4. Σωτήρης Μπαλάφας
ΚΑΛΑ ΡΕ;; ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ;
Είπαμε κάτι για τον Μπαλάφα (Θανάση, θα σε φάω.. παρ' ότι είσαι δίπλα μου!!).
Το είπαμε δεκάδες- χιλιάδες φορές. Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει, σαν τον Φαλέγκο έγινε με το να σας λέω ότι ο Μπαλάφας αγωνίζεται στη δυσκολότερη θέση της 11άδας..
ΝΑΙ!! Συμφβνώ ότι έκανε κάκιστο παιχνίδι και χαρακτήρησε το χαρακτηρισμό "άμπαλος" που τον προσάψατε αρκετοί, ας μην ξεχνάμε όμως ότι έχει και πολλά ελαφρυντικά.
Χθες, μετά το ματς, είχα μία ενδελεχή συζήτηση με κάποια από τα μέλη του σάιτ βάσει της οποίας κατάλαβα ότι τελικά ο Μπαλάφας είναι το μαύρο πρόβατο της ομάδας. ΟΧΙ, δεν είναι το μαύρο πρόβατο.. Απλώς δεν έχει το ειδικό βάρος και την αντοχή για να παίξει στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μη νομίζετε ότι αλλάζω την άποψη μου για τον Σωτήρη (νέος, εξελίξιμος με εξαιρετικά σωματικά χαρακτηριστικά όπως το ύψος του). Το κακό με την περίπτωση του έιναι το γεγονός ότι είναι τεμπέλης και ΔΕ ΘΕΛΕΙ τώρα να εξελιχθεί. Το γιατί και πως δεν το καταλαβαίνω, αλλά όποτε ο ΠΑΟΚ σέρνεται, ο Μπαλάφας είναι ο πρώτος που διασύρεται στα διάφορα πηγαδάκια μας γιατί είναι ο πρώτος που εξαφανίζεται από τον αγωνιστικό χώρο..
Για να φτάσω σε σημείο ακόμη κι εγώ να τον βρίσω χθες (δείτε τι γράφω σε προηγούμενες σελίδες), σημαίνει ότι στο παιχνίδι κόντρα στην άεκ ήταν πραγματικά απών και ανάγκασε τον Βερόν να τρέχει και να μην προλαβαίνει..
ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
- Είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας και μέσα στο γήπεδο δεν καταφερόμαστε εναντίον παικτών της ομάδας (έξω από αυτό κάντε ότι θέλετε, όχι όμως κακόβουλα και προκατειλημένα)
- Είναι νέος και έχει περιθώρια βελτίωσης
- Είναι από τους λίγους παίκτες με εξαιρετικά σωματικά χαρακτηριστικά που χρειάζονταιγια τη θέση, όμως ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
ΜΠΑΛΑΦΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΤΑ Γ@ΜΗΣΕΣ ΧΘΕΣ..
Είπαμε κάτι για τον Μπαλάφα (Θανάση, θα σε φάω.. παρ' ότι είσαι δίπλα μου!!).
Το είπαμε δεκάδες- χιλιάδες φορές. Η γλώσσα μου έχει μαλλιάσει, σαν τον Φαλέγκο έγινε με το να σας λέω ότι ο Μπαλάφας αγωνίζεται στη δυσκολότερη θέση της 11άδας..
ΝΑΙ!! Συμφβνώ ότι έκανε κάκιστο παιχνίδι και χαρακτήρησε το χαρακτηρισμό "άμπαλος" που τον προσάψατε αρκετοί, ας μην ξεχνάμε όμως ότι έχει και πολλά ελαφρυντικά.
