ΠΑΟΚ κατά ρατσισμού

Άβαταρ μέλους
koutsg4

Δημοσίευση από koutsg4 »

ενταξει παιδια επειδη πιστευω οτι με το προηγουμενο ποστ μου δημιουργησα μια κοντρα ας το τελειωσουμε εδω.Δικαιωμα του καθενος ειναι να εχει οτι αποψη θελει κανεις δεν μπορει να επιβαλει κατι με το ζορι.και στην τελικη αν εχουμε κατι που ξεχωριζουμε σαν λαος ειναι οτι οταν μπαινουμε μεσα στο γηπεδο ειμαστε μονο ΠΑΟΚ. επισης σε οπαδικο επιπεδο εχουμε ανεβει παρα πολυ σε σχεση με καποιους αλλους,συμπολιτες και μη που παραμενουν σταθεροι στη βλακεια και την προπαγανδα.

υ.γ. δε νομιζω οτι το τυρια και το σκουληκια ειναι ρατσιστικο απλα καζουρα...πως λεμε σκατογαυρος... :shock:
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Φιλε drapetswna συμφωνω μαζι σου...απλα πρεπει καποιοι να το καταλαβουνε...αντι να μιλαμε για κατι που να μας ενωνει εμεις προσπαθουμε να χωριστουμε σε 2 αντιπαλα στρατοπεδα..γιατι ρε γαμωτο και χιλια δικια,που λεμε, να εχει καποιος,σε εναν λαο των 2 εκατομμυριων ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν πολλοι που δεν συμφωνουν μαζι σου!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

drapetswna συμφωνω
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Εκει στη Σουηδια δεν εχει τσοντες, να τραβας ολη μερα μ@λ@κ1ια και να μας αφησεις λιγο ησυχους ρε φιλε?...
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

EPITELOYS KLEIDWSTE AYTO TO TOPIC!
MONO DIXONIA KAI DIASPASH FERNEI STIS TAKSEIS TWN OPADWN TOU PAOK!AYTA STA KOMMATIKA MANTRIA SAS! OXI EDW MESA. GKEGKE???
EPITELOUS KANTE KATI SWSTO K KLEIDWSTE TO
O PAOK PANW AP'OLA

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

skin4 έγραψε:Ρε στελακι βουλωσε το λιγο αγορι μου!!! βλακα! ε βλακα! ειπα κατι και τελειωσε και εσυ θελεισ να μαλωσουμε τωρα! οτι γουσταρω θα κανω!
skin4 έγραψε:ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ....ΒΛΑΚΑ!!!!
skin4 έγραψε:AAAAAAAAXXXXX.....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
skin4 έγραψε:Εκει στη Σουηδια δεν εχει τσοντες, να τραβας ολη μερα μ@λ@κ1ια και να μας αφησεις λιγο ησυχους ρε φιλε?...
Skin4 θα σε παρακαλούσα φιλικά να σταματήσεις να μιλάς έτσι στα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ξεφεύγεις ..
Βλέπεις ότι το τόπικ μένει ανοιχτό και έχεις την ελευθερία να πεις ότι θέλεις και να συζητήσεις με τους υπόλοιπους, όμως εσύ αναλώνεσαι σε προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις.
Ελπίζω να σταματήσεις και να χαμηλώσεις τους τόνους .. ευχαριστώ πολύ!

