4. Σωτήρης Μπαλάφας
-
arrwstos
O Toχούρογλου είναι το πάραδεγμα που αποδεικνυει αυτό που είπα.free4 έγραψε:Γιατί ρε συ?
Ο Τοχού ψηλός ήταν στο τέρμα???
Είχε την αλογοουρά πίσω σαν τον Σαμψών κι επικοινωνούσε μέσω Αγγελου για το που θα πάει η μπάλα με τον Ύψιστο και πήγαινε προς τα εκεί..
Ο Τοχού ήταν για τον "τσοπού", αλλα με τον κομπλεξικό που είχαμε για προπονητή, δεν μπόρεσε κανεις άλλος να πάρει ευκαιρίες.
Σήμερα ο Μπαλάφας ήταν καταπληκτικός. Μου άρεσαν οι τοποθετήσεις του και η αυτοπεποίθησή του.
το ειπα και στα παρελειπομενα του παιχνιδιου ας το πω κι εδω,μιας και ο μπαλαφισκος πουλαει και εχουμε να λεμε!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!
=>
μπαλαφας:αρκετα καλος για μπαλαφας στο πρωτο(εκανε ενα τσαφ παραλιγο να βγαλει τετατετ καναν ξανθωτη,εριξε και μια καλη κλοτσα σε εναν αποδαυτους...),στο δευτερο κλασικος α-μπαλαφας!περιμενα πως και πως να τον βγαλει γιατι ειχαν αρχισει να πονανε τα μυαλα μου....

=>
μπαλαφας:αρκετα καλος για μπαλαφας στο πρωτο(εκανε ενα τσαφ παραλιγο να βγαλει τετατετ καναν ξανθωτη,εριξε και μια καλη κλοτσα σε εναν αποδαυτους...),στο δευτερο κλασικος α-μπαλαφας!περιμενα πως και πως να τον βγαλει γιατι ειχαν αρχισει να πονανε τα μυαλα μου....
Δυστυχως πολλες φορες,μερικοι απο εμας πιστευουν οτι η αποψη τους εχει μεγαλυτερη βαρυτητα και απο τον ΘΕΟ τον ιδιο!!!Αυτο λεγεται αλαζονια και πρεπει να τιμωρειται ως κακουργημα....Ο οπαδος θα βγει θα χλευασει,θα σπηλωσει προπονητη και παιχτες και αν κανει λαθος θα αρχισει να σφυριζει αδιαφορα....Ετσι ειναι αυτα...Γι'αυτο και μια ζωη θα ειμαστε πισω....
επειδη εβλεπα με εναν φιλο μου το παιχνιδι σε μια καφετερια και επειδη στην γ@μωαθην@ ειναι εξερετικα δυσκολο να βρεις ΠΑΟΚια στις απανταχου καφετεριες ειχαμε πιασει κουβεντα με 2 βαζελους(απο βεροια παραδοξως αυτοι...(!))και με ρωτησαν αν θελουμε τον βυντρα για να τους δωσουμε τον κοντρερας......(!!!)η απαντηση ηταν μα φυσικα να μας δωσετε τον βυντρα για να παρετε τον μπαλαφα......οι βαζελοι δυστυχως δεν συμφωνησαν......
ρε που θα τον πουλησουμε αυτον??????ο οικοδομος για 5x5 ειναι καλο παιχτακι....ο μελισης δεν ειναι τελειως αμπαλος......αυτος ομως??????ουτε για τον βυντρα δεν τον θελουν οι αλλοι........

ρε που θα τον πουλησουμε αυτον??????ο οικοδομος για 5x5 ειναι καλο παιχτακι....ο μελισης δεν ειναι τελειως αμπαλος......αυτος ομως??????ουτε για τον βυντρα δεν τον θελουν οι αλλοι........