Χθες, μετά το ματς, είχα μία ενδελεχή συζήτηση με κάποια από τα μέλη του σάιτ βάσει της οποίας κατάλαβα ότι τελικά ο Μπαλάφας είναι το μαύρο πρόβατο της ομάδας. ΟΧΙ, δεν είναι το μαύρο πρόβατο.. Απλώς δεν έχει το ειδικό βάρος και την αντοχή για να παίξει στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μη νομίζετε ότι αλλάζω την άποψη μου για τον Σωτήρη (νέος, εξελίξιμος με εξαιρετικά σωματικά χαρακτηριστικά όπως το ύψος του). Το κακό με την περίπτωση του έιναι το γεγονός ότι είναι τεμπέλης και ΔΕ ΘΕΛΕΙ τώρα να εξελιχθεί. Το γιατί και πως δεν το καταλαβαίνω, αλλά όποτε ο ΠΑΟΚ σέρνεται, ο Μπαλάφας είναι ο πρώτος που διασύρεται στα διάφορα πηγαδάκια μας γιατί είναι ο πρώτος που εξαφανίζεται από τον αγωνιστικό χώρο..
Για να φτάσω σε σημείο ακόμη κι εγώ να τον βρίσω χθες (δείτε τι γράφω σε προηγούμενες σελίδες), σημαίνει ότι στο παιχνίδι κόντρα στην άεκ ήταν πραγματικά απών και ανάγκασε τον Βερόν να τρέχει και να μην προλαβαίνει..
ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
- Είναι περουσιακό στοιχείο της ομάδας και μέσα στο γήπεδο δεν καταφερόμαστε εναντίον παικτών της ομάδας (έξω από αυτό κάντε ότι θέλετε, όχι όμως κακόβουλα και προκατειλημένα)
- Είναι νέος και έχει περιθώρια βελτίωσης
- Είναι από τους λίγους παίκτες με εξαιρετικά σωματικά χαρακτηριστικά που χρειάζονταιγια τη θέση, όμως ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
ΜΠΑΛΑΦΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΤΑ Γ@ΜΗΣΕΣ ΧΘΕΣ..
tsatalas έγραψε:ειστε ολιο ασχετοι.πατε στο γηπεδο και δεν βλεπετε μονο για τη γκρινια ειστε.14 επιαζαν χτες παλι ο μπαλαφας εφταιγε..κουτρουκια ε κουτρουκια!!!!
Εσυ ρε σχετηκε απο ολα αυτα καταλαβες οτι τα λενε αυτα γιατι εφτεγε αυτός???????
Τα λενε γιατι ειμασταν με 10 παιχτες σε ολο το ματς...τιποτα ..τιποτα ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
Οπις εχει αντιριση να μας πει γιατι...
(μιλάω για το χθεσινο ματς τιποτα παραπανω)
χαλάρωσε.Τη ζεμπεκιά ο Μάρκος Αντόνιο τη χόρεψε.Falegkos έγραψε:Δεν τα καταφερε....ο μπλανκο το εβαλε το γκολ.Τελειοσαμε.
Αλοστε οταν μου κανεις 3 πασες στα 3 μετρα και οι 2 βγενουν αουτ και η 3η δεν φτανει ποτε δεν κανεις τελος.
Αν δεις καλα το μηνημα μου απανταω στον απο πανω που μου ειπε κατι...ασχετο βασικα γιαυτο το εγραψα.
Ελπιζω να καταλαβες αδερφε μου.
Αδέρφια λίγο ήρεμα ρε με τον Μπαλάφα. Παίχτης μας είναι.Θέλουνε να ψηθεί με τους έμπειρους που έχουμε.Δεν βλέπουμε μόνο εμείς.Έχουν τους λόγους τους .Θέλουν να κερδίσουν έναν παίχτη που πιστεύουν οτι αξίζει. Καλή η πλάκα αλλα μέχρι ένα σημείο. Μερικοί που κράζουν μοιάζει να θέλουν να παίξουν στη θέση του. Δεν είμαστε ανταγωνιστές των παιχτών μας αλλα συμπαραστάτες.
Ναι δεν αντιλεγω.
