4. Σωτήρης Μπαλάφας
Ρε Gash ημαρτον.....δε φτανει που μας προλαβαινεις αλλα γραφεις και αυτα που θελω να γραψω εγω...αμαν πια ρε αδερφεgash042 έγραψε:gash042 έγραψε:Κάρφωσε το αγορίνα μου και τρέχα στην 4 και σκαρφάλωσε μετά να δεις τι έχει να γίνει.
Λίγο ποιο κοντρολαρισμένα τα σούτ σου μόνο να μην κινδυνεύουν τα πουλιά που λέει και ο SATANAS.
Στείλε μας ρε Σώτο...![]()
![]()
Και πάλι συγχαρητήρια σου δίνω.
Πολύ καλός και πάλι.
Βάλε κερί στα αυτιά σου και μην ακους κανέναν.
Αν ο άνεμος θα είναι Βορειοδυτικός πάλι εσύ θα φταίς.
Τα ίδια λέγαμε στον Σάντος πέρσι.
Τα ίδια θα λέμε στον Μπιζέρα αν θα φύγεις απο μας.
Τελικά μάλλον διαβάζεις τα σχόιλα εδώ μέσα γιατί ο κεραυνός που ξετίναξες είχε και στόχο και παραλίγο να τους την έκανες την ζημιά.
Keep PAOKing αγορίνα μου κόντρα στο κατεστημένο της μιζέριας και της γκρίνιας.

φοβερη εμφανιση με ξανθη,μπραβο στο Σωτηρη.....
ολοι σας να ξερετε οτι το παλικαρακι αυτο αν το βοηθουσατε ψυχολογικα θα μας εβγαινε πολυ καλος..δεν ειναι τυχαιο οτι τον καλουσανε στην εθνικη ελπιδων....μπορει να εχει μειονεκτηματα αλλα πολλα απο αυτα οφειλονται στη κερκιδα..δυστυχως γιατι ο ΠΑΟΚτσης παντα συμμετειχε στα ματς ανεβαζοντας ολους τους παικτες της ομαδας σαν να ηταν ο Πελε και ο Μαραντονα....αυτο φαινεται εδωσε θεση στην "Αθηναικου τυπου" κριτικη και εμμονη σε παικτες
- thanasisp04
ειχε 2 shoots on target πραγμα μεγαλο για μπαλαφα. του στερησε ο ξεκωλιαρης της ξανθης( τεο φερτον στον ΠΑΟΚ χτες) το γκολ
ισως καλυτερος απο αλλες φορες αλλα σιγουρα πιο κατω απο την υπολοιπη ομαδα.
τα περι ψυχολογιας ειναι να χαμε να λεγαμε ας παει σε ψυχολογο.
φανταζομαι θα παρουμε αν οχι τωρα το καλοκαιρι καποιον στη θεση του και δυσκολα να ξαναπαιξει.
ισως καλυτερος απο αλλες φορες αλλα σιγουρα πιο κατω απο την υπολοιπη ομαδα.
τα περι ψυχολογιας ειναι να χαμε να λεγαμε ας παει σε ψυχολογο.
φανταζομαι θα παρουμε αν οχι τωρα το καλοκαιρι καποιον στη θεση του και δυσκολα να ξαναπαιξει.
Ετσι όπως το πάει ο εφτάψυχος Μπαλάφας ρε Θανάση, και 5 Βερόν να έχεις, και οι 5 μπορεί να πάθουν κάτι και να μπει ο Μπαλάφας και πάλι.
Κι επειδή νομίζω ότι η βελτίωση του είναι η μεγαλύτερη παίκτη που ήταν από πέρυσι στην ομάδα, θα πρέπει να τον επικροτήσουμε και να τον παροτρύνουμε να συνεχίσει έτσι με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση..
Κι επειδή νομίζω ότι η βελτίωση του είναι η μεγαλύτερη παίκτη που ήταν από πέρυσι στην ομάδα, θα πρέπει να τον επικροτήσουμε και να τον παροτρύνουμε να συνεχίσει έτσι με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 16 Δεκ 2008, 06:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Isaak the Greek
Εγω ρε παιδια σε 2 παιχνιδια τον εχω δει μονο....Με οκταβια και αστερα.Δυστυχως απο δω που ειμαι δεν ειχα δυνατοτητα να δω παιχνιδια τα τελευταια 3 χρονια.
