4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από stephanos »

RoMaN έγραψε:Ιστορικός ποδοσφαιριστής, η λίστα με τα "κατορθώματά" του ήδη μεγαλώνει!

Επίσης μπορεί να εκτελέσει κόρνερ με το σημαιάκι, να σκοράρει με τον π**τσο, να κάνει ψαλιδάκι με τα χέρια, γκολ με κεφαλιά-ψαράκι απ'την σέντρα, να βάλει μπέναλντυ με τακουνάκι, τάκλιν με την πλάτη.............
......
Δεν βρήκα άλλα απίθανα!!!
Εγώ αυτό θέλω να κάνει:
Να πάρει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ (και να είναι αρχηγός όταν γίνει αυτό).
TaTaKaS

Δημοσίευση από TaTaKaS »

Μπορεί να πάρει 2 κόκκινες και να βγει έξω με κίτρινη...
Μπορεί να παίξει με τα παπούτσια φορεμένα ανάποδα δηλαδή το δεξί στο αριστερό και το αντίθετο και με τις τάπες προς τα πάνω.
Μπορεί να εκτελέσει πέναλτυ και να πετύχει αυτογκόλ...
Μπορεί να γίνει αλλαγή αλλά να του επιτραπεί να συνεχίζει να παίζει αφού είναι ανύπαρκτος...

Μπορεί τελικά να είναι μια μεγάλη φάρσα της ΠΑΕ προς το Σύμπαν ολόκληρο...Για μένα δεν εξηγείται αλλιώς!!!Παίζω μπάλα 11 χρόνια και αν το είχα κυνηγήσει για να γίνω επαγγελματίας και δεν γινόμουν και ύστερα έβλεπα τον Μπαλάφα στον Π.Α.Ο.Κ. θα αυτοκτονούσα γιατί θα σκεφτόμουν:Πόσο άμπαλος μπορεί να είμαι για να παίζει αυτός εκεί κι εγώ να τον βλέπω από την τηλεόραση;;;Ευτυχώς παίζω μπάλα για να περνάει η ώρα μου...
Τελικά μπορεί να είναι για να ανεβαίνει το ηθικό των παικτών των ακαδημιών μας...Θα βλέπουν το Μπαλάφα και θα πιστεύουν ότι κι αυτοί μια μέρα θα μπορέσουν να παίξουν στη μεγάλη ομάδα αν δουλέψουν αρκετά!!!

Ρε άντε με αυτό το γελοίο το άτομο...Ντάξει,φοράει τη φανέλα μας αλλά αυτό δε μου λέει κάτι!Πρέπει να έχει ένα από τα ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΕΡΑ ΒΙΣΜΑΤΑ που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα...Δε γίνεται τόσα χρόνια να τον τρώμε στη μάπα!Δηλαδή τι σκατά,τόσες χιλιάδες κόσμου που δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό τόσα χρόνια,όλοι βλάκες είναι;;;Άντε δώστε τον σε κάναν αγροτικό αστέρα,δωρεάν κιόλας γιατί κανείς λεφτά δεν πρόκειται να δώσει να ησυχάσουμε!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Ρε συ TaTaKaS, υπερβαλεις....
23 χρονων ειναι, τι περιμενες τον Μεσι?
Πες μου καποιο καλυτερο συνομηλικο στην θεση του. και στην τελικη 110,000 παιρνει.
Πιστευεις οτι αν φυγει δεν βρισκει ομαδα στην Α εθνικη?
Κατσει να κανει την προετημασια και τον κρινεις στις 20 του μηνα...
Σημερα ολοι σκατα ηταν οχι μονο ο μπαλαφας.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σε 2 ομαδεσ πηγε δανεικος σε μια χρονια κ καμια δε τον κρατησε χαχαχχαχααχ :lol: :lol: :lol: :lol:

τυχαιοοο??????????? δε νομιζω.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δε βρισκω λογω υπαρξης του στην ομαδα..εκτος απο διασκεδαση....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα........παραλιγο θα πετυχαινε χατ-τρικ......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

παιχτη που τον εδιωξε το γιαννενο μεσα σε 6 μηνες αυτο μονο τα λεει ολα ...

και δινουνε τον αμπου το μηχανακι δανεικο , που δεν πηρε ουτε μια ευκαιρια
( μια ως δεξι μπακ ενω ειναι αμυντικο χαφ ) για να κρατησουνε τον αμπαλαφα
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Steenage έγραψε:παιχτη που τον εδιωξε το γιαννενο μεσα σε 6 μηνες αυτο μονο τα λεει ολα ...

