4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Falegkos »

ελπίζω να μην υπάρχουν ακομα ατομα που να λενε οτι θελουν τον μπαλαφα στον ΠΑΟΚ...και τον καθε μπαλαφα.

ειναι απλα αστείο, παμε για ομίλους τσουλου αν το έχουμε καταλάβει
Παντως ρε παιδια φαντάζεστε ο σωτος φέτος να κάνει κανα μπαμ και να είναι άξιο μπακ απ του γκαρσια και να βγάζει ματια; Τι κωλοτούμπα έχει να πέσει... Και εγώ πρώτος απο όλους.. ΜΑΚΑΡΙ...
φαντάζεσαι να με παρει ο ΠΑΟΚ για επιθετικό και να καρφώσω καμια 20αρια γκολ τη εχει να γινει?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αμάν με τον εφιάλτη!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προβλέπω να πέφτει ξύλο στην 1η προπόνηση, όταν ακουστεί το όνομά του, και μετά από κάτω "Ουυυυυυ!" Θα γίνει χαμός, θα χυθεί αίμα για τον Μπαλάφα, θα βγουν ανακοινώσεις των συνδέσμων, θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Ζαγόρ!!! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές... :opaokara: :nairepaok: :twisted:

Πάντως δε θα με χάλαγε να μείνει ως 3η-4η αλλαγή στον Π.Α.Ο.Κ.! Βασικοί Γκαρσία-Βιτόλο, ρεζέρβες Σορλέν-Βερόν-Αμπουμπακάρι-Μπαλάφας..
(Θα φάω μπαν ή έχει καναν φιλοΜπαλαφικό mod εδώ??)
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Θα πρεπε να φας αλλα εισαι τυχαιρος που δεν ειμαι μοντ...
Μπαλαφινιο λεμε!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Toν σωτο δε θα μας τον ζητησει κανεις????
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

MANIAKOS έγραψε:Toν σωτο δε θα μας τον ζητησει κανεις????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί γελάς Αποστόλη?? Να σε θυμίσω ότι την προηγούμενη σεζόν δεν πήγε σε μία, αλλά σε δύο ομάδες δανεικός!! :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το πρόβλημα δεν είναι ότι πήγε, αλλά το ότι δεν έμεινε!
makiz

Δημοσίευση από makiz »

λευτερια στον μπαλαφα......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι ότι πήγε, αλλά το ότι δεν έμεινε!
:opaokara: :opaokara:

Ο μονος λογος αν μεινει ...ειναι για να χουμε ελληνες..κατα τα αλλα στα 24 να μαθει αυτα που επρεπε να μαθει10 χρονια το κοβω δυσκολο......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλό παιδί ο Σώτος, όπως και ο Νιοκολάκης. Μέχρις όμως να ανασάνουμε οικονομικά και να γίνουμε ΚΑΙ φιλανθρωπικό (πέραν του ποδοσφαιρικού) σωματείο, δεν μπορούμε να τον πληρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ελπιζω να τον δω τελευταια φορα αυριο....ας ανεβει κανας 17χρονος απ τη β καλυτερα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τπν εξεθεσε ουκ ολιγες φορες ο σακης....
Άβαταρ μέλους
Ch3st3R

Δημοσίευση από Ch3st3R »

Lakistuta έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα ο Μπαλάφας είναι/ήταν βάζελος(αν δεν κανω λαθος γιατι δεν θυμαμε)... Πριν λιγα χρόνια, , έτυχε να πιω καφέ με μια ξαδελφη του που ουτε το ονομα της δεν θυμαμε, η οποία είχε έρθει αν δεν κάνω λάθος σε ενα ματς του ΠΑΟΚ να δει τον σωτο και μετα ήρθε σε μια φίλη της στις σερρες που σπούδαζε ή σπουδαζε η ιδια σερρες θα σας γελάσω. Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι, αλλα όταν ηταν απλήρωτοι όλοι, ο σωτος ήταν στην δυσκολότερη θέση, δεν θέλω να γράψω δημόσια αυτα που ακουσα τότε αλλα μπορει να μην τον παω παικτικα αλλα τον συμπαθησα πολυ απο αυτα που ακουσα, τα ιδια περίπου άκουσα και απο έναν κοινο γνωστό που έχω με τον Ηλιάδη ο οποιος απο αυτα που άκουσα τον είχε βοηθήσει αρκετά... Αυτο που μου είπε η σωτοξαδερφη πρωτα πρώτα είναι οτι ο σωτηράκος σαν οπαδος ηταν βάζελος (το λέω με επιφύλαξη αυτο δεν θυμάμε πολύ καλα, παντως σίγουρα όχι ΠΑΟΚ), τωρα αν κατι άλλαξε δεν το γνωρίζω...

Παντως ρε παιδια φαντάζεστε ο σωτος φέτος να κάνει κανα μπαμ και να είναι άξιο μπακ απ του γκαρσια και να βγάζει ματια; Τι κωλοτούμπα έχει να πέσει... Και εγώ πρώτος απο όλους.. ΜΑΚΑΡΙ...
Αδερφε εχεις βαλει τοσα "δε ξερω.." "δε θυμαμε.." "θα σας γελασω..." "ακουσα απο καποιον που ξερει καποια" κλπ που νομιζω οτι οντως μας κανεις πλακα :)
file DaFFy_NaSH epeidh tyxainei na gnwrizw prosopika ton swto... oute itan oute einai vazelos h otidhpote allo nomizeis... to palikari exei doulepsei sklhra to teleytaio etos se xorafia ( giannena ) k se pio organomeno swmatio ( ergotelhs), exei parei arketa paixnidia sta podia tou k pleon exei tin ebiria k tin ikanothta na prosferei ston paok mas...
afhste to paidi na dei3ei ti borei na kanei k meta sxoliaste....
o vryzas tou exei megalh ebistosynh k ayto dn einai tyxaio an krinoume apo tin epiloges tou zhsh mexri twra.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Παιδια δεν ξερω αλλα μου ελειψε το πουλεν απο την Τουμπα! :mrgreen:
Καλο ή κακο αυτο για την κατασταση μου? :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”