Για το χθεσινο μιλάω και νταξι και με βαση που καποιοι λενε οτι βελτιώθηκε νταξι δεν εχει δείξει τιπτα τετοιο...
αντιθετος τον λυπηθηκα εχθες που ολοι μετα απο 1-2 λαθοι που εκανε (και κυριος με μια πασα που την εστιλε αουτ) τον εκραζαν ολοι και πιστευω κατι πρεπει να κανει και ο προπονιτης να μην τον βαζει σε τετοια ματς.
Για το χθεσινο μιλάω και νταξι και με βαση που καποιοι λενε οτι βελτιώθηκε νταξι δεν εχει δείξει τιπτα τετοιο...
αντιθετος τον λυπηθηκα εχθες που ολοι μετα απο 1-2 λαθοι που εκανε (και κυριος με μια πασα που την εστιλε αουτ) τον εκραζαν ολοι και πιστευω κατι πρεπει να κανει και ο προπονιτης να μην τον βαζει σε τετοια ματς.
-
Εγώ βλέπω πως τον έχουμε γα**σει την ψυχολογία του παιδιού εμείς οι ίδιοι αν και είναι παίχτης της ομάδας μας! Ωραιές οι μα***ίες που λέμε μεταξύ μας για να γελάσουμε ή για να γκρινιάξουμε αλλά μην το μεταφέρουμε και στους παίχτες! Τι περίμενετε δηλαδή? Να φύγει από μόνος του επειδή το λέμε εμείς? Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε? Δουλειά μας είναι να στηρίζουμε κι όχι να είμαστε προπονητές. Αν είναι πολύς ή λίγος για τον ΠΑΟΚ θα το κρίνουν αυτοι που πρέπει(που παρεπιπτόντως τους στηρίζουμε αλλά δεν στηρίζουμε τις επιλογές τους..πώς γίνεται αυτό?)
Εγώ προσωπικά τον στηρίζω επειδή είναι παίχτης του ΠΑΟΚ, αν δεν ήταν θα τον έγραφα στ'@@ μου κιόλας.

Εγώ προσωπικά τον στηρίζω επειδή είναι παίχτης του ΠΑΟΚ, αν δεν ήταν θα τον έγραφα στ'@@ μου κιόλας.

+1' Συμφωνω απολυτα με τον αδερφο Kareena... Οπως ακριβως τα λεει...Kareena4ever έγραψε:Ποιος Σιγγας τωρα;PRAKTORINOS έγραψε:Ειναι ίδιον τού ΠΑΟΚτσή.
Πάντοτε είχε το αποπαίδι του.
Κάποτε τον έλεγαν Σιγγα, χθες Ζαφειρίου, σήμερα Μπαλάφα, αύριο ποιος;
Οσο ο οποιοσδήποτε Μπαλάφας φοράει την ασπρόμαυρη ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ για να δωσει ακομα και αυτο που δεν εχει να δωσει.
Ολα τα άλλα είναι ιδεολογίες (να μην πω τι είδους).
Καντήλια, μπινελίκια και λοιπά γαλλικά, την ώρα του αγώνα, στους Αντιπαλους των Αετοπουλων.
Μετριος παικτης και σιγουρα απο τους χειροτερους παικτες εκεινης της ομαδας. Και λιγα ακουγε.
Μπροστα σε αυτα που ακουγαν οι παικτες τοτε οταν προσφεραν σε ματς λιγα στο συλλογο, οι σημερινοι αγοραζουν αφεση αμαρτιων απο τον καθε Παπα της κερκιδας.
Απο ανθρωπους που δε σηκωνονται για να φωναξουν ΠΑΟΚ ουτε μια φορα στα 90 λεπτα.
Αλλα μην τυχον και καποιος θιξει την προσωπολατρικη τους διαθεση με το να κανει ενα σχολιο για Σαντος, Αγγελο, Ντουσαν, Μπαλαφα, Χριστοδουλοπουλο και πολλους αλλους.
