Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
ΣΑΝ ADMIN TOY PAOKMANIA ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ PAOKMANIA THN ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ADMIN TEAM
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ PAOKMANIA THN ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ADMIN TEAM
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Φυσικα ειμαι και εγω μεσα να βοηθησω το σαιτ κ οικονομικα αλλα και με οποιον αλλο τροπο.Το οτι εμεις γουσταρουμε το σαιτ που μας βοηθαει να μαθαινουμε πολλες ειδησεις κ αληθειες για τον ΠΑΟΚ αλλα και να γνωριζουμε αλλα αδερφια μας και οτι προσπαθουμε να βοηθησουμε τους λιγους που ματωνουν για να εχει καλη εικονα αυτο το σαιτ αλλα και για υπαρχει και να μην πεφτει δεν σημαινει οτι ζητηθηκε απο καποιον απο τους admin αλλα ουτε οτι ειναι ερανος απλα βοηθαμε εσας οπως βοηθαμε την ομαδα οταν μας χρειαζεται.Πιστευοντας οτι δεν ειναι δικαιο να πληρωνουν οι λιγοι ειμαι μεσα κ εγω να βοηθησω οσο μπορω.
Ρε παιδες τι λετε τωρα για ερανους και donate's και ξερω κι εγω τι αλλο...
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι, δουλευουμε γουσταρουμε, ξεχαρμανιαζουμε, ενημερωνομαστε, συνενοουμαστε, βρισκομαστε, ΔΕΝ μαλωνουμε και ΔΕΝ ξερω ακομη τι αλλο!
Δε γουσταρω μπανερακια με διαφημισεις γυρω γυρω απο το μονιτορ και μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε τον ΣΦ ΠΑΟΚ "PAOKMANIA" ???
Με εδρα εναν server στη χονολουλου και υποκαταστημα το σπιτι των ηρωικων παιδιων που ξεκινησανε και στηριξανε την προσπαθεια μεχρι τωρα;
Λυση θα βρεθουν αρκει να πεσουνε βιωσιμες ΙΔΕΕΣ.
και οι αρμοδιοι κατι θα εχουνε σκεφτει, οποτε ας τους ακουσουμε με προσοχη!
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι, δουλευουμε γουσταρουμε, ξεχαρμανιαζουμε, ενημερωνομαστε, συνενοουμαστε, βρισκομαστε, ΔΕΝ μαλωνουμε και ΔΕΝ ξερω ακομη τι αλλο!
Δε γουσταρω μπανερακια με διαφημισεις γυρω γυρω απο το μονιτορ και μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε τον ΣΦ ΠΑΟΚ "PAOKMANIA" ???
Με εδρα εναν server στη χονολουλου και υποκαταστημα το σπιτι των ηρωικων παιδιων που ξεκινησανε και στηριξανε την προσπαθεια μεχρι τωρα;
Λυση θα βρεθουν αρκει να πεσουνε βιωσιμες ΙΔΕΕΣ.
και οι αρμοδιοι κατι θα εχουνε σκεφτει, οποτε ας τους ακουσουμε με προσοχη!
- midenistis
- Επικοινωνία:
ειμαι απλοσ αναγνωστης και γραφω λιγο μαγκες το σαιτ το θεωπο ισως το καλυτερο 1 χρονο το διαβαζω και δεν το βαρεθηκα ποτε εγω λεω σε τραπεζηκο λογαριασμο μια ετησια συνδρομη να μαζευτη πχ 1500 δεν ειναι καλα και αυτοι που βαλουν χρηματα να εχουν ξερω εγω κατι σαν μετοχες η κατυ σαν πλουζακι η μαξιλαρακι παοκμανια και ετσι ρε αλλα μαγκεσ διαφανια σαν τη μεγαλη προεδραρα μας
-
-
Τελεικα βρηκαμε καμια λυση???τοσες ειπαμε......
Οπιος γουσταρει και μπορει θα δωσει οσα μπορει ακομη και 1 ευρω και 50λεπτα και ακομη και 100 ευρω οσα μπορει και θελει ο καθενας.
Το να προσπαθεις να μπεις για ωρες και το site να ειναι πεσμενο σου σπαει τα νευρα το να βαλεις 1 ευρω και να βοιθησεις τα αδερφια που τα σκανε απο την τσεπη τους για να μπενεις και να γραφεις οτι θες ειναι καλητερο.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ.
Οπιος γουσταρει και μπορει θα δωσει οσα μπορει ακομη και 1 ευρω και 50λεπτα και ακομη και 100 ευρω οσα μπορει και θελει ο καθενας.
