4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από eleos »

Και για το Μαλεζά άμπαλο τον έλεγα οπότε άμπαλο εγώ δε θα τον πω...
Άστον να ψηθει ένα χρόνο τώρα με τον πάμπλο και μπορεί του χρόνου να γίνει και αυτός μπλούζα,που ξες!!
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

ΤΟ κομπλεξ καποιων για τον Μπαλαφα,τελειωμο δεν εχει!!Ειμασταν η μοναδικη ομαδα που εμπιστευθηκε μια απο τις πιο νευραλγικες θεσεις σε εναν 19χρονο!!Και εμεις τον κραζαμε!!Δεν λεω οτι δεν εχει μεριδιο ευθηνης αλλα πιστευω το μικροτερο!!Το ιδιο καναμε και με τον Βρυζα και τωρα του "γλυφουμε" (δικιαως) τα @@!!!
Αυτα τα λεω για να καταληξω στο ΜΕΓΙΣΤΟ κομπλεξ καποιων οπαδων μας οι οποιοι κατηγορουν τον Μπαλαφα για τις πιο γελοιες καρτες που εχουν δωσει ποτε διαιτητες σε ολη την υφηλιο.Καρτες που αμα δεν εβγαιναν κανεις δεν θα ελεγε τιποτα!!!

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Αντε να υποθεσουμε πως ο Μπαλαφας ειναι αμπαλος.
1) λετε ο Σαντος να ειναι αμπαλος και επιμενει σ'αυτον?
2) λετε Ζαγορακης-Βρυζα να ειναι και αυτοι αμπαλοι και να του ανανεωσαν το συμβολαιο?
Επειδη εγω δεν το νομιζω, κατι πρεπει να δειχνει αυτο το παιδι για να του δειχνουν τετοια εμπιστοσινη, μπορει να αποδιδει καλα στην προπονηση αλλα να του βγαινει ανχος στο γηπεδο για να αποδειξει οτι αξιζει και σ'αυτο δεν τον βοηθαμε καθολου εμεις. Πιθανων αυτα που κανει τελαιυτεα να του τα εχουν σφυριξει να τα κανει για να κερδισει αυτοπεποπιθηση μεσα στο γηπεδο(λεω εγω τωρα).
Πιστευω πρεπει να παρει ακομα μια ευκαιρια στο επομενο πρωταθλημα και μετα τελος αν δεν καταφερει κατι. Που ξερετε μπορει και να μας κανει να φωναζουμε το ονομα του(ξαναλεω εγω τωρα) αλλα μπορει και να γραφω τοση ωρα και μαλα@@@ γιατι ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και γουσταρω οποιον παιχτη φοραει αυτη τη φανελα.
Άβαταρ μέλους
peinasmenos

Δημοσίευση από peinasmenos »

Ακού να σου πώ φιλαράκι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορείς να κατηγορήσεις για κόμπλέξ. Τράβα δές τι έλεγα για το Σάντος πέρσι, , τι έλεγα όταν αποκτήσαμε το Χαλκιά το Μπακαγιόκο και τον Αναστασάκο τους οποίους όλοι είχατε πέσει να τους φάτε πρίν ακόμα πάτησουν στο γήπεδο.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το τόπικ και αποτθπώνει όλη την λανθασμένη και απαράδεκτη νοοτροπία του ΠΑΟΚτζή την μία να κάνει θεούς κάποιος ανθρώπους και την άλλη να τους πετάει στα τάρταρα. Θέλω να σας δώ ρε μάγκες μου τι θα λέτε στην επόμενη κακή εμφάνιση του Μπαλάφα τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

Ο Μπαλάφας και ο Ηλιάδης είναι για εμένα τελειωμένη υπόθεση για το ΠΑΟΚ. Έχουν συνδέσει το όνομα τους με την καταραμένη εποχή της σαρδέλας και όχι τυχαία. Με αυτούς κύριοι ο ΠΑΟΚ βγήκε έννατος με αυτούς κύριοι ο ΠΑΟΚ έφερε χ με τον αστέρα τρίπολης. Με το Μπαλάφα Βασικό στα χάφ δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την λυγδερή και συχαμένη ομάδα του ΠΟΚ στον πρώτο γύρο μέσα στην τούμπα.Είναι τυχαία όλα αυτά ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

δεν ξερω αν αληθευει αλλα ακουσα οτι σημερα με τον βαζελο ο μπαλαφας δεν επαιξε γιατι εφαγε κοκκινη την ωρα που κατεβηκε απο το πουλμαν της ομαδας...

ΥΓ περιεργο που δεν κραζουμε και για την σημερινη εμφανιση τον μπαλαφινιο... 8)
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Τα θετικά του σημερινού αγώνα είναι ότι ο σωτηράκης μας ναι ναι καλά καταλάβατε ο μπαλάφας δεν έφαγε κάρτα σήμερα ούτε καν στα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο κύριος υπεύθηνος της ήττας είναι ο Μπαλάφας που δεν έφαγε κίτρινη κάρτα στον έλεγχο του αεροδρομίου να παιρνε λίγο τα πάνω της η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+100000000 gash04

:) :) :) :) :) :) :)

Υ.Γ Αυτό ήταν ένα προσωπικό Μπαλαφικό ποστ για να γελάσουμε λίγο! :lol:

Ας κουνήσω και την φανέλλα τώρα πάνω απο το κεφάλι να γουστάρω κιόλας.
:)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΟ1:
ΑΝ επαιζε ο σωτηρακης δε θα εβαζε 3 σε δεκα λεπτα ο κοτεραικος

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΟ2:
ποιος βερον σε λεω...ΜΠΑΛΑΦΙΝΙΟ ΠΕΡΝΑΜΠΟΥΚΑΝΟ

πως τα φερνει η ταναπου η ζωη

οταν πηραμε το βερον λεγαμε αντε τωρα να δει ο σωτηρακης πως παιζεται η μπαλιτσα και να βελτιωθει......
ΤΕΛΙΚΑ μαλλον ο βερον ειδε το σωτηρακη και ξεχασε και αυτα που ηξερε
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

+1000000000000000000000

είδες τη σε κάνει καμια φορά η ναταπου η ζωή και η μπάλα?? :o :o :? :? :?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

παρτε και ενα μπαλαφα αφου τον θελετε:
Εικόνα

p.s.:στον γκαρσια απευθυνεται? 8)
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

ο Garcia κοιτάει τον σκάτο και ο Μπαλάφας κοιτάει τον Garcia..lol :) :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κοιτάει το Γκαρσία σαν να του λέει " Τι με λέει ο καράφλας, τράβα του ένα κουτουλίδι ρε παμπλο"!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ετσι,ετσι..!
για ριξτε πιθανους διαλογους των τριων...!! :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Kareena, σε φωνάζουν!
:)
Κλειδωμένο