4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
god4

Δημοσίευση από god4 »

μπαλαφα ψυχαρα συνεχισε ετσι
Guest

Δημοσίευση από Guest »

ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ,Ο Π.ΓΚΑΡΣΙΑ,Ο ΒΕΡΟΝ,Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.

ΜΕ 11, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΠΑΛΑΦΕΣ Κ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΥΜΑΙ...

...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΛΑΡΡΥΓΓΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Α*ΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ..

Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ 89' ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ Κ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ 89',ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ..

Ο ΜΠΑΛΑΦΑΚΟΣ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο-Μ-Ω-Σ Ο ΖΛΑΤΑΝ ΕΤΡΕΞΕ ...

ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ..

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ..

ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ...
Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Κ ΛΟΙΠΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ .. :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

tsou τα κεφαλαία απαγορεύονται .. βγάλε το Caps Lock σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Προκατάληψη δε λες τίποτα..
Sword, αδερφέ με κάλυψες!

Χθες πάντως έδειξε τσαμπουκά κόντρα στον Σιμάο προς το τέλος!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην τα λες σε μένα.
Εγώ από την αρχή έχω μια "αρχή", ένα ρητό:

Οσοι δουλεύουν και παίζουν για τον ΠΑΟΚ, δεν τους κάνω κριτική.
Αλλοι είναι υπεύθυνοι γι αυτό, κι όχι οι οπαδοί!!

Αφήστε τον Μπαλάφα να παίξει αυτό που ξέρει χωρίς να τον πιέζουμε. Είδατε κόντρα στον ΟΦΗ πως τα πήγε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Swordfire έγραψε:
Falegkos έγραψε:Λαθομαστε και ασχολουμαστε νομιζω με "βλακιες"

το παιδι δεν ειναι για Α' εθνικη.
Ας μην μιλάμε για αυτον και να μην του κανουμε κακο.
οπιος βλεπει κατι αλο ....τη να πω ....
Το καλοκαιρι θα παει σε καμια ομαδουλα ειμαι σιγουρος ..στον ΠΑΟΚ δεν προκιτε να παιξει μπαλα τωρα αν παει αλου και παιξει μπαλαρα τη να πω μακαρι.
Ρε Falegko πολυ εγκαθετος εισαι ρε αδερφε....Και εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσα...
Για το λακαμα το μπιζερα που μια πασα σωστη δεν εβγαλε απο την στιγμη που μπηκε και παιρνει τα 2πλα απο το μπαλαφα κανενας δεν μιλαει....
Platon έγραψε:Πιστευω οτι ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ εκλεισε...σε εμας δε προκριτε να παιξει ποτε μεγαλη μπαλα...
Ξεχνατε πολλοι απο τους επικριτες του μαζι και ο πλατων που κατα τα αλλα εκτιμω , οτι ο μπαλαφας ειναι 22 ετων παιδι...και στην τελικη δεν περιμενα ποτε να τον πουλησω στην ρεαλ ή την μιλαν , με 120.000 συμβολαιο τον εχω , και προσφατα ανανεωσε (κ πολυ καλα εκανε) για αλλα 3 χρονια....ηρεμηστε και αφηστε να δουμε την εξελιξη του μαζι με ενα απο τους καλυτερους προπονητες για νεα ταλεντα (η ηλικια του μου επιτρεπει να τον αποκαλω ετσι :o )...
οχι αδερφε μου τον μπιζερα δεν ειπα οτι ηταν καλυτερος αλλα τον μπαλαφα τον βλεπω 3 χρονια......ιδιος οπος ηταν καθολου δεν αλαξε.
τον μπιζερα τον ειδα 2 μισα ματς....τη να πω...και σε λαθος θεση κιολας.

Εγω δεν πιστευω πλεον κανενας να πιστευει στον σωτηρακι και οτι λετε ειναι απλα για να ισιχασει ο κοσμος και να μην τον κραζει (εγω τουλαχιστον στο γηπεδο δεν τον κραζω)
Ολοι θελουμε να παιξει μπαλα για το καλο του ΠΑΟΚ και αυτος για το καλο του.
ελεος δεν εχουμε κανενα προσωπικο με κανεναν παιχτη μας.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ΑΜΠΑΛΑΦΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...

:?:
Guest

Δημοσίευση από Guest »

'Οπως την βλέπω την ιστορία με τον μπαλάφα,θα φτάσει το 2013 και εμείς θα λέμε θετική η παρουσία του κ ακόμα νωρίς είναι και το παλικάρι θα παίξει ..