Επειδη δεν ειχα εικονα απο προηγουμενες του εμφανισεις , μπορω να πω οτι μαλλον ειμαι το "τριτο ματι" στην ιστορια Μπαλαφα.Ειχα μονο μια καποια εντυπωση απ οτι διαβαζα απο εσας.Οταν ομως τον ειδα να παιζει για πρωτη φορα , δεν μου φανηκε καθολου κακος για τις δυνατοτητες του.Το μοναδικο μελανο σημειο οπως εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ , ηταν η γονατια του που θα μπορουσε (οπως πολυ σωστα ειπε ο καρινα) να του επιφερει την κοκκινη καρτα και γενικοτερα δεν μου αρεσουν οι υπουλες συμπεριφορες(αυτη η ομαδα μου εχει μαθει τι θα πει αξιοπρεπεια και αγνα ιδανικα και δεν θελω παιχτες μας να κανουν το αντιθετο).
Για να καταληξω....Αν η ομαδα μου ηταν η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ , τοτε ασφαλως και θα φωναζα "Τι τον βαζεις αυτον και παιζει?"...Επειδη ομως ομαδα μου ειναι ο ΠΑΟΚ , δεν μπορω να εχω τετοιες πολυτελειες.Οσο κατσει στην ομαδα , ελπιζω να βοηθησει οσο μπορει , αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης , οταν η ομαδα φτασει στο επιπεδο που ειναι τωρα ο βαζελογαυρος(και θα φτασει) , τοτε δεν θα υπαρχει πλεον δικαιολογια για τετιους παιχτες στην ομαδα.
Επειδη δεν ειχα εικονα απο προηγουμενες του εμφανισεις , μπορω να πω οτι μαλλον ειμαι το "τριτο ματι" στην ιστορια Μπαλαφα.Ειχα μονο μια καποια εντυπωση απ οτι διαβαζα απο εσας.Οταν ομως τον ειδα να παιζει για πρωτη φορα , δεν μου φανηκε καθολου κακος για τις δυνατοτητες του.Το μοναδικο μελανο σημειο οπως εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ , ηταν η γονατια του που θα μπορουσε (οπως πολυ σωστα ειπε ο καρινα) να του επιφερει την κοκκινη καρτα και γενικοτερα δεν μου αρεσουν οι υπουλες συμπεριφορες(αυτη η ομαδα μου εχει μαθει τι θα πει αξιοπρεπεια και αγνα ιδανικα και δεν θελω παιχτες μας να κανουν το αντιθετο).
Για να καταληξω....Αν η ομαδα μου ηταν η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ , τοτε ασφαλως και θα φωναζα "Τι τον βαζεις αυτον και παιζει?"...Επειδη ομως ομαδα μου ειναι ο ΠΑΟΚ , δεν μπορω να εχω τετοιες πολυτελειες.Οσο κατσει στην ομαδα , ελπιζω να βοηθησει οσο μπορει , αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης , οταν η ομαδα φτασει στο επιπεδο που ειναι τωρα ο βαζελογαυρος(και θα φτασει) , τοτε δεν θα υπαρχει πλεον δικαιολογια για τετιους παιχτες στην ομαδα.
η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αληθεια ειναι οτι καθε φορα η κερκιδα πρεπει ντε κ καλα να βρει καποιον για να ξεσπαει!παλια ηταν ο βρυζας, ο καφες, τωρα ο μπαλάφας!
πουλαει την μπαλα ο σωτος, κραξιμο ολοι...πουλαει την μπαλα (η ποδοσφαιρικη απατη) ο ivic, ή ο conceisao και κανουμε τουμπεκι!
ε οχι ρε, μην ειμαστε ζωα!!
τον μπαλαφα τον εμπιστευεται ο ζαγορακης (πρωην συμπαιχτης του), οι 40 προπονητες που εχει αλλαξει ο παοκ, οι προπονητες της εθνικης! αλλα εμεις ξερουμε καλυτερα!!??
ο μπαλαφας είναι ψηλος, δυνατος και αλτικος,με μεγάλα ακρα, μικρος σε ηλικια και σταθερα απο τους πρωτους στα κλεψιματα στο πρωταθλημα!!
