4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΛΑΦΑΡΑ.
ΘΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ
Thx, Admin Team
ΘΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ
Thx, Admin Team
Ο Μπαλαφας παει οντως για το βιβλιο Γκινες...τι διαολο ειπε στον Κακο κι εφαγε την κιτρινη...
Αυτα, σορρυ, αλλα ειναι βλακειες...τι γελοιες καρτες ειναι αυτες???
Αυτα, σορρυ, αλλα ειναι βλακειες...τι γελοιες καρτες ειναι αυτες???
Ε οχι και βλακειες ρε Πλατων...ο ανθρωπος ειναι θεος...Εχει παρει καρτα 30 δευτερολεπτα αφου μπηκε αλλαγη,εχει αποβληθει σε διαδικασια πεναλτι,σημερα πηρε κιτρινη στο ζεσταμα....επομενη κινηση να φαει καμια κιτρινη στην προπονηση...τον θελω για παντα στον ΠΑΟΚ
χαλαλιι σημερα.......Ερωτηση: μπορει να παρει καρτα ακομα και αν ειναι εκτος αποστολης???/
Ειναι μια νεα προκληση για τον Σωτο
Ειναι μια νεα προκληση για τον Σωτο

- PAOKSaLoNiCa
Σωτο σ'αγαπω σωτο σε λατρέυω κιτρινη στο ζεσταμα δεν εφαγε κανενας..
Μπράβο ρε παλίκαρε..

Σωτηράκη παικταρά μου........!!!!!!!!!
Φάε κάρτα και όταν θα μείνεις εκτός αποστολής και το άγαλμα έξω από την Τούμπα θα στο φτιάξω εγώ....
Φάε κάρτα και όταν θα μείνεις εκτός αποστολής και το άγαλμα έξω από την Τούμπα θα στο φτιάξω εγώ....
Πέρα απο την πλάκα το παληκάρι είναι τρελό παοξάκι...
Ίσως λίγο παραπάνω τρελός απότι πρέπει αλλα τι να κάνεις?
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΠΑΛΑΦΑ!
αν ΑΝ γινεται με λιγότερες κίτρινες...
Ίσως λίγο παραπάνω τρελός απότι πρέπει αλλα τι να κάνεις?
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΠΑΛΑΦΑ!
αν ΑΝ γινεται με λιγότερες κίτρινες...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο άνθρωπος που έχει ξεφτυλίσει τα ρεκόρ γκίνες, αφού σε κάθε παιχνίδι δημιουργεί και καινούργιο! Και μόνο για αυτό θα μπει στο Hall of Fame του ΠΑΟΚ! Παίκτης που σε εκπλήσσει διαρκώς. Μπορεί να τρέχει μόνος του και να βγει δεύτερος, μπορεί να βάλει γκολ από τη σέντρα, μπορεί να χάσει γκολ σε κενή εστία, μπορεί να βάλει γκολ περνώντας όλη την αντίπαλη άμυνα. Παίκτης κλειδί, παίκτης λάστιχο, παίκτης φαινόμενο...
Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται και ένας διαφορετικός Μπαλάφας. Κι έτσι οι αντίπαλοι μπερδεύονται. Το ίδιο και οι προπονητές των οποίων τα συστήματα τα έχει τινάξει στον αέρα.
Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του θα έρθει στις 4 Μαρτίου, στις 22.55 η ώρα, όταν θα βρεθεί απέναντι από τον κηπουρό στο τηγάνι και θα καρφώσει ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία όπως το χέρι του Θεού, του Μαραντόνα..... Σουτ του Μπαλάφα και γκολ! Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1. Ο Μπαλάφας βγάζει τη φανέλα και την κουνάει επιδεικτικά μπροστά στη θύρα 7 και τον Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος βγάζει αφρούς από το στόμα....
Σωτήρης Μπαλάφας και...τα καλύτερα έρχονται!

Σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται και ένας διαφορετικός Μπαλάφας. Κι έτσι οι αντίπαλοι μπερδεύονται. Το ίδιο και οι προπονητές των οποίων τα συστήματα τα έχει τινάξει στον αέρα.
Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του θα έρθει στις 4 Μαρτίου, στις 22.55 η ώρα, όταν θα βρεθεί απέναντι από τον κηπουρό στο τηγάνι και θα καρφώσει ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία όπως το χέρι του Θεού, του Μαραντόνα..... Σουτ του Μπαλάφα και γκολ! Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1. Ο Μπαλάφας βγάζει τη φανέλα και την κουνάει επιδεικτικά μπροστά στη θύρα 7 και τον Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος βγάζει αφρούς από το στόμα....
Σωτήρης Μπαλάφας και...τα καλύτερα έρχονται!

- paoki_sweden
Και ο Γιασεμάκης έφαγε κάρτα στο ζέσταμα! Αλλα πάλι bravo Μπαλάφα είσαι ένας και μοναδικός
Διαφοροι τον ειχαν βγαλει βαζελο και το ησχυριζονταν φανατικα, αλλοι παλι ελεγαν οτι εχει κλεισει στον βαζελο ή και σε αλλη ομαδα, αλλοι οτι δεν προβλεπεται για την συνεχεια στα πλανα του Σαντος. Ημουν καχυποπτος απεναντι τους. Τωρα δεν ακου χριστο!!!Ο Μπαλαφακος ειναι τρελο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και το δειχνει οποτε μπορει!
Αλλα ρε παιδια τι κιτρινη γελοια του εδωσε ο λυγδιαρης σημερα???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Μετα τον Γκαρσια και ο Μπαλαφας στο ματι των κορακιων!!!
Αλλα ρε παιδια τι κιτρινη γελοια του εδωσε ο λυγδιαρης σημερα???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Μετα τον Γκαρσια και ο Μπαλαφας στο ματι των κορακιων!!!
Εδώ που τα λέμε ήταν και λίγο γελοίος ο Κάκος.
Χαρίστηκε στην κόκκινη σε παίχτη του gay και εδώ την έδωσε αμέσως.
Χαρίστηκε στην κόκκινη σε παίχτη του gay και εδώ την έδωσε αμέσως.
Την κίτρινη την είχε πάρει ο Χαραλάμπους με τη Ρεν όχι ο Γιασεμάκης ..
Πάντως ο Μπαλάφας ότι και να πούμε είναι λίγο .. Προσωπικά δεν περίμενα και τίποτα, αλλά η κίτρινη στο ζέσταμα μου ανέβασε το ηθικό και τη διάθεση ..
Ένας παίχτης ο οποίος έχει ακούσει τα απίστευτα, αλλά έχει σκοράρει απέναντι σε Βάζελο και Αρη (δις), ενώ κάρφωσε και το πέναλτι το απίστευτο εκεί που όλοι είχαμε χεστεί απάνω μας.
Δεν ξέρω τι να νιώσω γι' αυτό το παληκάρι .. Πάντως θέλω να μείνει στον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να δω την εξέλιξη και το τι μπορεί να γίνει - κάνει στο μέλλον!
Πάντως ο Μπαλάφας ότι και να πούμε είναι λίγο .. Προσωπικά δεν περίμενα και τίποτα, αλλά η κίτρινη στο ζέσταμα μου ανέβασε το ηθικό και τη διάθεση ..
Ένας παίχτης ο οποίος έχει ακούσει τα απίστευτα, αλλά έχει σκοράρει απέναντι σε Βάζελο και Αρη (δις), ενώ κάρφωσε και το πέναλτι το απίστευτο εκεί που όλοι είχαμε χεστεί απάνω μας.
Δεν ξέρω τι να νιώσω γι' αυτό το παληκάρι .. Πάντως θέλω να μείνει στον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να δω την εξέλιξη και το τι μπορεί να γίνει - κάνει στο μέλλον!