4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
δεν συμφωνω με την φημολογουμενη επιστροφη μπαλαφα.....ισα ισα τη θεωρω απιστευτη καθως ο παικτης ουτε καν διακριθηκε στο γιαννενο....ευχομαι ο ζησης να παρει τη σωστη αποφαση
Σκεφτείτε ότι για τρίτο έχουμε Αμπού, που πιάνει θέση ξένου... Με το δανεισμό του Αμπού, αδειάζει θέση ξένου, έρχεται έλληνας (Μπαλάφας) που είναι και σε πιο πολύ φόρμα απο τον χωρίς παιχνίδι μέχρι τώρα Αμπού...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- paoki_sweden
From your mouth to GODS ears!!!!!!Orwell έγραψε:Πέρυσι θυμάμαι πως είχε ακουστεί ότι τον θέλει η Λάρισα και με κανονική μεταγραφή κιόλας...
Λέτε να έρθει η σωτηρία εκ του κάμπου??
- paoki_sweden
- ΑποστόληςΑ
Ο Σύλλογος οπαδών Παοκτσήδων με τίτλο: "Οι φίλοι της σαρδέλας" καλοσωρίζει την επιστροφή του αστεριού μας και εύχεται καλή πορεία στη νέα του ομάδα!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σώτο μην τους ακους. Στο πρώτο τεμάχιο που θα παστελώσεις, όλη η Τούμπα θα είναι στο πόδι για την πάρτη σου! Η αποθέωση είναι δεδομένη.
Γύρνα σπίτι σου...
Γύρνα σπίτι σου...
- fireblade4
Παιδια συγγνώμη αλλά νομίζω πως πέρυσι ο Μπαλάφας δεν ήταν αρνητικός..μπήκε σε πολλά παιχνίδια ώς αλλαγή, δεν μας κρέμασε ποτέ, νομίζω όσο του αναλογούσε, προσέφερε. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά ως εκεί που το ζητήθηκε, πέρσι που η ομάδα είχε στρώσει, θεωρώ πως ανταποκρίθηκε.