Και το σημαντικοτερο απ' ολα. Αυτη την κριτικη με τα υπερ και τα κατα την κανουμε αυτη τη στιγμη μεσα σε ενα διαδικτυακο χωρο και οχι στο γηπεδο.
Αν ειναι, να σταματησουμε να μιλαμε για ο,τιδηποτε μας κανει θετικη η αρνητικη αισθηση και να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τον ΠΑΟΚ.
Να κατσουμε σπιτια μας και το πολυ να βλεπουμε κανενα ποδοσφαιρικο αγωνα στην τηλεοραση για το θεσμο του Τσαμπιονς Λιγκ.
Πολλοι απο μας εχουμε και τη δυνατοτητα και την ικανοτητα να ασχολουμαστε με πολλα αλλα πραγματα που ευχαριστουν στη ζωη.
Παρ' ολα αυτα συμμετεχουμε ακομα και σε αυτες τις παιδικες συζητησεις που δεν βγαζουν πουθενα.
Γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι η αρρωστεια μας.
Κανενας παικτης, προπονητης, παραγοντας, μανατζερ, συνδεσμιτης, δημοσιογραφος, η οποιοδηποτε αλλου ειδους προσωπο.
Εγω θα απαντησω με το εξης τραγουδι του Κωστα Τουρνα κι οποιος καταλαβει, καταλαβε...
Όπου φυσάει ο άνεμος
Κουράστηκα μ' όρια με περιθώρια
με παραμύθια με παραμύθια με παραμύθια
διαγράφω τους δεσμούς, συναισθηματισμούς
και θέλω αλήθεια και θέλω αλήθεια θέλω αλήθεια
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
Όπου φυσάει ο άνεμος θα 'μαι
και δεν ελπίζω πια δε φοβάμαι
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
Γυρεύω πείραμα ζωή εγχείρημα
δίχως βολέματα δίχως βολέματα
αν θα σου λείψω άσε με ξέχνα με χάσε με
βρες νέα θέματα βρες νέα θέματα
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
Όπου φυσάει ο άνεμος
Κουράστηκα μ' όρια με περιθώρια
με παραμύθια με παραμύθια με παραμύθια
διαγράφω τους δεσμούς, συναισθηματισμούς
και θέλω αλήθεια και θέλω αλήθεια θέλω αλήθεια
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
Γυρεύω πείραμα ζωή εγχείρημα
δίχως βολέματα δίχως βολέματα
αν θα σου λείψω άσε με ξέχνα με χάσε με
βρες νέα θέματα βρες νέα θέματα
Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
όπου φυσάει ο άνεμος
γίνομαι άνεμος
συμφωνω γιατι ειμαστε παοκ κ οχι super33Platon έγραψε:+1' Συμφωνω απολυτα με τον αδερφο Kareena... Οπως ακριβως τα λεει...Kareena4ever έγραψε:Ποιος Σιγγας τωρα;PRAKTORINOS έγραψε:Ειναι ίδιον τού ΠΑΟΚτσή.
Πάντοτε είχε το αποπαίδι του.
Κάποτε τον έλεγαν Σιγγα, χθες Ζαφειρίου, σήμερα Μπαλάφα, αύριο ποιος;
Οσο ο οποιοσδήποτε Μπαλάφας φοράει την ασπρόμαυρη ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ για να δωσει ακομα και αυτο που δεν εχει να δωσει.
Ολα τα άλλα είναι ιδεολογίες (να μην πω τι είδους).
Καντήλια, μπινελίκια και λοιπά γαλλικά, την ώρα του αγώνα, στους Αντιπαλους των Αετοπουλων.
Μετριος παικτης και σιγουρα απο τους χειροτερους παικτες εκεινης της ομαδας. Και λιγα ακουγε.
Μπροστα σε αυτα που ακουγαν οι παικτες τοτε οταν προσφεραν σε ματς λιγα στο συλλογο, οι σημερινοι αγοραζουν αφεση αμαρτιων απο τον καθε Παπα της κερκιδας.
