υ.γ. δε νομιζω οτι το τυρια και το σκουληκια ειναι ρατσιστικο απλα καζουρα...πως λεμε σκατογαυρος...

skin4 έγραψε:Ρε στελακι βουλωσε το λιγο αγορι μου!!! βλακα! ε βλακα! ειπα κατι και τελειωσε και εσυ θελεισ να μαλωσουμε τωρα! οτι γουσταρω θα κανω!
skin4 έγραψε:ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ....ΒΛΑΚΑ!!!!
skin4 έγραψε:AAAAAAAAXXXXX.....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Skin4 θα σε παρακαλούσα φιλικά να σταματήσεις να μιλάς έτσι στα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ξεφεύγεις ..skin4 έγραψε:Εκει στη Σουηδια δεν εχει τσοντες, να τραβας ολη μερα μ@λ@κ1ια και να μας αφησεις λιγο ησυχους ρε φιλε?...
Skin όταν κάποιος λέειskin4 έγραψε:Eνα πραγμα θα πω..yanko εσυ που βαζεις τα λογια μου και λες οτι βριζω, ειδες σε ποιους τα στελνω και γιατι? δεν τους βριζω χωρις λογο η για την πλακα μου!!! πως γινεται ομως και εβαλες μονο τα δικα μου λογια σαν παραδειγμα προς αποφυγην?
και εσύ απαντάςsakisPAOK1926sweden έγραψε:τα φασιστόμουτρα άλλαξαν topic
χάχα μετά λένε ότι δεν είναι βαλτοί
είναι σα να έχεις τη μύγα .. πώς να στο πω;skin4 έγραψε:Εκει στη Σουηδια δεν εχει τσοντες, να τραβας ολη μερα μ@λ@κ1ια και να μας αφησεις λιγο ησυχους ρε φιλε?...
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το φόρουμ δεν υποστηρίζει το "λίγες μερούλες μπαν" ..hulk4teo έγραψε:Γιανκο πολυ ελαστικος εισαι.Οποιος βριζει ας τρωει λιγες μερουλες μπαν,και μαλλον δεν θα ξαναμιλησει για τπτ αλλο εκτος του ΠΑΟΚ.Ολα αυτα φιλικα Γιανκο μην αρχισουμε να μαλωνουμε και εμεις.![]()