4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
tad

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από tad »

Ο Μπαλαφάκος και προχθές ήταν από τους καλύτερους του Εργοτέλη που πάτησε την ΑΕΚ στο 'Β ημίχρονο.

Την κερδίζει με το σπαθί του την θέση στο ρόστερ ακόμα και εάν πάρουμε τον τίτλο. Δεν μένει τίποτα άλλο εκτός από την θέση στο ρόστερ της εθνικής !!!!

Και για αυτό το παλικάρι γκρινιάζανε οι πολύξεροι αλλά αργά ή γρήγορα μας δικαιώνει.

Μπαλάφα είσαι ο αντικαταστάτης του Πάμπλο και θα μας χαζέψεις όλους !!! Μόνο λίγο τα στημένα πρέπει να δουλέψεις γιατί ο Πάμπλο είναι λίγο καλός :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χαχαχααχαχαχα...ε...ρε τι θα ακούσουμε...!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

tad έγραψε:Ο Μπαλαφάκος και προχθές ήταν από τους καλύτερους του Εργοτέλη που πάτησε την ΑΕΚ στο 'Β ημίχρονο.

Την κερδίζει με το σπαθί του την θέση στο ρόστερ ακόμα και εάν πάρουμε τον τίτλο. Δεν μένει τίποτα άλλο εκτός από την θέση στο ρόστερ της εθνικής !!!!

Και για αυτό το παλικάρι γκρινιάζανε οι πολύξεροι αλλά αργά ή γρήγορα μας δικαιώνει.

Μπαλάφα είσαι ο αντικαταστάτης του Πάμπλο και θα μας χαζέψεις όλους !!! Μόνο λίγο τα στημένα πρέπει να δουλέψεις γιατί ο Πάμπλο είναι λίγο καλός :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ακουγεσαι...

Υ.Γ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :) :) :) :) :) :) :) :) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

Τα παλιά, τα νέα κι η ζήλια του Σωτήρη

Στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, θα είναι κι ένα νέο (παλιό) πρόσωπο. Ο Σωτήρης Μπαλάφας έκανε το «αγροτικό» του στα Γιάννενα και στο Ηράκλειο κι επιστρέφει στην Τούμπα για να διεκδικήσει την επόμενη ευκαιρία του.

Με 105 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, λίγο πριν κλείσει τα 24 του κι από την Πάρο, όπου κάνει τις διακοπές του, ο άνθρωπος που συνήθισε νωρίς – νωρίς, να τα ακούει από την κερκίδα για λογαριασμό όλων, μίλησε στο PAOK24 για τον ΠΑΟΚ, που άφησε, για τον ΠΑΟΚ, που βρίσκει, για τον Σάντος, για τον Σαλπιγγίδη και για πολλά άλλα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Με τι συναισθήματα επιστρέφεις; Έτοιμος να διεκδικήσεις τη θέση;
«Περιμένω με αγωνία να ξαναμπώ στην Τούμπα και να παίξω στον ΠΑΟΚ, αυτός ήταν ο στόχος μου, τη μέρα που έφυγα. Η ομάδα εδώ και δύο χρόνια πέρασε στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, έχουμε πολύ καλή ομάδα, θέλω να είμαι κι εγώ εδώ».

Δε βαρέθηκες να φταις για όλα; Συνήθως μαζί σου τα έβαζε η κερκίδα!
«Δεν πειράζει, ήταν άλλες εποχές τότε! Τότε δεν είχαμε και τόσο καλή ομάδα, τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Ποτέ δεν με πείραζε αυτό, που λες. Εγώ όποτε έμπαινα στο γήπεδο, κοιτούσα μόνο πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Η αλλαγή προπονητή θα παίξει ρόλο για το μέλλον σου; Ήταν ο Σάντος ο λόγος, που έφυγες για ένα χρόνο;

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κ. Σάντος, ο άνθρωπος είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής, με τον οποίο έχω δουλέψει. Έφυγα απλά για να πάρω παιχνίδια. Με κανένα προπονητή δεν είχα πρόβλημα στην καριέρα μου, είχα επτά και με όλους έπαιξα. Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι είναι στο χέρι μου να παίξω. Αν δουλέψω, θα πάρω τις ευκαιρίες και θα τις εκμεταλλευτώ».