Απο ανθρωπους που δε σηκωνονται για να φωναξουν ΠΑΟΚ ουτε μια φορα στα 90 λεπτα.
Αλλα μην τυχον και καποιος θιξει την προσωπολατρικη τους διαθεση με το να κανει ενα σχολιο για Σαντος, Αγγελο, Ντουσαν, Μπαλαφα, Χριστοδουλοπουλο και πολλους αλλους.
Και το σημαντικοτερο απ' ολα. Αυτη την κριτικη με τα υπερ και τα κατα την κανουμε αυτη τη στιγμη μεσα σε ενα διαδικτυακο χωρο και οχι στο γηπεδο.
Αν ειναι, να σταματησουμε να μιλαμε για ο,τιδηποτε μας κανει θετικη η αρνητικη αισθηση και να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τον ΠΑΟΚ.
Να κατσουμε σπιτια μας και το πολυ να βλεπουμε κανενα ποδοσφαιρικο αγωνα στην τηλεοραση για το θεσμο του Τσαμπιονς Λιγκ.
Πολλοι απο μας εχουμε και τη δυνατοτητα και την ικανοτητα να ασχολουμαστε με πολλα αλλα πραγματα που ευχαριστουν στη ζωη.
Παρ' ολα αυτα συμμετεχουμε ακομα και σε αυτες τις παιδικες συζητησεις που δεν βγαζουν πουθενα.
Γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι η αρρωστεια μας.
Κανενας παικτης, προπονητης, παραγοντας, μανατζερ, συνδεσμιτης, δημοσιογραφος, η οποιοδηποτε αλλου ειδους προσωπο.
Καποιοι πρωην παικταραδες και ξερολες να σταματησουν να μας το παιζουν και καλα μπαλαδοροι. Οι πιο μεγαλοι καφροι εσεις ειστε. Αλλο να εχεις μια αντιθετη αποψη και αλλο να την στηριζεις με ανοητα επιχειρηματα του στυλ: εσεις δεν ξερετε απο ποδοσφαιρο. Το παλληκαρι τοσα μπορει τοσα δινει. Απλο. Αλλα εμενα με εκνευριζει αλλο πραγμα και γι αυτο τον κραζω. Με εκνευριζει η αδιαφορια και η χαλαροτητα του.Οταν εγω και χιλιαδες αλλοι δινουμε μεσο ορο 300 ευρω μινιμουμ το χρονο για την ομαδα,οταν τρωμε χημικα απο την αστυνομια και κινδυνευουμε να μπομε φυλακη(βλεπε Ξανθη-ΠΑΟΚ) και οταν τρωμε συνοστισμο για ενα εισητηριο ή ακομα και οταν καποια αδερφια πεθαινουν για την ιδεα του ΠΑΟΚ, τοτε περιμενω να παιξει σαν ταυρος και ας μην το κατεχει το τοπι. Να παιξει σαν Παοκτσης. Δεν γινεται να παιζεις μπροστα σε 30.000 κοσμο και συ να σαι κοιμισμενος και να σε κανουν πουτανα ο Μπασινας και ο Ρικκα. Και στην τελικη πληρωνεται γι αυτο το πραγμα. Μια φορα την εβδομαδα παιζει,ας τα δωσει ολα γαμωτο μου.
Μα το Χριστό, στην ιδια μου τη ζωη, καθε φορα μετα τα ματς παρακαλαω το Θεο να με κανει ξανα 10 χρονων. Ή να μην είχα καποιες αδυναμιες οπως το τσιγαρο και τις μπυρες. Θα εμπαινα μεσα και μα το Θεο θα καναν την προσευχη τους για να περασουν. Δεν γινεται να παιζουν μπουνιες στη γωνια και οι δικοι μας να καθονται να κοιτουν. Θα επαιρνα φορα με το κεφαλι και οποιος φορουσε κιτρινα θα ταν κατω στο χωμα. Δεν γινεται να ακους την 4 να τραγουδαει και να μην τα δινεις ολα. Δεν γινεται να κοιτας τους 30.000 και να μην μασας σιδερα.
