4. Σωτήρης Μπαλάφας
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΆΦΑ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ.ΓΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΤΙΑ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100.00 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΑΙΡΝΕ 30.000
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΒΡΥΖΑΣ,Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Αγαπητε kareena4ever, παρατηρησα καποια ατυχη χθεσινα σχολια σου για το ατομο μου και επειδη δεν ξερω ουτε το ποιον σου ουτε το ποσον σου, θα ηθελα να βαλω καποια πραγματα στη θεση τους...
Αρχικα, ουτε μανα,ουτε γκομενα του Μπαλαφα ειμαι...
Ισα ισα!Ο γκομενος μου και ομορφοτερος ειναι και περισσοτερη μπαλα ξερει...
Στην pro-revolution εποχη η τελευταια φορα που πηγα γηπεδο ειδα κατι που με σοκαρε: Παικτη της ομαδας μου να βαζει γκολ( $αλπιγγιδη$) και να τρεχει στη θυρα 4 και αντι να πανηγυρισει να κανει σςςςςς! Και ως γνωστον φωτιες αναψαν στην Τουμπα...
Τοτε καταλαβα πως κατι συμβαινει στο γηπεδο που δεν μπορω να καταλαβω...και ετσι δεν ξαναπατησα...μεχρι την ελευση του αρχηγου και την αναληψη της ηγεσιας της ομαδας.
Απο ενδελεχη παρατηρηση ολων των καταγεγραμμενων σχολιων στο σαιτ καταλαβα οτι μαλλον ηλικιακα εισαι μικρος...και επουδενι η ευγλωτια σου δεν καλυπτει την παρορμητικοτητα της σκεψης σου...
Αυτο που ειπα εγω(και χωρις να φοραω μπλουζα I Love Mpalafas) ηταν οτι καθε παικτη που φοραει την φανελα της ομαδας μας πρεπει να τον προστατευουμε-οχι ως μπραβοι,αλλα ως περιουσιακο στοιχειο της ομαδος.Σιγουρα η αφελεια που χαρακτηριζει καποιους ηλικιακα(με την καλη παντα εννοια) και η ψυχολογια της μαζας που διεπει της κερκιδες καθε σταδιου μας μαζοποιει και καθε σχολιο μεταξυ φιλων γινεται συνθημα μιας κερκιδας.Φαντασου τον εαυτο σου με ποδοσφαιρικα παπουτσια σε ενα γηπεδο που αποθεωνει ακομα και τη σταλα του ιδρωτα καθε παικτη της ομαδας και μολις ακουμπας εσυ την μπαλα να ακους μουρμουρα.... Δε σ'αρεσει πολυ,ε;!
Η δουλεια σου φιλε μου ειναι τον πεθαμενο παικτη να τον κανεις Ζινταν και Γκατουζο και οχι τον Χ παικτη να μοιαζει με παικτη του ΠΑΟΔ.
Και αφου εχεις τοσο ποδοσφαιρικη διορατικοτητα βγαλε διπλωμα προπονητη και αν δεν τα καταφερεις παιξε manager και βαζε οποιον θες εσυ να παιζει.
Οταν δεν παει καλα μια ομαδα δεν φταει ενας μονον παικτης και εν προκειμενω ο Μπαλαφας.Η ομαδα-γιάυτο λεγεται ομαδα- ειναι συνολο!Βριζοντας τον Μπαλαφα δεν κανετε κακο στον Μπαλαφα,αλλα στην ομαδα!Φτανει πια!Στον ΠΑΟΚ μου-σου-μας δεν πρεπει να επιτρεπουμε κανεναν να κανει κακο,ακομα και τους ιδιους μας τους εαυτους.
Γιατι νοοτροπιες σαν κι'αυτες εδιωξαν καποτε και τον Βρυζα και πηγε ο ανθρωπος Ιταλια και επαιξε την μπαλα της ζωης του...
Αυτα μεχρι στιγμης...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑ!
Αρχικα, ουτε μανα,ουτε γκομενα του Μπαλαφα ειμαι...
Ισα ισα!Ο γκομενος μου και ομορφοτερος ειναι και περισσοτερη μπαλα ξερει...
