4. Σωτήρης Μπαλάφας
Με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, τον τραγουδιστή!!!!!!thanasisp04 έγραψε:αδερφε εδω μιλαμε για τον σωτηρη μπαλαφα παιχτη του ΠΑΟΚ. με ποιον τον μπερδεψες?coolio4 έγραψε:Για να παιξεις σε τοσο υψηλο επιπεδο.πρεπεινα εχεις ψυχικες αντοχες,πεισμα και τσαγανο...Να σε κραζει το γηπεδο κι εσυ να σφιγγεις τα δοντια και να λες απο μεσα σου:θα σας διαψευσω ρε ρομπες!!!
ΞΕΚΟΛΛΑ.....
- steliospaoknikaia
Τελικα απ οτι καταλαβα μερικοι εδω μεσα για να πειτε μια καλη κουβεντα για τον Μπαλαφα πρεπει να γινει Ροναλντινιο αλλα παλι κατι θα βρειτε να πειτε..αν οντως ο Μπαλαφας μπαινει στο Παοκμανια και διαβαζει αυτα που γραφουν ορισμενοι η ψυχολογια του πρεπει να ειναι στον πατο και δεν προκειτε ποτε να προσφερει γιατι παντα θα φοβατε μην κανει κανενα λαθος και φαει το κραξιμο της Ζωης του απο μερικους εδω μεσα.
- timonfifikos
Εγω λιγα ειδα και πολλα καταλαβα απο το Μπαλαφα...
Οπως ειχα γραψει και πριν σε ανυποπτο χρονο, ο Μπαλαφας φοβαται!!! Με το που μπαινει μεσα στο γηπεδο, τρεμουν τα ποδια του...του 'ρχετε η μπαλα και δε ξερει τι να κανει, μετα βιας μια πασουλα στην καλυτερη ή πισω στο Χαλκια...
Δε ξερω ποιος φταει...αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι ενα μερος της ευθυνης συνυπολογιζετε σ' εμας που δεν τον εχουμε αφησει σε χλωρο κλαρι με τις γκρινιες μας...
Πιστευω οτι ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ εκλεισε...σε εμας δε προκριτε να παιξει ποτε μεγαλη μπαλα...
Οπως ειχα γραψει και πριν σε ανυποπτο χρονο, ο Μπαλαφας φοβαται!!! Με το που μπαινει μεσα στο γηπεδο, τρεμουν τα ποδια του...του 'ρχετε η μπαλα και δε ξερει τι να κανει, μετα βιας μια πασουλα στην καλυτερη ή πισω στο Χαλκια...
Δε ξερω ποιος φταει...αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι ενα μερος της ευθυνης συνυπολογιζετε σ' εμας που δεν τον εχουμε αφησει σε χλωρο κλαρι με τις γκρινιες μας...
Πιστευω οτι ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ εκλεισε...σε εμας δε προκριτε να παιξει ποτε μεγαλη μπαλα...
Λαθομαστε και ασχολουμαστε νομιζω με "βλακιες"
το παιδι δεν ειναι για Α' εθνικη.
Ας μην μιλάμε για αυτον και να μην του κανουμε κακο.
οπιος βλεπει κατι αλο ....τη να πω ....
Το καλοκαιρι θα παει σε καμια ομαδουλα ειμαι σιγουρος ..στον ΠΑΟΚ δεν προκιτε να παιξει μπαλα τωρα αν παει αλου και παιξει μπαλαρα τη να πω μακαρι.
το παιδι δεν ειναι για Α' εθνικη.
Ας μην μιλάμε για αυτον και να μην του κανουμε κακο.
οπιος βλεπει κατι αλο ....τη να πω ....
Το καλοκαιρι θα παει σε καμια ομαδουλα ειμαι σιγουρος ..στον ΠΑΟΚ δεν προκιτε να παιξει μπαλα τωρα αν παει αλου και παιξει μπαλαρα τη να πω μακαρι.
Less αδερφε μακαρι να εχεις δικιο...δε εχω κανενα προβλημα με τον ανθρωπο Μπαλαφα, απο τον ποδοσφαιριστη Μπαλαφα ομως περιμενα πολυ περισσοτερα καθ' οτι εχει παρει πολυ περισσοτερες ευκαιριες απο αλλους... Η συγκριση με τον Γιωργο Κωστικο, το ινδαλμα μου πιτσιρικας, θεωρω οτι ειναι λιγακι παρακινδυνευμενη και τραβηγμενη, ο Κωστικος σε ενα δυο χρονια ειχε καθιερωθει, ενω ο Μπαλαφας ακομη ψαχνετε...Less έγραψε:Αδερφέ Platon πορεί να είναι κι έτσι όπως το λές σχετικά με τον κύκλο του παίχτη αλλα ακόμη και έτσι να είναι δεν πρέπει να καεί ο παίχτης γιατί για μένα δεν είναι τελειωμένος. Εγώ τον συμπαθώ ελπίζω και έχω υπομονή και εάν μάλιστα είμαστε στους στόχους μας απο νωρίς φέτος ,που το θεωρώ πιθανό μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να χρησιμοποιηθεί περοσσότερο.Πάντως θυμάμαι απο τη δεκαετία του 70' όταν πήραμε τον Κωστίκο απο τον Πιερικό νεαρό και ταλαντούχο τι υπομονή κάνανε συμπαίχτες προπονητές και οπαδοί: έκανε πολύ καιρό να στείλει την μπάλλα στα δύχτια.Και με άκρως επιθετική ομάδα τότε και με συμπαίχτες σαν τον Κούδα να σου δείνουν την μπάλα έτοιμη να την βάλεις μέσα.