καταλάβετε οτι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι πανιώνιος να αναδεικνύουμε ταλέντα αιωνίως ..

δεν είπα οτι δεν με πείραξε ο ίβιτς ή ο sergio αλλά ΕΔΩ το topic είναι για τον μπαλάφα και αυτόν σχολιάζω ..

για μένα τέτοιοι παίκτες(οι οποίοι δεν νιώθουν που παίζουν μετά από ΤΟΣΑ χρόνια και ΤΟΣΕΣ ευκαιρίες)πρέπει να φευγουν κλωτσηδών ..

δεν εχω τίποτα με τον μπαλάφα σαν παιδί ..

αν με θεωρείτε υπερβολικό και οτι κάνω λάθος το δέχομαι αλλά κ εγώ ΠΑΟΚ είμαι και έχω άποψη και την συζητώ με εσάς τους συνοπαδούς μου .. :? :? :?
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

gash042 έγραψε:Όταν ο Μπαλάφας θα βρεί τον ρυθμό του τότε πολλοί θα του ζητάμε συγνώμη όπως έγινε και με τον Μαλεζά.
Όταν ο άνθρωπος πατήσει το πόδι του Άρη τότε θα βρει φόρμα ο Μπαλάφας. Θα την κρατήσει όσο χρόνο πάρει στους αστροναύτες να ολοκληρώσουν τον περίπατό τους στην επιφάνεια του Άρη και μετά την νέα χιλιετιρίδα πάλι θα την ξαναβρεί.

Ελάτε ρε παιδιά δεν το βλέπετε το παιδί? Αφού δεν ξέρει μπάλα! Τι να κάνουμε? Δεν τον βρίζω και δεν θέλω να τον μειώνω όταν πηγαίνω στο γήπεδο γιατί βρίζοντας έναν παίχτη της ομάδας μου βρίζω και την ομάδα στο σύνολό της. Είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Ζαγοράκη! Εντάξει και οι μεγάλοι άντρες κάνουνε λάθη.

Δεν μπιορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι από εμάς πιστεύουν σε έναν παίχτη ο οποίος δεν έχει δείξει κάτι και επίσης γιατί πιστεύουν σε ένα παίχτη κατατάσεται από άποψη ικανότητας σε χαμηλότερη κατηγορία από αυτή του Τζίολη
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο να καίμε τους παίκτες μας..

Το χανούμι έβγαλε άμπαλο τον Μώρα και τώρα βγάζει μάτια στην Ιταλία, ενώ ο γαύρος και ο βάζελος τρώνε τα παιδιά τους. Ο Νίνης κοντεύει να καεί, ο Παππάς εξαφανίστηκε αμέσως, ο Παπάζογλου τείνει να παραμείνει αιώνιο ταλέντο, το ίδιο κι ο Ηλιάδης. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις φταίει ο εκάστοτε προπονητής τις περισσότερες φορές. Αυτό όμως που μετράει, είναι ό τι οι ξένοι προπονητές, δεν εμπιστεύονται τους Ελληνες παίκτες, κι επειδή οι περισσότερες ομάδες έχουν αλλοδαπούς προπονητές, το Ελληνικό στοιχείο, αρχίζει και ελαχιστοποιείται δραματικά..

Ευκαιρίες στους Ελληνες παίκτες. Εχουν ταλέντο και τσαμπουκά, αφήστε το να το αποδείξουν χωρίς τις γνωστές μουρμούρες..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρωτόκολλο σε είπε, όχι αλλαξοκωλιές ρε νννννννννννννννννννννννννντούβλο!!!
maevious

Δημοσίευση από maevious »

Δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλα ο Μπαλάφας ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ τις τελευταίες 3-4 αγωνιστικές..:P:P:P
:? javascript:emoticon(':?')
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Οντως η απουσια του συνεβαλλε παρα πολυ στην καλη λειτουργια του αξονα μας...

χαχαχαχααχα

αλλα επειδη ειναι παικτης του ΠΑΟΚ μας του ζηταω συγνωμη για αυτο το σχολειο μου...
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

gika έγραψε:τι λες ρε??
κι ο Garcia τι ηταν ? ενα απλο λοιμο??
Για τον ΜπΑλΑφΑ ελεγα...για πλακα ομως
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρεεεεεεεεε, δεν είπατε τίποτα για τον Μπαλάφα πως έπαιξε, ξεχάσατε??
χαχαχαχα

:) :) :) :) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”