αν ηξερε και καλη μπαλα θα παιζε ευρωπη, sorry κιολας!
ξεκολλατε με τον σωτο, και παραδεχτειτε οτι απλα κανουμε καζουρα και βγαζουμε τα κομπλεξ μας και τον χαβαλε μας πανω του!
γιατι υπαρχουν χαλαρα αλλοι 5-6 παιχτες που αξιζουν το ιδιο κραξιμο μερικες φορες.και το ξαναλεω!ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!
ο περιπατητς ivic?
o τζαμπα μαγκας sergio?
ο αθλητης στιβου λακης?
κτλ κτλ κτλ....
παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι ολοι, στα καλα ας γουσταρουμε και στα λαθη ας στηριζουμε.
πουλαει την μπαλα ο σωτος, κραξιμο ολοι...πουλαει την μπαλα (η ποδοσφαιρικη απατη) ο ivic, ή ο conceisao και κανουμε τουμπεκι!
ε οχι ρε, μην ειμαστε ζωα!!
τον μπαλαφα τον εμπιστευεται ο ζαγορακης (πρωην συμπαιχτης του), οι 40 προπονητες που εχει αλλαξει ο παοκ, οι προπονητες της εθνικης! αλλα εμεις ξερουμε καλυτερα!!??
ο μπαλαφας είναι ψηλος, δυνατος και αλτικος,με μεγάλα ακρα, μικρος σε ηλικια και σταθερα απο τους πρωτους στα κλεψιματα στο πρωταθλημα!!
αν ηξερε και καλη μπαλα θα παιζε ευρωπη, sorry κιολας!
ξεκολλατε με τον σωτο, και παραδεχτειτε οτι απλα κανουμε καζουρα και βγαζουμε τα κομπλεξ μας και τον χαβαλε μας πανω του!
γιατι υπαρχουν χαλαρα αλλοι 5-6 παιχτες που αξιζουν το ιδιο κραξιμο μερικες φορες.και το ξαναλεω!ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!
ο περιπατητς ivic?
o τζαμπα μαγκας sergio?
ο αθλητης στιβου λακης?
κτλ κτλ κτλ....
παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι ολοι, στα καλα ας γουσταρουμε και στα λαθη ας στηριζουμε.
Περί Μπαλάφα.
Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορέις να κάνεις σχόλιο στα άρθρα που γράφονται στην κεντρική σελίδα του paokmania, θα γράψω εδώ.
Φτάνει πια η γκρίνια σας με τον Μπαλάφα..Την Κυριακή ήταν μια χαρά..και αναφερόμενος στην στήλη του κράχτη: Όσο κοροιδεύεις τον Μπαλάφα φέτος άλλο τόσο δούλεμα θέλετε εσείς όλοι που όταν γίνεται αλλαγή παίχτης του ΠΑΟΚ δεν τον χειροκροτάτε..Δεν είσαι αστείος με το συγκεκριμένο θέμα. Θα έλεγα ότι είσαι κουραστικός, πολύ κουραστικός...προσπαθήστε να μπείτε για λίγο στη θέση του..Είναι καιρός να δίνεις ώθηση σαν λαός στους παίχτες και να παίρνεις το 100% από αυτούς.."Τέλος αναφοράς στη στήλη του κράχτη.."
Γενικότερα θέλω να πω το εξής:
Είναι ηλίθιος όποιος λέει ότι πρέπει ο παίχτης του ΠΑΟΚ να παίρνει παλμό από την κερκίδα ενώ τον αναγκάζει να παίζει με τα αυτιά κλεστά..
Αφήστε κάποιους που ξέρουν από μπάλα να κρίνουν ποιος πρέπει να είναι στην ομάδα. Πρωταθλητισμό στην μιρλα κάνουμε την πρώτη χρονιά μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε κανονικό πρωταθλητισμό..