Υγ:IKARIA_G4 Όπως βλέπεις, το ένα τόπικ κλειδώνει και μεταφέρονται τα μπινελίκια στο άλλο και πάει λέγοντας. Η περίοδος μάλλον είναι δύσκολη .. Αν το κλειδώσουμε, θα ανοίξουν άλλο και θα κράζονται κι εκεί. Το θέμα είναι να συζητάμε χωρίς να βριζόμαστε συνέχεια κι ελπίζω (ακόμα) να πέσουν οι τόνοι στο συγκεκριμένο τόπικ!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Ελα,τελικα κανεις δεν εχει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα.ΜΑΛΑΚΙΕΣ λεμε τελικα.Ο ενας μου λεει για τους στοχους ο αλλος μας λεει οτι ο κοσμακης που προσεγκησε τον ΠΑΟΚ εγινε αριστερων πεποιθησεων,ο καθενας οτι του λαχει.Τα πολιτικα σας εξω απο τον ΠΑΟΚ σκιν4 με τα ποστς που βαζεις παρεξηγηθηκες απο την αρχη και μετα ξεφυγε το πραγμα,αρα ή θα μιλησετε για τον ρατσισμο ή καλυτερα να μην μιλατε καθολου.ΕΝΤΑΞΕΙ???Γιανκο πολυ ελαστικος εισαι.Οποιος βριζει ας τρωει λιγες μερουλες μπαν,και μαλλον δεν θα ξαναμιλησει για τπτ αλλο εκτος του ΠΑΟΚ.Ολα αυτα φιλικα Γιανκο μην αρχισουμε να μαλωνουμε και εμεις. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Eνα πραγμα θα πω..yanko εσυ που βαζεις τα λογια μου και λες οτι βριζω, ειδες σε ποιους τα στελνω και γιατι? δεν τους βριζω χωρις λογο η για την πλακα μου!!! πως γινεται ομως και εβαλες μονο τα δικα μου λογια σαν παραδειγμα προς αποφυγην?...βλακας-ανοητος-φασιστας-φασιστομουτρα-αστον να γαβγηζει-κατωτερης νοημοσυνης-ακροδεξιά στοιχεια χιτλερικά αντικείμενα...αυτα δεν φαινονται ε? τεσπα εγω δεν θα κατσω να κλαιω μπας και ''μαλωσεις'' και αυτους...οσο για το αλλο προηγουμενε φιλε σουηδε εγω σου ειπα κατι...βρες μου εναν αναρχικοαριστεροαντιφατικο που να βριζει τον τσε και θα σε παραδεχτω! και ας ειναι ασχετο μεταξυ τους στα @ρχ1δ1α μου ρε!!!!! εγω σου εκανα μια προταση...οποτε παει στα δυσκολα αρχιζεται ολοι-δεν εχει post,δεν εχει links, δεν εχει και γω τι σκατα εχει...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φαίνεται τελικά ότι το post αυτό είναι ήδη από τη δημιουργία του καταραμένο να διχάσει.
Έχουμε διαβάσει όλοι τις παραθέσεις και τις αντιπαραθέσεις και είναι κρίμα να συνεχίζουμε εδώ μέσα τέτοια συζήτηση. Πρέπει να σκοτωθούμε μεταξύ μας για να σταματήσει επιτέλους αυτή εδώ η κατάσταση??? Γιατί δεν μπορεί να μπει ένα τέλος σε αυτό εδώ το θέμα? Είπαμε ελευθερια λόγου και ξέρω γω τι άλλο-όλα καλά και όμορφα. Αλλα αυτό εδώ το site το διαβάζει πολύς κόσμος και όχι μονο φίλοι του ΠΑΟΚ. Το σκέφτηκε αυτό κανεις σας???

Έχουμε γίνει ρόμπα σε όλο τον κόσμο σιγά σιγά... Μπράβο μας αδέρφια... Μπράβο μας!!!!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Φιλε Πλατωνα το οτι το διαβαζει "ολος ο κοσμος" οπως λες δεν μπορει να μας απαγορεψει να συζηταμε ελευθερα.Αυτο ειναι το θετικοτερο σ'αυτο το site και το φερνει πρωτο στις προτιμησεις του λαου του ΠΑΟΚ.Η πληρης ελευθερια λογου και οχι η μονοτονη αθλητικη συζητηση.Γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι κομματι της ζωης μας και η ζωη μας δεν ειναι μονο μπαλα.Το μοναδικο λαθος ειναι οι υβρεις.Κατα τα αλλα ο διαλογος ακομα και η εντονη αντιπαραθεση ειναι θεμιτη.Το να κλειδωθει ενα θεμα που απτεται ενος φλεγοντος προβληματος της επικαιροτητας,του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ,θα ειναι σα να φιμωνεται η α

Αυτα απο μενα και ελπιζω να συνεχιστει ο διαλογος γιατι στην τελικη καλυτερα να διαφωνουμε εδω παρα να σκοτωνομαστε μεταξυ μας στο γηπεδο...
neapolara

Δημοσίευση από neapolara »

