4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
Δεν μπορείς να έχεις 22 γκαρσίες και Βιερίνια και οι 6-7 στον πάγκο και οι υπόλοιποι εκτός αποστολής. Θα τα γκρεμίσουν τα αποδυτήρια...
Ο Μουσλί πρέπει να αντικασταθεί. Μακάρι να είχαμε τον Αθανασιάδη. Απο τον Κοντρέρας προτιμώ τον Μαλεζά. Δεν μπορείς να επενδύεις σε 35άχρονους και να λές οτι χτίζεις το μέλλον.
Ο Μουσλί πρέπει να αντικασταθεί. Μακάρι να είχαμε τον Αθανασιάδη. Απο τον Κοντρέρας προτιμώ τον Μαλεζά. Δεν μπορείς να επενδύεις σε 35άχρονους και να λές οτι χτίζεις το μέλλον.
παιχτης που λεει ."εγω πληρωνομαι κ στ αρ....ια μου αν δεν παιζω μπαλα" ...δεν πιστευω να τον θελει κανεις στην ομοδα.....γιατι αυτο το εχει πει ειλικρινα......κ απορω γιατι ασχολεισται με αυτον ακομα....ελεος
όμως δεν μπορείς να επενδύσεις και σε παίκτες που εχεις δει και δεν έχουν να προσφέρουν τιποτα.
τεσπα μην το τραβάμε.
ΠΣ. Και γω προτιμώ μαλεζα απο τσιριλο
Δεν ειπα να επενδύσεις σε 35αριδες....μπορείς όμως σε πολυ καλούς 27-30
Αν ήθελες να επενδύσεις κάπου αυτο θα ηταν με παίκτες απο τις ακαδημίες σου.....κλαους,γεωργιου και πολλούς αλλους που χάθηκαν απο εκείνη την φουρνιά που πήραν το πρωτάθλημα...και οχι να τους αλλάζεις με παίκτες τυπου παπαζογλου ... δηλαδή να μην κανεις μεταγραφές αφου εχεις εξίσου καλους η και καλύτερους.
Εγω δεν βλέπω κανεναν στην ομαδα απο εκεινα τα παιδιά....και δεν πιστεύω οτι ο μπαλαφας η ο παπαζογλου η δεν ξερω ποιος άλλος εχουν μεγαλύτερο ταλεντο απο εκείνους η ειναι καλύτεροι.
Τωρα θα μου πειτε "η διοίκηση και ο σαντος ξερει καλυτερα" (οπος γινετε καθε φορα οταν λεει καποιος κατι αντιθετο).... ε εντάξει απλα την γνώμη μου και αυτο που βλέπω λεω.
φιλικά εδερφα
τεσπα μην το τραβάμε.
Αν ήθελες να επενδύσεις κάπου αυτο θα ηταν με παίκτες απο τις ακαδημίες σου.....κλαους,γεωργιου και πολλούς αλλους που χάθηκαν απο εκείνη την φουρνιά που πήραν το πρωτάθλημα...και οχι να τους αλλάζεις με παίκτες τυπου παπαζογλου ... δηλαδή να μην κανεις μεταγραφές αφου εχεις εξίσου καλους η και καλύτερους.
Εγω δεν βλέπω κανεναν στην ομαδα απο εκεινα τα παιδιά....και δεν πιστεύω οτι ο μπαλαφας η ο παπαζογλου η δεν ξερω ποιος άλλος εχουν μεγαλύτερο ταλεντο απο εκείνους η ειναι καλύτεροι.
Τωρα θα μου πειτε "η διοίκηση και ο σαντος ξερει καλυτερα" (οπος γινετε καθε φορα οταν λεει καποιος κατι αντιθετο).... ε εντάξει απλα την γνώμη μου και αυτο που βλέπω λεω.
φιλικά εδερφα

Έλα ντε.... Γιατί ο Κλάους και ο Γεωργίου δεν είναι εδώ? Πόσα μάτς έχει παίξει ο Μουν? ο Φιλομένο? ο Μουσλί? Χτίζεις το μέλλον με αυτούς? Έχουμε μια στρατιά απο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια με την προσφορά δεν συμβαδίζουν. Γι'αυτά που έπερνε και πρόσφερε ο Μπαλάφας που ήταν έτοιμος να μπεί ανα πάσα στιγμή ήταν καλός. Δεν είπαμε οτι θα είναι βασικός.... Επενδύσαμε και σε σε 27χρονο. Φωτάκης. Που είναι, τι κάνει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Κυρ 27 Δεκ 2009, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok4kyriakos
Το θέμα είναι πως η ΠΑΕ κοιτάζει να έχει στην 25αδα έλληνες παίχτες, γιατι σε λίγα χρόνια ζορίζουν τα πράγματα.
Αδερφέ με έστειλες στον οφθαλμίατροLoverBoy έγραψε:Ναι ας δούμε λίγο ρεαλισμό.... Παίκτες με προσωπικότητα? Για ποιούς μιλάς? Για τα παλτά τον Σαβίνι, το Λίνο και τον Τσιρίλο?
Μπά προτιμώ το Μπαλάφα.