Συμφωνώ 1926 τις εκατό μαζί σου.
Ειδικά για τον Αμπού, το παιδί δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του.
Οποιοι έχουν παίξει έστω και λίγο σε ομαδικό άθλημα ξέρουν ότι όλοι οι προπονητές λατρεύουν
παίκτες σαν τον Μπαλάφα.

Εκτελούν πιστα κάθε άσκηση στην προπόνηση (ακόμα και τις κάμψεις) και σκύβουν το κεφάλι όταν τους μιλάει ο προπονητής.
Είναι πάντα διπλα του και τα δίνουν όλα στα sprint.
Αν ξέρουν και λίγο μπάλα ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Steenage έγραψε:παιχτη που τον εδιωξε το γιαννενο μεσα σε 6 μηνες αυτο μονο τα λεει ολα ...

"Μπαλαφικός" δεν είμαι σε καμία περίπτωση...Και συμφωνώ ότι ο Αμπου έχει καλύτερα "γονίδια" για τη θέση...Θεωρώ όμως ότι ο Μπαλάφας (αν μείνει τελικά) παίρνει την τελευταία του ευκαιρία που και ως "παλαιότερος" ίσως δικαιούται...Οι ΖΖ σε αυτά τα θέματα λειτουργούν και με κάποιο συναισθηματισμό, που για μένα δεν είναι κακό...αντίθετα μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους "επαγγελματίες" και έστω και αν λέμε μερικές φορές ότι δε χωρούν συναισθηματισμοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, περισσότερο απ'όλους στον ΠΑΟΚ έτσι λειτουργούμε...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

TaTaKaS έγραψε:Μπορεί να πάρει 2 κόκκινες και να βγει έξω με κίτρινη...
Μπορεί να παίξει με τα παπούτσια φορεμένα ανάποδα δηλαδή το δεξί στο αριστερό και το αντίθετο και με τις τάπες προς τα πάνω.
Μπορεί να εκτελέσει πέναλτυ και να πετύχει αυτογκόλ...
Μπορεί να γίνει αλλαγή αλλά να του επιτραπεί να συνεχίζει να παίζει αφού είναι ανύπαρκτος...

μου κάνει λίγο σαν Τσακ Νόρις φακτς...

λες να αρχίσουμε καμιά τέτοια λίστα;;;

:opaokara: :opaokara:

ΣΩΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΑΙΜΑΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

α ρε σωτηρακη...ολους θα μας θαψεις μεχρι να φυγεις
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Αδερφια κι εγω θελω να γραψω πολλα αρνητικα για πολλους αλλα δεν το κανω ιδιαιτερα αν δεν υπαρχει λογος παρα μονο η αφορμη οπως τωρα με τον μπαλαφα!!!!

Καλυτερα αν ειναι να τον κρραζετε τοσο ασχημα(γιατι αυτο δεν ειναι κριτικη) σταματηστε το γιατι μονο κακο κανει και στον παιχτι και στην ομαδα και σε εμας....
pristina4

Δημοσίευση από pristina4 »

niko70 έγραψε:Οι ΖΖ σε αυτά τα θέματα λειτουργούν και με κάποιο συναισθηματισμό, που για μένα δεν είναι κακό...αντίθετα μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους "επαγγελματίες" και έστω και αν λέμε μερικές φορές ότι δε χωρούν συναισθηματισμοί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, περισσότερο απ'όλους στον ΠΑΟΚ έτσι λειτουργούμε...
Συμφώνω ως ένα βαθμό μαζί σου, φέτος όμως πέρα από συναισθηματισμούς χρειάζεται και σοβαρότητα, γιατί χτυπάμε πρωτάθλημα. Ο Μπαλάφας πιστέυω ότι δεν είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει σοβαρά την ομάδα μας κι όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι τα λάθη του μπορούν να μας κοστίσουν σε παιχνίδια.
Θα μου πείτε όλοι οι παίκτες μπορούν να υποπέσουν σε λάθη, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Μπαλάφας θεωρώ ότι συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει χοντράδα.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΛΙΓΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. 8-)

ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ... ΘΑ ΚΑΙΓΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ :mrgreen:
ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”