Στην pro-revolution εποχη η τελευταια φορα που πηγα γηπεδο ειδα κατι που με σοκαρε: Παικτη της ομαδας μου να βαζει γκολ( $αλπιγγιδη$) και να τρεχει στη θυρα 4 και αντι να πανηγυρισει να κανει σςςςςς! Και ως γνωστον φωτιες αναψαν στην Τουμπα...
Τοτε καταλαβα πως κατι συμβαινει στο γηπεδο που δεν μπορω να καταλαβω...και ετσι δεν ξαναπατησα...μεχρι την ελευση του αρχηγου και την αναληψη της ηγεσιας της ομαδας.
Απο ενδελεχη παρατηρηση ολων των καταγεγραμμενων σχολιων στο σαιτ καταλαβα οτι μαλλον ηλικιακα εισαι μικρος...και επουδενι η ευγλωτια σου δεν καλυπτει την παρορμητικοτητα της σκεψης σου...
Αυτο που ειπα εγω(και χωρις να φοραω μπλουζα I Love Mpalafas) ηταν οτι καθε παικτη που φοραει την φανελα της ομαδας μας πρεπει να τον προστατευουμε-οχι ως μπραβοι,αλλα ως περιουσιακο στοιχειο της ομαδος.Σιγουρα η αφελεια που χαρακτηριζει καποιους ηλικιακα(με την καλη παντα εννοια) και η ψυχολογια της μαζας που διεπει της κερκιδες καθε σταδιου μας μαζοποιει και καθε σχολιο μεταξυ φιλων γινεται συνθημα μιας κερκιδας.Φαντασου τον εαυτο σου με ποδοσφαιρικα παπουτσια σε ενα γηπεδο που αποθεωνει ακομα και τη σταλα του ιδρωτα καθε παικτη της ομαδας και μολις ακουμπας εσυ την μπαλα να ακους μουρμουρα.... Δε σ'αρεσει πολυ,ε;!
Η δουλεια σου φιλε μου ειναι τον πεθαμενο παικτη να τον κανεις Ζινταν και Γκατουζο και οχι τον Χ παικτη να μοιαζει με παικτη του ΠΑΟΔ.
Και αφου εχεις τοσο ποδοσφαιρικη διορατικοτητα βγαλε διπλωμα προπονητη και αν δεν τα καταφερεις παιξε manager και βαζε οποιον θες εσυ να παιζει.
Οταν δεν παει καλα μια ομαδα δεν φταει ενας μονον παικτης και εν προκειμενω ο Μπαλαφας.Η ομαδα-γιάυτο λεγεται ομαδα- ειναι συνολο!Βριζοντας τον Μπαλαφα δεν κανετε κακο στον Μπαλαφα,αλλα στην ομαδα!Φτανει πια!Στον ΠΑΟΚ μου-σου-μας δεν πρεπει να επιτρεπουμε κανεναν να κανει κακο,ακομα και τους ιδιους μας τους εαυτους.
Γιατι νοοτροπιες σαν κι'αυτες εδιωξαν καποτε και τον Βρυζα και πηγε ο ανθρωπος Ιταλια και επαιξε την μπαλα της ζωης του...
Αυτα μεχρι στιγμης...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑ!
Δεν ξερετε τιποτα μου φαινεται ολοι σας.
Θα σας το λοιπον πω εγω.
Υπαρχει οργανωμενο σχεδιο απο περσυ στην παε.
Πολλες συμμετοχες στον μπαλαφα.
Φετος ανανεωση συμβολαιου με μεγαλη ρητρα,αλλες τοσες συμμετοχες και
το καλοκαιρι:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3μυρια ευκαιρια,παιχτης ταλεντο,διεθνης με την ελπιδων και καμια 60αρια συμμετοχες στην ομαδα του.
Τι νομιζεται κανει ο Βρυζας εκει στα εξωτερικα που παει?
Μονο για να αγορασει?
Κοιταμε μπροστα ειπαμε!

Θα σας το λοιπον πω εγω.
Υπαρχει οργανωμενο σχεδιο απο περσυ στην παε.
Πολλες συμμετοχες στον μπαλαφα.
Φετος ανανεωση συμβολαιου με μεγαλη ρητρα,αλλες τοσες συμμετοχες και
το καλοκαιρι:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3μυρια ευκαιρια,παιχτης ταλεντο,διεθνης με την ελπιδων και καμια 60αρια συμμετοχες στην ομαδα του.
