4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

kaneis den erxete sth 8esh aytoy toy paidioy poy trwei olo to kraximo adika k poy gia oti ginei ftaiei aytos k poy toylaxiston toy kovoyn ta podia oloi oi koblexikoi otan benei sto ghpedo..gia skeftite pws 8a boroyse na paixei an ton xeirokrotoysame mia fora epeita apo ena la8os na toy dixname oti ton antimetopizoyme san toys alloys k oxi san antipalo giati etsi toy feromaste..k sto katw katw paixths ths omwdas mas einai as ton voh8isoyme k emeis ligo na parei ta panw toy..pragmatika ekneyrizomai me th syberifora tis kerkidas apenanti toy k thn 8ewrw ypey8inh poy to paidi den apodidei oso borei..

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paok nafplio...
Παρ' ολο που τα γραφεις σωστα, υποβαθμιζεις το σχολιο σου, γραφοντας σε αυτη την παραξενη γλωσσα...οποτε και πιθανον να μην εχει την ανταποκριση που περιμενεις, γιατι καποιοι δε μπαινουν καν στον κοπο να το διαβασουν...

Ριξε μια ματια εδω

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471

κι εδω

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1596

Και καλως ηρθες στο φορουμ..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paoki_sweden έγραψε:+ 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
Ρε Σουηδε...μου λες σε παρακαλω ποιο νουμερο ειναι αυτο???

Ενα....τι????? :) :) :) :lol: :lol:

Παλαβωσες νυχτιατικα.... 8)
vryzas

Δημοσίευση από vryzas »

το μπουλο ρε τον αμπαλο τωρα αμα γερασει μπορει να μαθει λιγο μπαλα.ειναι απλα δεν κανει
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ο καθενας εχει την αποψη του..Εμενα η δικια μου για τον Μπαλαφα ειναι θετικη..Δεχομαι οτι καποιοι διαφωνουν..Αλλα δεν δεχομαι αυτο το μπινελικι..Εχεις και ψευδωνυμο Βρυζας,,Δεν τιμας ουτε τον εαυτο σου ουτε το ψευδωνυμο σου..Κριμα..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

D.A.A.T. έγραψε:Ο καθενας εχει την αποψη του..Εμενα η δικια μου για τον Μπαλαφα ειναι θετικη..Δεχομαι οτι καποιοι διαφωνουν..Αλλα δεν δεχομαι αυτο το μπινελικι..Εχεις και ψευδωνυμο Βρυζας,,Δεν τιμας ουτε τον εαυτο σου ουτε το ψευδωνυμο σου..Κριμα..
Φιλαρακι μια χαρα τιμαει το ψευδωνυμο του. τα ιδια ακουγε και το ψευδωνυμο του και οταν εφυγε και εκανε την καριερα που εκανε τριβαμε τα ματια μας. Αλλα αυτοι ειμαστε ο μπαλαφας ειναι αμπαλος ο βρυζας (τωρα) ειναι ο καλυτερος μανατζερ και ηταν (τωρα τα λεμε) παιχταρας ο σαντος ειναι λιγος καρπουζας go village go home και δεν συμμαζευεται.....Βεβαια παρεπιπτοντως παραθετω ενα κομματι δηλωσεων ενος παιχτη που εχει παιξει φετος 14 λεπτα αλλα ολοι θελουμε να παιζει 60 σε καθε ματς
"-Περιμένεις περισσότερες ευκαιρίες από το Σάντος;
«Ο κ. Σάντος είναι ένας έμπειρος προπονητής και κάνει σπουδαία δουλειά στον ΠΑΟΚ. Έχει καθαρό μυαλό. Ξέρει καλά πότε πρέπει να βάλει έναν παίκτη στο παιχνίδι και πότε να κάνει μία αλλαγή. Είναι δίκαιος και δίνει ευκαιρίες σε όλους. Αν δείτε το ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ (εκτός των τερματοφυλάκων) όλοι έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι και θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες. Όλοι δουλεύουμε σκληρά με έναν κοινό σκοπό: να φτάσει ο ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται."
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

μαγκες αν δεν κανω λαθος την κυριακη με τριπολιτσα μαλλον θα παιξει ο μπαλαφας διπλα στον ιβιτς ελλειψη βερον-γκαρσια στα χαφ...η μηπως θα σκαρφιστει κατι διαφερετικο ο κουτς σαντος,ιδου η απορια?με το κραξιμο που τρωει ο μπαλαφας που να τον εμπιστευτουμε?αν εχει κατι καλυτερο καποιος να προτεινει ας ριξει την προταση,ηλιαδη θα πειτε μερικοι και συμφωνω,μονο που ο ηλιαδης αν και δεν τον ειδαμε φετος,δεν νομιζω να κανει την διαφορα...θελουμε δεν θελουμε με αυτους θα πορευτουμε οι λυσεις ειναι μετρημενες,ελατε λιγο στην θεση του σαντος,που σκεφτεται τι ενδεκαδα θα κατεβασει στα παιχνιδια..α και κατι αλλο,εμενα η ομαδα με ενδιαφερει να κερδιζει και δεν ασχολουμαι ποιος παιζει η δεν παιζει,ειτε παιζει ο μπαλαφας ειτε ο γκαρσια,ολοι στον ΠΑΟΚ δεν παιζουν?..και η νικη ειναι το ζητουμενο... :shock:
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Ακουω τον Μπαλαφα στο Μετροπολις και αναρωτιεμαι... : Τι γλωσσα μιλαει;
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Για του λογου το αληθες:

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Φυλή, αλλά και γενικότερα για την πορεία του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας πως ό,τι περισσότερο προκύψει στην πορεία, πέρα από μια απλή έξοδο στο ΟΥΕΦΑ, ο Δικέφαλος θα το διεκδικήσει…