Είναι θέμα χαρακτήρα και κάποιοι οριμάζουν πιό αργά απο άλλους.Αν κάναμε πρωταθλητισμό φέτος θα είμασταν σίγουρα πιό αυστηροί αλλα με αυτά τα δεδομένα μπορούν να δοθούν ευκαιρίες στον παίχτη.
Μακαρι να ειναι οπως το λες εσυ και να εχω εγω αδικο!!! Το ευχομαι, αλλα μεχρι στιγμης δεν το βλεπω αδερφε μου...
Μια και έγινε μια αναφορά πιο πάνω για τον Κωστίκο, θυμηθείτε ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ με πολύ καλό όνομα μιας και είχε παίξει ήδη Α΄εθνική. Για τη μεταγραφή του ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πολύ μεγάλο ποσό τότε (τηρουμένων των αναλογιών). Πράγματι άργησε να σκοράρει αλλά σαν παίκτης είχε το χάρισμα να παίζει χωρίς την μπάλα και αυτό φαινόταν στο γήπεδο.
Τη σεζόν 77-78 αν και έπαιξε 25 ματς δεν σκόραρε
Τη σεζόν 78-79 έπαιξε 30 ματς σκόραρε 10 φορές
Τη σεζόν 79-80 έπαιξε 29 ματς σκόραρε 16 φορές και το νερό μπήκε στο αυλάκι....
Ο κόσμος δεν γκρίνιαξε τότε με τον Κωστίκο όπως μουρμουρίζει εδώ και καιρό με τον Μπαλάφα που δυστυχώς παραμένει στάσιμος.... (πιθανολογώ ότι φέτος δεν θα πάρει και πολλές ευκαιρίες)
Τη σεζόν 77-78 αν και έπαιξε 25 ματς δεν σκόραρε
Τη σεζόν 78-79 έπαιξε 30 ματς σκόραρε 10 φορές
Τη σεζόν 79-80 έπαιξε 29 ματς σκόραρε 16 φορές και το νερό μπήκε στο αυλάκι....
Ο κόσμος δεν γκρίνιαξε τότε με τον Κωστίκο όπως μουρμουρίζει εδώ και καιρό με τον Μπαλάφα που δυστυχώς παραμένει στάσιμος.... (πιθανολογώ ότι φέτος δεν θα πάρει και πολλές ευκαιρίες)
Σ' αυτό διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως ..geoavr έγραψε:Αυτά είναι τα μυστικά και πάρε επιτέλους και καμμιά κάρτα ακόμη και κόκκινη.Θα έχεις βάλει την σφραγίδα σου στο ματς.
Δόξα τω Θεώ, ο Σωτήρης διακρίνεται για τα καθυστερημένα και παράλληλα πολλές φορές αχρείαστα τάκλιν που κάνει στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να παίρνει πολλές κάρτες.
Το θέμα δεν είναι να είσαι σκληρός και να χτυπάς χωρίς λόγο .. Η μαγκιά είναι να κάνεις φάουλ μόνο όταν πρέπει και να αποφεύγεις όσο γίνεται τις κάρτες. Να είσαι δυνατός και να εμπνέεις φόβο, αλλά όχι γιατί αν σε περάσει ο παίχτης θα τον σηκώσεις.
Και πέρυσι με την γριά πήρε κόκκινη, αλλά ήταν για σκότωμα .. βαρούσε όπως να 'ναι από την αρχή του αγώνα.
Μυαλό + πάθος ναι .. αλλά όχι να παίρνει κάρτες για να δείξει ότι υπάρχει και αυτός στο γήπεδο ..
Και ο Γκαρσία είναι δυνατός και σκληρός, αλλά ξέρει ταυτόχρονα να κρατήσει τη μπάλα, να πάρει σωστές τοποθετήσεις, έχει και καλή μεταβίβαση και ξέρει πότε πρέπει να τρέξει και πώς να κατανέμει τις δυνάμεις του.
Τέσπα .. πολλές μ@λακίες είπα βραδιάτικα .. ΠΑΟΚ