Η αλήθεια είναι ότι ο συναγωνισμός είναι μεγάλος με τον Γκαρσία και τον Βιτόλο…

«Φυσικά, είναι μεγάλοι παίκτες και το έδειξαν και φέτος, που έκαναν και οι δύο πολύ καλό πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει ο συναγωνισμός, θα μας κάνει όλους καλύτερος κι εγώ είμαι σε μία φάση της καριέρας μου και πρέπει να γίνομαι καλύτερος»

Πόσο καλύτερος είναι ο Μπαλάφας, μετά από ένα χρόνο δανεισμού;

«Αν αφήσουμε στην άκρη την ταλαιπωρία, με τις αλλαγές ομάδων, θα έλεγα ότι με βοήθησε ο δανεισμός, γιατί πήρα παιχνίδια. Στον ΠΑΟΚ ξέρω πως θα ήταν δύσκολο να παίξω με Γκαρσία και Βιτόλο. Αυτό το χρόνο είχα επαφή με τη μπάλα και το παιχνίδι. Βέβαια στην Ελλάδα ο δανεισμός είναι περίεργη υπόθεση. Στα Γιάννενα δεν ήταν καλά, με έβλεπαν σαν περαστικό και έφταιγα για όλα. Στον Εργοτέλη ήταν πολύ καλύτερα».

Πως είδες τον ΠΑΟΚ ένα χρόνο από μακριά;
«Στην αρχή είχε ατυχίες, δεν είχε δεξί μπακ, πολλοί τραυματισμοί, αλλά όταν γύρισαν όλοι, η ομάδα έδεσε, έκανε πορεία πρωταθλητισμού κι ο καθένας ήξερε ότι είναι δύσκολο να τα βάλεις με τον ΠΑΟΚ»

Ζήλευες βλέποντας τον ΠΑΟΚ από την τηλεόραση;
«Το συζητάς; Ποιος δεν θα ήθελε να είναι εδώ; Να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να κάνει πορεία πρωταθλητισμού κι εσύ να μην είσαι εδώ; Ήμουν τόσα χρόνια στα δύσκολα, φαντάζεσαι να έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα κι εγώ να έλειπα;»

Τι σου άρεσε πιο πολύ στον ΠΑΟΚ, που είδες;
«Ήταν μια ομάδα με όλη τη σημασίας της λέξης. Είχε ένα στυλ παιχνιδιού, όποιος κι αν έπαιζε, έπαιζε το ίδιο ποδόσφαιρο. Δεν έπαιζε φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά εμένα με ικανοποιούσε η ομάδα, που έβλεπα».

Στον ΠΑΟΚ ήρθες στις κακές εποχές του και έζησες την εξέλιξη του. Αν σου ζητούσε κανείς να βρεις τη μεγαλύτερη διαφορά, τι θα έλεγες;
«Τεράστιες είναι οι διαφορές. Εγώ πέτυχα τον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολες εποχές, οικονομικά, οργανωτικά… Είχαμε μικρά συμβόλαια κι ήμασταν εννιά μήνες απλήρωτοι. Ακούγεται κάπως, αλλά έπρεπε να φύγει τότε ο Σάλπι για να δούμε χρήματα στα χέρια μας μετά από εννιά μήνες. Τώρα, τα πράγματα είναι αλλιώς, η ομάδα βρήκε το δρόμο της, την διοικούν άνθρωποι, που ξέρουν ποδόσφαιρο, έκαναν σωστές κινήσεις, έφεραν έναν καλό προπονητή, τον κ. Σάντος και πέτυχαν. Τότε είχαμε μόνο τον κ. Κωστίκο. Έφερε πολλούς παίκτες, εμένα, τον Αραμπατζή, τον Μελίσση, τον Μαλεζά, έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο. Ο άνθρωπος προσπαθούσε».

Ο Σάντος έφυγε, ο Μπερέτα έρχεται. Πως βλέπεις την αλλαγή;
«Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, δεν ξέρω. Μπορεί να έρθει ο νέος προπονητής και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Που να το ξέρεις; Ο προηγούμενος προπονητής του άφησε μια πολύ καλή ομάδα»

Την επιστροφή του Σαλπιγγίδη, πως την είδες;
«Για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, νομίζω. Είναι μεγάλη μεταγραφή, ήρθε σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Πέρα από καλός παίκτης, ο Σάλπι είναι ΠΑΟΚτσής, την αγαπάει την ομάδα, πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη επιλογή, γιατί στα δικά του μάτια ο ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό»