Το να προσπαθεις να μπεις για ωρες και το site να ειναι πεσμενο σου σπαει τα νευρα το να βαλεις 1 ευρω και να βοιθησεις τα αδερφια που τα σκανε απο την τσεπη τους για να μπενεις και να γραφεις οτι θες ειναι καλητερο.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΤ.
-
- midenistis
- Επικοινωνία:
http://www.grobari1970.org.yu/html/index.phppaokpool έγραψε:θα ήταν βοηθητικό ώστε με ένα κλικ να βγαίνεις σε κάποιο site της Πάρτιζαν παρά να ψάχνεις στα google.
Εγώ είμαι μέλος στο forum αυτού του site:
http://www.juznifront.com/index1.htm
Άντε ρε που θέλετε να κάνετε κλικ και να βγαίνει site της Παρτιζάν.
Για να μπείς στο ΠΑΟΚμάνια, κάνεις σε κάποιο άλλο site κλίκ? 8)
lipon pedia einai fobero afto pou ginete dld me ta ton protheseon sas na boithisete prokimenou to site na gini akoma kalitero ALLA iparxi mia sinkekrimeni politiki pou akolouthite se afto to thema kai pou telos panton litourgi etsi to site giati kalothelites iparxoun pantou kai to mono pou den theloun ta pedia tou site einai na tous prosapsoun kapia stigmi oti me ton opiodipote tropo ekmetalebomaste ta meloi mas bazontas tous na plironoun akoma kai an einai sxedon asimanto to poso SIGOURA den aresi se kanenan mas i dislitourgia pou paratirite katadiastimata me to site ALLA EXOUN DROMOLOGITHI OI EKSELIKSIS PROKIMENOU GIA NA PAPSOUN NA IPARXOUN TA OPIADIPOTE PROBLIMATA EXOUN PAROUSIASTI KATAKAIROUS afto pou ginete me ta osa grafete einai pragmatika monadiko kai einai akribos afti i simetoxi sas pou dinamoni kai megaloni akoma perisotero afto to site alla den prepi na lizmonoume ton logo pou ftiaxtike afto to site kai kato apo pio skeptiko kai opos lei kai to logotipo pano ston brwoser TO ANEKSARTITO SITE TON OPADON TOU P.A.O.K ara lipon den noite i opiadipote xrimatiki sinalagi me kanenan apo ta meli mas akoma kai me tin morfi tis prosforas afto pou ginete se kapia site me tin morfi tou donate tha mporouse polli efkola apo tous kalothelites pou ipa kai parapano na metfafrasti opos aftoi theloun kai na arxisi mia propagandistiki apospi oti kai kalla to site prospathi na bgali lefta sto onoma tis megalis mas kapsouras AKOMA KAI AN KSEROUME EMIS OI IDIOI OTI KATI TETIO DEN IPARXI KAI OUTE PROKETE POTE NA IPARKSI i alagi ston server ginete sintoma linontas thelo na pistebo ta opia problimata exoume tora an xriasti na gini kati parapano eimai sigouros oti ta pedia kseroun ti na kanoun kai pos na to xiristoun PREPI NA KATANOISOUME OLOI OTI EDO MESA OSA PEDIA SIMETEXOUN TO KANOUN ME PROSOPIKO KOSTOS KAI KSODEBONTAS POLLI APO TON PROSOPIKO TOUS XRONO KAI I XARA OLON MAS PISTEBO EINAI OTAN BLEPOUME TETIA SIMETOXI APO OLOUS ESAS KAI POS EKFRAZETE TIN AGONIA SAS GIA TO MELON TOU SITE ....EGO DEN EIMAI ADMIN KAI DEN THELLO NA GINO AFTO POU THELLO EINAI NA EIMAI KAI EGO ENA MELOS OPOS OLOI SAS KAI NA SINISFERO ME OPIO TROPO MPORO EAN MOU ZITITHI NA SINISFERO KAI OIKONOMIKA FISIKA KAI THA TO KANO XORIS DEFTERI SKEPSI APLA TO AFINO STA PEDIA POU EXOUN KAI TIN SINKEKRIMENI EFTHINI KAI TELOS NA KSERETE OTI AN XRIASTI NA GINI KATI TA PEDIA EIMAI SIGOUROS OTI THA EPILEKSOUN TO KATALILOTERO TROPO OPOTE KAI AN GINI AFTO.........XEROMAI PARA POLI POU EIMAI MELOS AFTIS TIS TERASTIAS PAREAS KAI THA EIMAI PANTA EDO NA BOITHAO ME OPION TROPO MPORO OPOS OLOI MAS PISTEBO. ........PAOK EISAI........
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team