πολύ σωστός ο giorgos_zaf4. Φυσιολογικό είναι να διαφωνούμε και να γινόμαστε και κόλος που και που έτσι γίνεται και στην έξω ζωή απο το pc.Μπορεί να σφαχτείς με τον κολητό σου για ένα θέμα και μετά να είστε μια χαρά. Στο κάτω κάτω αυτοί είμαστε ας μας βλέπει όλος ο κόσμος, έτσι πισετεύω. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φιλε μου Γιώργο...πολύ σωστά όλα όσα λες αδερφέ μου και συμμερίζομαι πλήρως την άποψη σου. Το έγραψα με το σκεπτικό του ότι, βλέποντας "ο κόσμος" αυτά που γράφουμε εδώ στο συγκεκριμένο topic, δεν θα πουν ο τάδε η ο δεινα είπε αυτό η το άλλο, αλλα ο ΛΑΌΣ του ΠΑΟΚ το είπε. Οι Παοκτσήδες είναι ρατσιστές είναι αναρχικοί είναι όλα του κόσμου τα κακά. Αυτό θα πουν και αυτό με προβληματίζει και τίποτε άλλο. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και η πλειοψηφία των άλλων εδώ μέσα (θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ είμαι ένας από αυτούς).
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Ακριβως για να μη μας χαρακτηρισουν ουτε ως φασιστες ουτε ως αναρχικους θα πρεπει να συνεχισουμε να συζηταμε και οταν χρειαζεται να διαφωνουμε.Εγω προσωπικα ειμαι καθετα αντιθετος σε καθε εμφανιση ρατσιστικης συμπεριφορας αλλα δεν εχω γραψει και πουθενα το ΠΑΟΚ με αλφαδι και αλλα τετοια.Αυτο θα ηθελα να συστησω και στα υπολοιπα αδερφια.Θα αγωνιστω και απο εδω και απο οπου μπορω ωστε να μην περασει η μοδα του νεοναζι νεοφασιστα κλπ μεσα στην Τουμπα και ειμαι ετοιμος να συνεχισω να αντιπαραθετω τα επιχειρηματα μου στον καθενα που θεωρει λογικο να μαϊμουδιζει και μ'αυτο τον τροπο να νομιζει οτι βοηθαει την ομαδα του για 90 λεπτα αλλα να υποβαθμιζει σαν ιστορια τον ΛΑΟ της..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

skin4 έγραψε:Eνα πραγμα θα πω..yanko εσυ που βαζεις τα λογια μου και λες οτι βριζω, ειδες σε ποιους τα στελνω και γιατι? δεν τους βριζω χωρις λογο η για την πλακα μου!!! πως γινεται ομως και εβαλες μονο τα δικα μου λογια σαν παραδειγμα προς αποφυγην?
Skin όταν κάποιος λέει
sakisPAOK1926sweden έγραψε:τα φασιστόμουτρα άλλαξαν topic
χάχα μετά λένε ότι δεν είναι βαλτοί
και εσύ απαντάς
skin4 έγραψε:Εκει στη Σουηδια δεν εχει τσοντες, να τραβας ολη μερα μ@λ@κ1ια και να μας αφησεις λιγο ησυχους ρε φιλε?...
είναι σα να έχεις τη μύγα .. πώς να στο πω;
Απάντα κι εσύ γενικά .. μη βρίζεις επί προσωπικού. Εκεί είναι η ένστασή μου σ' αυτό που λες.
Σου ξαναλέω, συζητήστε και ανεβάστε και τους τόνους .. αλλά όχι βρίσιμο επί προσωπικού. Μεγάλα παιδιά είστε .. αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τα λόγια σας μη γράφετε καλύτερα. Γενικά το λέω και όχι σε σένα!
Και έτσι για να μη λες ότι το σάιτ αριστερίζει και δεν ξέρω γω και ότι μόνο εσένα "μαλώνουμε" .. στα λέω αυτά εγώ που έβαλα Ελληνική σημαία και μου την πέσανε. Όχι ότι έχει σημασία βέβαια ..

Υγ:
hulk4teo έγραψε:Γιανκο πολυ ελαστικος εισαι.Οποιος βριζει ας τρωει λιγες μερουλες μπαν,και μαλλον δεν θα ξαναμιλησει για τπτ αλλο εκτος του ΠΑΟΚ.Ολα αυτα φιλικα Γιανκο μην αρχισουμε να μαλωνουμε και εμεις. :lol: :lol:
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το φόρουμ δεν υποστηρίζει το "λίγες μερούλες μπαν" ..
Όσο για το κλείδωμα, όπως βλέπουμε όλοι το πρόβλημα δεν είναι ενός τόπικ. Σε πολλά τόπικ η συζήτηση μεταφέρεται σε "ευαίσθητα" θέματα και αρχίζει το μπινελίκι. Το να κλείσουμε το τόπικ και να μεταφερθεί σε άλλο το κράξιμο δεν είναι λύση. Πρέπει να μάθουμε να μιλάμε όλοι με σεβασμό στα υπόλοιπα αδέρφια μας, έστω κι αν έχουμε διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, και με διάλογο να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη. Αν δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας, τότε καλό είναι να σταματάμε τη συζήτηση με συγκεκριμένο άτομο και να μην μπαίνουμε στην τραγική και γραφική διαδικασία "και που είσαι θα έρθω να σε ... και ξες ποιός είμαι εγώ; δε θα μιλάς σε μένα έτσι κωλόμωρο και θα σε κάνω έτσι κι αλλιώς και σούξουμούξου"!
LABROS

Δημοσίευση από LABROS »

Κατά του ρατσισμού ε? μάλιστα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”