Τι νομιζεται κανει ο Βρυζας εκει στα εξωτερικα που παει?
Μονο για να αγορασει?
Κοιταμε μπροστα ειπαμε!

εγω ενας που εξαρχης πιστευει και στηριζει μπαλαφα,εχω να πω οτι στο ματς της κυριακης ηταν ανυπαρκτος!αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει καθε φορα που παιζει καλα η δεν παιζει ο μπαλαφας,να γραφουμε για τον μπαλαφα και τον καθε μπαλαφα στο φορουμ,με αποτελεσμα να εχουμε γεμισει 20 σελιδες και βαλε!δουλεια δεν ειχε ο διαβολος γαμουσε τα παιδια του!ειμαι κι'εγω αρνητικος με πολλους παιχτες,αλλα δεν θα καθησω να γραφω και να γραφω λες και μονο αυτοι οι συγκεκριμενοι ειναι το προβλημα!ας πουμε θεωρω οτι αυτος που λεει οτι ο ηλιαδης ξερει μπαλα,ειναι για να βοσκει γιδια!ο ηλιαδης κανει κοντρολ στην επταλοφο,και η μπαλα παει στη μενεμενη!ποτε δεν εγραψα κατι ομως ακομα και οταν επαιζε!χωρις να ειμαι ο καλχας,ηξερα τι θα γινει αν ο μπαλαφας θα εκανε μια κακη εμφανιση φετος!και ξερετε γιατι?γιατι ολοι εσεις οι μικροψυχοι,δεν μπορουσατε να διανοηθειτε,και δεν σας αφηνε ο εγωισμος να δειτε, οτι οντως ο μπαλαφας εχει βελτιωθει!φυσικα ομως δεν υπηρχε περιπτωση να του δωσετε κανενα ελαφρυντικο,γιατι ολοι περιμενατε στη γωνια!ευτυχως λοιπον που θα παιζει ο γκαρσια απο εδω και περα και δεν θα τρελενεστε εσεις ,και ουτε θα υπαρχει περιπτωση να χασουμε ενα πολυ καλο ποδοσφαιριστη,που εσεις θεωρειτε κακο,αλλα ολοι οι προπονητες,αλλα και οι συμπαιχτες θεωρουν μεγαλο ταλεντο!
Οχι οτι ο βρυζας ηταν και η παιχτουρα...μην τρελαθουμε.gash042 έγραψε:vryzas έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
Θυμάσε το name που έχεις βάλει τι κράξιμο έχει ακούσει?
Ο Μπαλάφας τίποτα δεν έχει ακούσει μπροστά στον παίχτη που έχεις το ψευδόνυμο του.
ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ τρελο εβαλε το γκολ με αρσεναλ εριξε τον ρουλι με 2 γκολακια έβγαλε τα λεφτά απο κι και περα οχι και πολ΄λα....σαν παιχτης παντα.
- thanasisp04
Σε φιλικα και παιχνιδια χωρις καμια σημασια ο Μπαλαφας μπορει να παιζει καλα (ας πουμε...).
Σε παιχνιδια (ειδικα στη Τουμπα) με μεγαλη σημασια ο Μπαλαφας εδειξε ξεκαθαρα οτι φοβαται. Φ Ο Β Α Τ Α Ι !!!! Αυτη ειναι η αληθεια!!!
Κι αν ενας ανθρωπος φοβαται κατι, δυσκολα μπορει να το αντιμετωπισει, ειδικα αν δεν εχει δυνατο χαρακτηρα!!!
Να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη και ολα τα πραγματα με το ονομα τους!!!
Σε παιχνιδια (ειδικα στη Τουμπα) με μεγαλη σημασια ο Μπαλαφας εδειξε ξεκαθαρα οτι φοβαται. Φ Ο Β Α Τ Α Ι !!!! Αυτη ειναι η αληθεια!!!
Κι αν ενας ανθρωπος φοβαται κατι, δυσκολα μπορει να το αντιμετωπισει, ειδικα αν δεν εχει δυνατο χαρακτηρα!!!
Να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη και ολα τα πραγματα με το ονομα τους!!!