και απ ότι φαίνεται θα προτιμήσει να ξεκινήσει τον παραγκωνισμένο Σωτήρη Μπαλάφα στο αρχικό σχήμα.
Ο νεαρός Αρτινός, που δεν έχει λεπτό συμμετοχής φέτος, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ενώ δουλεύει μονίμως στο 100% των δυνατοτήτων του στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και από την εικόνα του σε αυτές.
Ο Μάκης Χάβος θα του δώσει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βιτόλο, σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ πρέπει να παραταχτεί ουσιαστικά χωρίς επτά παίκτες, πέντε εκ των οποίων βασικοί και αναντικατάστατοι.
Πάντως, αυτό που δοκίμασε ο Χάβος σήμερα και η προτίμησή του στον Μπαλάφα, δείχνει μία διάθεση του τεχνικού της ομάδας να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της ομάδας όσο λιγότερο γίνεται.
Ο Χάβος, όπως έκανε και σε άλλες περιπτώσεις, προσπαθεί να πείσει όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ πως αν λειτουργήσουν σωστά θα πάρουν ευκαιρίες και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο μήνυμα της παρουσίας του Μπαλάφα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στο βασικό σχήμα της ομάδας.
paok24
οι μπαλαφικοι μπορειτε να ρχισετε τα πανηγυρια ο αγωνας φαινεται να οδηγει σε δικαιωση...

Ο Μάκης Χάβος προχώρησε σε δοκιμή ενδεκάδας σήμερα και απ ότι φαίνεται θα προτιμήσει να ξεκινήσει τον παραγκωνισμένο Σωτήρη Μπαλάφα στο αρχικό σχήμα.
Ο νεαρός Αρτινός, που δεν έχει λεπτό συμμετοχής φέτος, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ενώ δουλεύει μονίμως στο 100% των δυνατοτήτων του στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και από την εικόνα του σε αυτές.
Ο Μάκης Χάβος θα του δώσει την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βιτόλο, σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ πρέπει να παραταχτεί ουσιαστικά χωρίς επτά παίκτες, πέντε εκ των οποίων βασικοί και αναντικατάστατοι.
Πάντως, αυτό που δοκίμασε ο Χάβος σήμερα και η προτίμησή του στον Μπαλάφα, δείχνει μία διάθεση του τεχνικού της ομάδας να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της ομάδας όσο λιγότερο γίνεται.
Ο Χάβος, όπως έκανε και σε άλλες περιπτώσεις, προσπαθεί να πείσει όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ πως αν λειτουργήσουν σωστά θα πάρουν ευκαιρίες και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο μήνυμα της παρουσίας του Μπαλάφα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στο βασικό σχήμα της ομάδας.
paok24
οι μπαλαφικοι μπορειτε να ρχισετε τα πανηγυρια ο αγωνας φαινεται να οδηγει σε δικαιωση...

Βάλε και γκολ ρε ψηλέ να γουστάρουμε όλοι. Η δουλειά πρέπει να ανταμοίβεται.
- Aureliano Buendia
Βρε λες να γίνει η μεγάλη επιστροφή και ο Σώτος να αλαλάσει
"Άι εμ μπακ γιου φίλθυ μαδερφάκερς" στη φυσούνα πριν την είσοδο των δυό ομάδων
και να αντικρίσει εύλογα και δικαιολογημένα την απαραίτητη κίτρινη κάρτα

"Άι εμ μπακ γιου φίλθυ μαδερφάκερς" στη φυσούνα πριν την είσοδο των δυό ομάδων
και να αντικρίσει εύλογα και δικαιολογημένα την απαραίτητη κίτρινη κάρτα

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω να δω Σώτο δεξί μπακ την Κυριακή.
αποστολη εισαι καλα??
ο μπαλαφας δεξι μπακ??
τι καλουτσικες και καλουτσικες??
ο ανθρωπος δεν κανει για ποδοσφαιριστης πρωτης εθνικης
πηγε στα γιαννενα και εφυγε με αστυνομικο οχημα για να μην τον λιντσαρουν
πηγε στον εργοτελη και επαιξε ενάμιση παιχνιδι
δεν μπορει να παιξει στην θεση του εξαρι θα παιξει δεξι μπακ που ειναι μια θεση με μεγαλυτερες αθλητικες απαιτησεις???
αν τον βαλουν να παιξει θα ειναι για πολυ γελιο η κατασταση
Ίσα ίσα που για να παίξει εξάρι είναι πολύ πιο δύσκολη η θέση(βλέπε Γκαρσία)..ronaldo έγραψε:δεν μπορει να παιξει στην θεση του εξαρι θα παιξει δεξι μπακ που ειναι μια θεση με μεγαλυτερες αθλητικες απαιτησεις???
Δεν είναι μόνο το μαρκάρισμα,αλλά και η οργάνωση παιχνιδιού..
Δεν θέλω να ξαναδώ μακρυνή μπαλιά Μπαλάφα,δεν ξέρω αν θα το αντέξω..

