4. Σωτήρης Μπαλάφας
-
dimitris1408
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
Εγω εχω την φανελα τοθ μπαλαφα απο το '06, την παλια με το 25 στην πλατη υπογεγραμμενη μπροστα (στο κενο επειδη δεν ειχαμε χορηγο). Αυθεντικη της ομαδας με το σημα της σουπερλιγκ στο μανικι
Δεχομαι προσφαρεσ
Δεχομαι προσφαρεσ
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σώτο μου, η αγάπη μου για σένα είναι ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης που μας χωρίζει.
Μακράν η χειρότερη φανέλα του χειρότερου παίκτη.Όντως συλλεκτική!!!dimitris1408 έγραψε:Εγω εχω την φανελα τοθ μπαλαφα απο το '06, την παλια με το 25 στην πλατη υπογεγραμμενη μπροστα (στο κενο επειδη δεν ειχαμε χορηγο). Αυθεντικη της ομαδας με το σημα της σουπερλιγκ στο μανικι
Δεχομαι προσφαρεσ
-
thegrayscaleart
- ΑποστόληςΑ
εφυγε απο τα γιαννενα και πανε να σωθουν απο βεβαιο υποβιβασμο
παντως τον εργοτελη δεν τον βλεπω καλα
παντως τον εργοτελη δεν τον βλεπω καλα
- ΑποστόληςΑ
Ο Μπαλαφας ειναι στον παγκο του εργοτελη....Απ τον ΠΑς τον διωξανε στον εργο τωρα που δεν παιζει κερδιζουνε....Οσο ειναι καιρος να τον δωσουμε ή σαν ανταλλαγμα..εστω...Δεν το χει το παιδι...
Aλλα 2 τέτοια βιντεάκια κι έρχεται η Βέρντερ και τον παίρνει για 6 μήνες δανεικό!!!gash04 έγραψε:[youtube]p0hRwUNirWU&feature=related[/youtube]
Τους πουλάμε και κανά 2 καμπαρντίνες και τους πιέζουμε να τον αγοράσουν.. σε τιμή ευκαιρίας!!!
Τα μυαλά να σε πονάνε με τα το απιχνιδι με τον Ηρακλή και να βλέπεις στις πρώτες σειρές τον Μπαλαφα. Καλά να είναι το παιδί. Αλλά φτάνει.