4. Σωτήρης Μπαλάφας
- Mantzarioti
- Mantzarioti
- Mantzarioti
balafas?
aporw re paidia ti vizma exei afto to palikari.... "imarton" pou leei k o allos.... ta vazelia exoun ton vyntra k meis ton balafa.... xaxaxaxxaxaxaxa paok eisai
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Επειδή έλειπα και πάλι από το ματς και δεν είδα τίποτα, δε θα αναφερθώ καθόλου, κι ας θεωρηθώ και πάλι υπέρμαχος του παιδιού. Συνεχίζω την τακτική μου που λέω ότι παίκτη του ΠΑΟΚ τον στηρίζω μέχρι να φύγει..
Βαγγέλη, δεν ξέρω αν ήταν τόσο τραγικός και πάλι, αλλά ρε παιδιά έλεος, τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική???
Βαγγέλη, δεν ξέρω αν ήταν τόσο τραγικός και πάλι, αλλά ρε παιδιά έλεος, τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική???
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ?Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΚΑΝΕ 45 ΠΑΣΕΣ ΟΙ 5 ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ Η ΜΠΑΛ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ.ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 5 ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΕΧΕΤΕ.ΑΣΧΕΤΟΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- Mantzarioti
Σωστός ως ένα σημείο, ότι δεν υπήρχε κέντρο οφείλεται και στον μπαλάφα, η μπάλα από την άμυνα περνούσε έτσι στον μπακαγιόκο, σίγουρα ο μπαλάφας "εκνευριασε" με τα εντελώς άστοχα σουτ του αλλα και από της μπαλιές του που δεν έφταναν ποτε,τώρα είτε ήταν το κακό το χορτάρι (που όντως ήταν κακό) η το κακό του πόδι (που όντως μας έχει αποδειχτεί και αυτό ότι είναι κακό, 4 σουτ ούτε ένα στο τέρμα!!!)fotis52 έγραψε:Ε βεβαια....Τι θα λεγατε για τον Σωτηρη......
Βγαλτε ολοι σας χολη τωρα που προλαβαινετε......Αλλα ετσι ειναι, οταν κραταει μονος του το κεντρο (γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν Ηλιαδη στο χθεσινο ματς), προσπαθει να προωθησει, να κοψει, να πιεσει και να οργανωσει τοτε μοιραια θα κανει λαθη......
Οταν κανουν λακιεςμα ο Στελακης, ο Στεφανακος, ο Βαγγελακος, ολοι χειροκροτατε.........Οταν ακουμπαει την μπαλα ο Μπαλαφας ακουγεται ενα βφσοπηαπηθξφοαςε[υηγαοιεη στο γηπεδο....
Μη μασας Σωτηρακη αγορινα μου.......Πρωτος παικτης ησουνα μετα τον μαυρο χθες, αλλα σ εχουν βαλει στοχο.....
- Mantzarioti
Εγώ είδα 5 σουτ, τα 3 στα περιστέρια το 1 δοκάρι και το άλλο να το βγάζει δύσκολα ο τερματοφύλακας τους, απο ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ για σουτ...Mantzarioti έγραψε:Σωστός ως ένα σημείο, ότι δεν υπήρχε κέντρο οφείλεται και στον μπαλάφα, η μπάλα από την άμυνα περνούσε έτσι στον μπακαγιόκο, σίγουρα ο μπαλάφας "εκνευριασε" με τα εντελώς άστοχα σουτ του αλλα και από της μπαλιές του που δεν έφταναν ποτε,τώρα είτε ήταν το κακό το χορτάρι (που όντως ήταν κακό) η το κακό του πόδι (που όντως μας έχει αποδειχτεί και αυτό ότι είναι κακό, 4 σουτ ούτε ένα στο τέρμα!!!)fotis52 έγραψε:Ε βεβαια....Τι θα λεγατε για τον Σωτηρη......
Βγαλτε ολοι σας χολη τωρα που προλαβαινετε......Αλλα ετσι ειναι, οταν κραταει μονος του το κεντρο (γιατι εγω δεν θυμαμαι κανεναν Ηλιαδη στο χθεσινο ματς), προσπαθει να προωθησει, να κοψει, να πιεσει και να οργανωσει τοτε μοιραια θα κανει λαθη......
Οταν κανουν λακιεςμα ο Στελακης, ο Στεφανακος, ο Βαγγελακος, ολοι χειροκροτατε.........Οταν ακουμπαει την μπαλα ο Μπαλαφας ακουγεται ενα βφσοπηαπηθξφοαςε[υηγαοιεη στο γηπεδο....
Μη μασας Σωτηρακη αγορινα μου.......Πρωτος παικτης ησουνα μετα τον μαυρο χθες, αλλα σ εχουν βαλει στοχο.....
Καλούτσικα τα πήγε, πολύ καλύτερος από ότι συνήθως και να πώ την αλήθεια δε το περίμενα!