Ολοι περιμενουμε τον Μπαλαφα,αν παιξει τελικα,να ειναι απαισιος,μειων ενας παικτης,καθε επαφη και λαθος κλπ...Αρα αν κανει εστω τα βασικα θα φανει σαν να εχει βελτιωθει πολυ και ισως αντιστραφει λιγο το εναντιων του κλιμα και ανεβει η ψυχολογια και αρχισει να βοηθαει την ομαδα γιατι αλλιως τζαμπα λεφτα (θα συνεχεισει να) παιρνει..
λορδε ειπα για αθλητικες απαιτησεις και οχι οτι γενικα ειναι πιο δυσκολη θεση το δεξι μπακ
μονο και μονο οτι μαρκαρεις τα αντιπαλα εξτρεμ που ειναι οι πιο γρηγοροι καθε ομαδας καταλαβαινεις οτι πρεπει να εχεις αναλογες ικανοτητες για να παιξεις πλαγιο μπακ
μονο και μονο οτι μαρκαρεις τα αντιπαλα εξτρεμ που ειναι οι πιο γρηγοροι καθε ομαδας καταλαβαινεις οτι πρεπει να εχεις αναλογες ικανοτητες για να παιξεις πλαγιο μπακ
- PaOkArAsIrAkLiO
Σαν Ελληνας φιλαθλος χαιρομαι που επιετελους θα δωθει η ευκαιρια σε ενα (αιωνιο) ταλεντο απο την Ελλαδα να δειξει την αξια του και να κλεισει στοματα!Αλλα ξεχναω κατι βασικο...οτι δεν ειμαι ενας απλος Ελληνας φιλαθλος, ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ, που και μονο στην ιδεα του να παιξει βασικος ο Σωτος την Κυριακη τον πιανει συγκρυο! Αλλα απο την αλλη κρυβω μια κρυφη ελπιδα μηπως αυτο το παιδι ξεπερασει την αμπαλοσυνη του και δειξει οτι κατεχει εστω και τα βασικα της θεσης στην οποια παιζει, ασχετα αν δεν εχει τα πνευμονια του Βικτωρα.ΠΑΜΕ ΣΩΤΟΟΟΟΟΟ!!!

Sotirio Balafenio .... πλησιάζει η ώρα.
Μάμησέ τους όλους πασάκα μου.
Είσαι η επόμενη αύξηση ρήτρας.
Μάμησέ τους όλους πασάκα μου.
Είσαι η επόμενη αύξηση ρήτρας.
- Maximus
Χαβαλες χαβαλες, αλλά άμα δεν κερδισουμε βλέπω να είναι το τελευταίο ματσάκι του Χάβου...
Μεγάλο ρίσκο Μάκη... Είτε αποκαθιστάς τον Σωτηρη στα ματια των φιλάθλων, είτε σε παιρνει αυτός μαζί του στον "κύκλο των χαμένων ποιητών"...

Μεγάλο ρίσκο Μάκη... Είτε αποκαθιστάς τον Σωτηρη στα ματια των φιλάθλων, είτε σε παιρνει αυτός μαζί του στον "κύκλο των χαμένων ποιητών"...
Και εκεί που τρώω την ΥΠΕΡΞΕΝΕΡΑ με το τραυματισμό (της Άρτας...) του Μούσλι,
έρχεται ΣΑΝ ΑΚΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ο Balafinho βασικός να μου υψώσει τα ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ στα ουράνια!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
(η μεταγραφή της χρονιάς θάναι αυτός...)
έρχεται ΣΑΝ ΑΚΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ο Balafinho βασικός να μου υψώσει τα ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ στα ουράνια!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
(η μεταγραφή της χρονιάς θάναι αυτός...)
Συμφωνώ σε αυτό..ronaldo έγραψε:λορδε ειπα για αθλητικες απαιτησεις και οχι οτι γενικα ειναι πιο δυσκολη θεση το δεξι μπακ
Προς πάντες υποστηρικτές του Μπαλάφα(υπήρξα και εγώ κάποτε μέχρι που κάθησα και το σκέφτηκα λίγο λογικά) το παληκάρι δεν ξέρω αν κάνει για Α Εθνική,πάντως για ομάδα που παίζει Ευρώπη και θέλει να διεκδηκήσει το πρωτάθλημα δεν έχει θέση..
Κι ούτε είναι 20 να πεις θα βελτιωθεί,έχει δρόμο,κλπ..
24 είναι,άλλοι σε τέτοια ηλικία κάνουν παπάδες.
Άμα το είχε θα είχε φανεί τόσα χρόνια,θα είχαμε δει έστω και μία έκλαμψη του (υποτιθέμενου)ταλέντου του.
Εαν δείξει ότι βελτιώθηκε και ότι μπορεί να σταθεί τότε θα είμαι ο πρώτος που θα βγει και θα τον συγχαρεί..
Αλλιώς θα πρέπει να τελειώσουμε την αποσαρδελοποίηση επιτέλους..