Από αυτούς τους τρεις αδερφέ που έγραψες, ο Μπαλάφας ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα θα έπαιζε εκεί που παίξανε αυτοί, τα παλτά που λες.
Παλτα πολυτελείας αλλά έχουμε συνηθίσει βλέπεις.Realcon έγραψε:Αδερφέ με έστειλες στον οφθαλμίατροLoverBoy έγραψε:Ναι ας δούμε λίγο ρεαλισμό.... Παίκτες με προσωπικότητα? Για ποιούς μιλάς? Για τα παλτά τον Σαβίνι, το Λίνο και τον Τσιρίλο?
Μπά προτιμώ το Μπαλάφα.![]()
![]()
Από αυτούς τους τρεις αδερφέ που έγραψες, ο Μπαλάφας ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα θα έπαιζε εκεί που παίξανε αυτοί, τα παλτά που λες.
είσαι χαζός?paoki19 έγραψε:πρεπει να εισαι κανενας ξαδερφος του...........![]()
- ΑποστόληςΑ
Η επιστροφή του Σωτήρη
Αρκετή κουβέντα γίνεται και όχι άσκοπα, τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σωτήρη Μπαλάφα από τον προσεχή μήνα στον ΠΑΟΚ. Γεγονός είναι ότι και ο ΠΑΟΚ το συζητά αφού ο παίκτης αντιμετωπίστηκε με απροσδόκητα αρνητικό και άδικο τρόπο από τους φίλους του ΠΑΣ, μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ηρακλή και την ήττα της ομάδας του. Θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής είναι και ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος εκτιμάει τον παίκτη και θα τον ήθελε σαν μια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που φύγει ο Ματίας Βερόν.
Ετσι και αλλιώς στη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν, χρειάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπορεί να καλύψουν ανάγκες όχι μόνο μιας αγωνιστικής αλλά και πολύ περισσότερο
http://www.metrosport.gr/o-veron-ke-i-apodesmefsi-tou
Φυγε Σωτε απο κεει γιατι εχουν και λιμνη αυτοι....
Αρκετή κουβέντα γίνεται και όχι άσκοπα, τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σωτήρη Μπαλάφα από τον προσεχή μήνα στον ΠΑΟΚ. Γεγονός είναι ότι και ο ΠΑΟΚ το συζητά αφού ο παίκτης αντιμετωπίστηκε με απροσδόκητα αρνητικό και άδικο τρόπο από τους φίλους του ΠΑΣ, μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Ηρακλή και την ήττα της ομάδας του. Θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής είναι και ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος εκτιμάει τον παίκτη και θα τον ήθελε σαν μια εναλλακτική λύση στην περίπτωση που φύγει ο Ματίας Βερόν.
Ετσι και αλλιώς στη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν αλλά και στο παρόν, χρειάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπορεί να καλύψουν ανάγκες όχι μόνο μιας αγωνιστικής αλλά και πολύ περισσότερο
http://www.metrosport.gr/o-veron-ke-i-apodesmefsi-tou
- paoki_sweden
Falegkos έγραψε:όμως δεν μπορείς να επενδύσεις και σε παίκτες που εχεις δει και δεν έχουν να προσφέρουν τιποτα.
τεσπα μην το τραβάμε.
φιλικά εδερφα
+4
- Pegasus1589
Μπορεί να βοηθάει ως αλλαγή. Σίγουρα πάντως δεν είναι ο παίχτης που μπορεί να πάρει πάνω του την ομάδα. Αν έρθει, καλώς να έρθει, απλά δε νομίζω ότι θα ξεκινήσει πολλές φορές βασικός, μάλλον το αντίθετο.
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...MANIAKOS έγραψε:...

- paok4kyriakos
- paoki_sweden
Enough with this player. Let him do what ever he is going to do and so be it! 80 pages + for Balafas my god! What tha f@ck is wrong with us?!?!?