Φτάνει πια η γκρίνια σας με τον Μπαλάφα..Την Κυριακή ήταν μια χαρά..και αναφερόμενος στην στήλη του κράχτη: Όσο κοροιδεύεις τον Μπαλάφα φέτος άλλο τόσο δούλεμα θέλετε εσείς όλοι που όταν γίνεται αλλαγή παίχτης του ΠΑΟΚ δεν τον χειροκροτάτε..Δεν είσαι αστείος με το συγκεκριμένο θέμα. Θα έλεγα ότι είσαι κουραστικός, πολύ κουραστικός...προσπαθήστε να μπείτε για λίγο στη θέση του..Είναι καιρός να δίνεις ώθηση σαν λαός στους παίχτες και να παίρνεις το 100% από αυτούς.."Τέλος αναφοράς στη στήλη του κράχτη.."
Γενικότερα θέλω να πω το εξής:
Είναι ηλίθιος όποιος λέει ότι πρέπει ο παίχτης του ΠΑΟΚ να παίρνει παλμό από την κερκίδα ενώ τον αναγκάζει να παίζει με τα αυτιά κλεστά..
Αφήστε κάποιους που ξέρουν από μπάλα να κρίνουν ποιος πρέπει να είναι στην ομάδα. Πρωταθλητισμό στην μιρλα κάνουμε την πρώτη χρονιά μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε κανονικό πρωταθλητισμό..
ε γελουσανLittleJohn έγραψε:Πες μου μονο οτι το ελεγαν στα σοβαρα και δεν εκαναν πλακα για να κυλιστω στο πατωμα!pyrgioths έγραψε:και με ρωτησαν αν θελουμε τον βυντρα για να τους δωσουμε τον κοντρερας......(!!!)![]()
![]()

αυτο ελειπε να το πιστευαν!!!!!βασικα δεν πιστευα οτι θα ελεγαν κατι τετοιο και η απαντηση που μου ηρθε στο μυαλο πριν τελειωσουν την ερωτηση ηταν μονο μπαλαφα αν θελουν.....

- Isaak the Greek
Πιστεύω ότι το όλο θέμα με το Μπαλάφα έχει τραβήξει πάρα πολύ. Και εγώ είμαι απο αυτούς που λένε ότι το παιδί δεν ξέρει μπάλα και δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης ή κάποια χαρακτηριστικά που θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί στο μέλλον. Δεν χρειάζεται όμως να τρώει τόσο κράξιμο. Από κάποιο σημείο και μετά επιρρεάζεται και η ψυχολογία της ομάδας. Η διοίκηση θα βρει τι να κάνει και με δαύτον. Υπομονή χρειάζεται και από όσους από εμάς πάνε στο γήπεδο να μην του τα χώνουμε αγρίως με κάθε βλακεία που κάνει. Που θα πάει θα πάρει πόδι και αυτός!
sto ri8mo tou "aris k den eimai kala"
Ari evraie palio poustara
sou gamisa tin gomena
k ap to ksilo to poli pou tros
se episkepete OR8OPEDIKOS!!!
PAOK ole oleo ole ole Aris me tin poutsa agkalia
PAOK ole oleo ole ole KOUPA DEN 8A PAREIS POTE!!!
mpalafas megali istoria einai to paidi...eki pou pai na paiksi kala k arxizo na pernw pisw ola ta vrisidia...ante ksana ton stolizo me merika akoma...den leei na vali mialo oute na ma8i mpala!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Ari evraie palio poustara
sou gamisa tin gomena
k ap to ksilo to poli pou tros
se episkepete OR8OPEDIKOS!!!
PAOK ole oleo ole ole Aris me tin poutsa agkalia
PAOK ole oleo ole ole KOUPA DEN 8A PAREIS POTE!!!
mpalafas megali istoria einai to paidi...eki pou pai na paiksi kala k arxizo na pernw pisw ola ta vrisidia...ante ksana ton stolizo me merika akoma...den leei na vali mialo oute na ma8i mpala!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Eιναι μεγαλη βλακεια αυτο που κανεις...Γραφεις με μεγαλα γραμματα αυτο που γραφεις, για εναν παιχτη που κατα καιρους του εμπιστευετε ο προπονητης μας καλως ή κακως,θεση στην ενδεκαδα....Αντε επιτελους σκεψου λιγο ωριμα...SHREK έγραψε:Από το εντός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό θα λείψει ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο Έλληνας μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μετά από απόφαση του τεχνικού τιμ, θα λείψει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΡΙΡΑ ΜΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coolio4 την Τετ 17 Δεκ 2008, 16:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.