http://www.paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=16
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Έλα ρε παιχταρά στον λαό σου!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Σωτήρη ψυχάρα ξανά στην ΠΑΟΚΑΡΑ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+1
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα ο Μπαλάφας είναι/ήταν βάζελος(αν δεν κανω λαθος γιατι δεν θυμαμε)... Πριν λιγα χρόνια, , έτυχε να πιω καφέ με μια ξαδελφη του που ουτε το ονομα της δεν θυμαμε, η οποία είχε έρθει αν δεν κάνω λάθος σε ενα ματς του ΠΑΟΚ να δει τον σωτο και μετα ήρθε σε μια φίλη της στις σερρες που σπούδαζε ή σπουδαζε η ιδια σερρες θα σας γελάσω. Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι, αλλα όταν ηταν απλήρωτοι όλοι, ο σωτος ήταν στην δυσκολότερη θέση, δεν θέλω να γράψω δημόσια αυτα που ακουσα τότε αλλα μπορει να μην τον παω παικτικα αλλα τον συμπαθησα πολυ απο αυτα που ακουσα, τα ιδια περίπου άκουσα και απο έναν κοινο γνωστό που έχω με τον Ηλιάδη ο οποιος απο αυτα που άκουσα τον είχε βοηθήσει αρκετά... Αυτο που μου είπε η σωτοξαδερφη πρωτα πρώτα είναι οτι ο σωτηράκος σαν οπαδος ηταν βάζελος (το λέω με επιφύλαξη αυτο δεν θυμάμε πολύ καλα, παντως σίγουρα όχι ΠΑΟΚ), τωρα αν κατι άλλαξε δεν το γνωρίζω...

Παντως ρε παιδια φαντάζεστε ο σωτος φέτος να κάνει κανα μπαμ και να είναι άξιο μπακ απ του γκαρσια και να βγάζει ματια; Τι κωλοτούμπα έχει να πέσει... Και εγώ πρώτος απο όλους.. ΜΑΚΑΡΙ...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Αν παίξει τόσο καλά, είναι καλή ευκαιρία να πάει στο βάζελο του χρόνου. Αυτοί θα ψάχνουν για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα και εμείς καμιά δεκαριά εκατομμύρια για να ξεπληρώσουμε όλα τα χρέη.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σωστός!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πάντως δείχνει ορεξάτος και πρόθυμος να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στον ΠΑΟΚ ..
Άντε να δούμε.. :pano:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αν παίξει και ο Μπαλάφας μπάλα στον ΠΑΟΚ, θα είναι η τελευταία μεγάλη δικαίωση του Φερνάντου Σάντους που, σε αντίθεση με τους προηγούμενους προπονητές, τον έστειλε να κάνει το αγροτικό του. Θα' χει γούστο να βλέπουμε να γίνεται αλλαγή ο Γκαρσία και να μπαίνει ο Μπαλάφας :D
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

DaFFy_NaSH έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα ο Μπαλάφας είναι/ήταν βάζελος(αν δεν κανω λαθος γιατι δεν θυμαμε)... Πριν λιγα χρόνια, , έτυχε να πιω καφέ με μια ξαδελφη του που ουτε το ονομα της δεν θυμαμε, η οποία είχε έρθει αν δεν κάνω λάθος σε ενα ματς του ΠΑΟΚ να δει τον σωτο και μετα ήρθε σε μια φίλη της στις σερρες που σπούδαζε ή σπουδαζε η ιδια σερρες θα σας γελάσω. Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε ακούσει κάτι, αλλα όταν ηταν απλήρωτοι όλοι, ο σωτος ήταν στην δυσκολότερη θέση, δεν θέλω να γράψω δημόσια αυτα που ακουσα τότε αλλα μπορει να μην τον παω παικτικα αλλα τον συμπαθησα πολυ απο αυτα που ακουσα, τα ιδια περίπου άκουσα και απο έναν κοινο γνωστό που έχω με τον Ηλιάδη ο οποιος απο αυτα που άκουσα τον είχε βοηθήσει αρκετά... Αυτο που μου είπε η σωτοξαδερφη πρωτα πρώτα είναι οτι ο σωτηράκος σαν οπαδος ηταν βάζελος (το λέω με επιφύλαξη αυτο δεν θυμάμε πολύ καλα, παντως σίγουρα όχι ΠΑΟΚ), τωρα αν κατι άλλαξε δεν το γνωρίζω...

Παντως ρε παιδια φαντάζεστε ο σωτος φέτος να κάνει κανα μπαμ και να είναι άξιο μπακ απ του γκαρσια και να βγάζει ματια; Τι κωλοτούμπα έχει να πέσει... Και εγώ πρώτος απο όλους.. ΜΑΚΑΡΙ...
Αδερφε εχεις βαλει τοσα "δε ξερω.." "δε θυμαμε.." "θα σας γελασω..." "ακουσα απο καποιον που ξερει καποια" κλπ που νομιζω οτι οντως μας κανεις πλακα :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”