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρτινός χαφ του Δικεφάλου, δήλωσε: “Φέτος όλα τα παιδιά παλεύουμε για μία θέση στην 18άδα και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Όπως είναι καλό το ότι ήρθαν μεγάλοι παίκτες από το εξωτερικό. Σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν πολύ, αλλά πρέπει να προσπαθούμε για όσο μας χρησιμοποιεί ο προπονητής. Θέλω φυσικά να παίζω 90λεπτο, δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την απόδοσή μου. Ένας παίκτης πρέπει να κρίνεται σε μεγάλη διάρκεια χρόνου. Φέτος έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι στην άμυνα και μπροστά πετυχαίνουμε τα γκολ, που μας δίνουν νίκες. Κάθε ματς είναι δύσκολο και αυτό αποδείχθηκε και στη Φυλή, τώρα μας περιμένει ο Αστέρας, που είναι μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ξανά το μηδέν, να σκοράρουμε και να πάρουμε το τρίποντο. Για τον κόσμο τι να πούμε; Πήγαμε στη Φυλή και είχε 20 λεωφορεία απ’ έξω. Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Ο στόχος είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αν προκύψει στην πορεία κάτι περισσότερο θα το διεκδικήσουμε”.

(Παρακαλειται ο Novito να απομακρυνθει απο μπαλκονια, σκαλωσιες, τραπεζια και οτιδηποτε αλλο μπορει να χρησιμοποιηθει για το "μετεωρο βημα του πελαργου")
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

antigoni έγραψε:
Θέλω φυσικά να παίζω 90λεπτο, δεν είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την απόδοσή μου. Ένας παίκτης πρέπει να κρίνεται σε μεγάλη διάρκεια χρόνου.
Εχει επίγνωση πάντως του τι συμβαίνει κι αυτό μάλλον τον κάνει να δουλεύει περισσότερο..
fotis52 έγραψε:O Μπαλαφας ειναι παικτης της ομαδας μας...Εχει προσφερει, δεν εχει εξελιχθει σε κατι το ιδιαιτερο, ειναι ενας ρολιστας και αυτο μονο....

Σε μια ομαδα χρειαζονται τετοιου ειδους ρολιστες....Του Σαντος του κανει την δουλεια που θελει προς το παρον....Αν χρειαστει κι αλλες δουλειες, στο χερι του ειναι να τον αλλαξει....Τετοιοι παικτες παντως, ειναι χρησιμοι εστω και σαν παγκιτες σε καθε ομαδα γιατι προσδιδουν βαθος....

Το να χρεωνει κανεις το γκολ στον Μπαλαφα ειναι τουλαχιστον κωμικο γιατι εχει περασει απο αλλα δεκα ατομα η μπαλα.....
Ισως το πιο μεστό σχόλιο...
Απλά!
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Nα πανε ολα καλα την κυριακη γιατι βλεπω κλωτσομπουνιδια στην κερκιδα...Γιατι το μπινελικι στους παιχτες του ΠΑΟΚ θα σταματησει ακομα και αν χρειαστει και καιμια φαπα....Γιατι και η φαπα ΠΑΟΚ ειναι....Οχι μονο να τις ριχνουμε στους αντιπαλους....Οποιος δεν δειξει υπομονη την κυριακη θα την πληρωσει χαλαρα...Θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι και πρεπει να στηριξουμε οποιον και να παιξει....Κι εγω θα ηθελα ενα Γκαρσια και ενα Βερον ακομη αλλα απο τη στιγμη που εχουμε αυτα τα παιδια θα τα στηριξουμε!!!!Το σλογκαν ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ θα τηρηθει παρολο που συμφωνω με καποιους για τα σχολια τους για τον Σωτηρακη και τον Στελακη.....Εχουνε μεινει στασιμοι αλλα με το μπινελικι δεν εχει βελτιωθει κανενας παιχτης στην ιστορια της ομαδας....
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία του...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

SHREK έγραψε:colio και σεί ποιος είσαι που θα με κάνεις να δω μια σαρδέλα γεια αστακό?
Επειδή έχει μέσον και παίζει μπάλα σημαίνει ότι ξέρει κιόλας?
Και εγώ 23 χρόνια βλέπω μπάλα αλλά δεν σημαίνει ότι ξέρω μπάλα

ΜΠΑΛΑΦΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
Μην με προκαλεις να σου πω...Δεν θα ηθελα πραγματικα να ημουνα κοντα σου και να σε ακουω να τα λες αυτα μεσα στο γηπεδο....Δεν θα σε κανω ποτε να δεις την σαρδελα για αστακο,αλλα το οτι παιζει με μεσον ο Σωτηρης δεν ειναι κουβεντα ΠΑΟΚτση που αγαπα την ομαδα.....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Δεν διαφωνω μαζι σου...Αυτο που προσσπαθω να σε πεισω ειναι οτι δεν μιλανε ετσι για παιχτη της ομαδας που αγαπας και ειναι ντροπη την ωρα που αγωνιζεται καποιος με τη φανελα με τον δικεφαλο,να μας ακουει να τον βριζουμε....Δεν υπαρχει ποιοι ανεντιμο πραγμα....Κατα τα αλλα το να μην τον γουσταρεις να παιζει εννοειται πως ειναι δικαιωμα σου....
Άβαταρ μέλους
DILAZIO4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DILAZIO4 »

Ξεκολατε αφηστε το παιδι ησυχο για να τον εχει πρωτη αλλαγη ο σαντος κατι ξερει .Και δεν ειναι τυχαιο οτι μιλανε γι’αυτον ομαδες της αθηνας και συγεκριμενα ο βαζελος για αυτο εμεις τι δουλεια μας στην κερκιδα και τα αλλα ειναι δουλεια του τεχνικου τιμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”