4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
Στην τελευταία νίκη επί ΠΟΚ αυτός δεν το έβαλε με το βάζελο? Άμα δε γυρίσει δε θα ξανακερδίσουμε ντέρμπι, είναι γραμμένο στα άστρα, το είχε πει κι ο Νοστράδαμος θαρρώ..
Είμαι και λεγω ένας από αυτούς που λέει, ότι ο Σώτος δεν είναι για την ομάδα μας. Τουλάχιστον σε αυτήν την ομάδα.'
Αλλά αυτό το ΠΑΟΚτσήδικο που βγάζει με... συγκινεί.
Αλλά και αυτό που έγραψες ρε εσύ αδελφέ για τα άστρα και Νοστράδαμος με έστειλε πρωί-πρωί. Κάνει και αφόρητη ζέστη, άστα να πάνε.

Αλλά αυτό το ΠΑΟΚτσήδικο που βγάζει με... συγκινεί.
Αλλά και αυτό που έγραψες ρε εσύ αδελφέ για τα άστρα και Νοστράδαμος με έστειλε πρωί-πρωί. Κάνει και αφόρητη ζέστη, άστα να πάνε.

- PABLO GARCIA1
Θέλω να γυρίσω πίσω. Θέλω το ΧΙΟΝΙ και το κρύο θέλω να μυρίσω Ελλάδα. Τα μυαλά με πονάνε δεν μπορώ άλλο.
Να είσαι καλά αδελφέ μου και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. (θερμοκρασία 12:14 ημέρα Σάββατο Newcastle Australia 41 βαθμούς)
Έχω την Νάουσα στο κινητό μου και μου λέει ότι πραγματικά χιονίζει. Ελλάδα με το ευλογημένο σου χώμα και με τους άθλιους πολιτικούς σου!!!
Να μην είμαι εκτός θέματος...Μπαλάφα! ουφ μπήκα στο θέμα

Να είσαι καλά αδελφέ μου και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. (θερμοκρασία 12:14 ημέρα Σάββατο Newcastle Australia 41 βαθμούς)
Έχω την Νάουσα στο κινητό μου και μου λέει ότι πραγματικά χιονίζει. Ελλάδα με το ευλογημένο σου χώμα και με τους άθλιους πολιτικούς σου!!!
Να μην είμαι εκτός θέματος...Μπαλάφα! ουφ μπήκα στο θέμα

- Maximus
Ετσι...η ξενιτια ποναει πιο πολυ απο εμας...
Και εγω μεταναστης ημουν και γνωριζω τα συναισθηματα...Οταν πατας στην Ελλαδα, θελεις τοσο πολυ να φιλησεις το χωμα της! Μετα απο 5 λεπτά βεβαια, οταν βγεις απο το αεροδρομιο να παρεις ταξι ας πουμε, καταλαβαινεις οτι εκει που ησουν, ισως ειναι καλυτερα...

Και εγω μεταναστης ημουν και γνωριζω τα συναισθηματα...Οταν πατας στην Ελλαδα, θελεις τοσο πολυ να φιλησεις το χωμα της! Μετα απο 5 λεπτά βεβαια, οταν βγεις απο το αεροδρομιο να παρεις ταξι ας πουμε, καταλαβαινεις οτι εκει που ησουν, ισως ειναι καλυτερα...

- PABLO GARCIA1
sorry για την μικρή μετατροπή αλλά νομίζω ότι αυτό θα σε εκφράζει καλύτεραMaximus έγραψε:Ετσι...η ξενιτια ποναει πιο πολυ απο εμας...![]()
Και εγω μεταναστης ημουν και γνωριζω τα συναισθηματα...Οταν πατας στην Ελλαδα, θελεις τοσο πολυ να φιλησεις το χωμα της! Μετα απο 5 λεπτά βεβαια, οταν βγεις απο το αεροδρομιο και μαθαίνεις ότι ο Σάντος είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, σου έρχεται να πάρεις το πρώτο αεροπλάνο και να γυρίσεις πίσω

- ΑποστόληςΑ
Σώτο μου, η αγάπη μου για σένα είναι ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης που μας χωρίζει.
παιδια περα απο την πλακα γελανε τα τσιμεντα...επιπεδο β εθνικη και ουτε ειναι το παιδι...
Σημερα ειχε και δοκαρι και μερικες καλες μεταβιβασεις, ΠΡΟσποιηση και σεντρα, κπ λαθη απ τα γνωστα δεν ηταν κακος....Αλλα η μεγαλυτερη χρησιμοτητα του νομιζω ειναι ως ανταλλαγμα αν θελουμε να παρουμε κανεναν καλο νεαρο...
Μη παραλείψεις, εσύ με το ποδοσφαιρικό μάτι, να ενημερώσεις τους ΣΑΝΤΟΣ,ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ,ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ μπας και κάνουν κανένα λαθος και τον φέρουν το καλοκαίρι πίσωSera4 έγραψε:παιδια περα απο την πλακα γελανε τα τσιμεντα...επιπεδο β εθνικη και ουτε ειναι το παιδι...
Ρε φιλε,μην ειρωνευεσαι.......Την αποψη του λεει........Ημαρτον.......Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι κανει για ΠΑΟΚ τι να σου πω???????????Ελεος.......Οχι αλλο Μπαλαφα ρε..........