Δεν το λεω μονο για τον Μπαλαφα αλλα και για αλλες ψιψινες που εχουμε μαζεψει.
Και επιτελους κοψτε τις παπαριες του στυλ μικρος ειναι και θα μαθει. Δεν θα τον πληρωνουμε 8 χρονια μπας και παιξει μπαλα στα 28 του. Ουτε θα τον ανεχομαστε. Ή το εχεις ή δεν το εχεις. Ο Κατσουρανης έτσι ηταν στα 22 του? Εδω ο Φαμπρεγκας παιζει βασικος απο τα 19 του στην Αρσεναλ στα χαφ. Εσσιεν,Βιειρα,Μικελ,Ζαγορ. Απειρα παραδειγματα. Και θα κατσω να βλεπω τον Μπαλαφα?
Και σεις οι ξερολες κοψτε. Αλλοι ξερουν πολλοι μπαλα και αλλοι λιγο. Αλλα ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και θελουμε το καλο του
Μα το Χριστό, στην ιδια μου τη ζωη, καθε φορα μετα τα ματς παρακαλαω το Θεο να με κανει ξανα 10 χρονων. Ή να μην είχα καποιες αδυναμιες οπως το τσιγαρο και τις μπυρες. Θα εμπαινα μεσα και μα το Θεο θα καναν την προσευχη τους για να περασουν. Δεν γινεται να παιζουν μπουνιες στη γωνια και οι δικοι μας να καθονται να κοιτουν. Θα επαιρνα φορα με το κεφαλι και οποιος φορουσε κιτρινα θα ταν κατω στο χωμα. Δεν γινεται να ακους την 4 να τραγουδαει και να μην τα δινεις ολα. Δεν γινεται να κοιτας τους 30.000 και να μην μασας σιδερα.
Δεν το λεω μονο για τον Μπαλαφα αλλα και για αλλες ψιψινες που εχουμε μαζεψει.
Και επιτελους κοψτε τις παπαριες του στυλ μικρος ειναι και θα μαθει. Δεν θα τον πληρωνουμε 8 χρονια μπας και παιξει μπαλα στα 28 του. Ουτε θα τον ανεχομαστε. Ή το εχεις ή δεν το εχεις. Ο Κατσουρανης έτσι ηταν στα 22 του? Εδω ο Φαμπρεγκας παιζει βασικος απο τα 19 του στην Αρσεναλ στα χαφ. Εσσιεν,Βιειρα,Μικελ,Ζαγορ. Απειρα παραδειγματα. Και θα κατσω να βλεπω τον Μπαλαφα?
Και σεις οι ξερολες κοψτε. Αλλοι ξερουν πολλοι μπαλα και αλλοι λιγο. Αλλα ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και θελουμε το καλο του
-
me ton Garcia efxome na ma8ei pola o Balafas.
Pantos mexri na er8ei ekinh h mera (isos se 6mhnes h 2 xronia), PREPEI na exoume paixtes pou skeftonte orima kai mirazoun th mpala me pa8os - stil Pablo Garcia kai Veron.
Balafas den kanei gia to starting line-up ths omadas. Distixos. Fetos me ton Garcia (pou exei to idio myalo kai omorfo set-up opos ton Veron) kai sth xiroterh katastash ton Bizera (giati to atomo kserei ontos na paizei kai se afth th 8esh!) efxome o k.Santos na afisei ton Balafa na ma8ei apo tous "megalous".
ALLA O PAOK PANO APO OLA! PROTA PAOK KAI META TA ONOMATA STHN FANELA…
NA EISTAI KALA ADERFIA PAOKIA!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Pantos mexri na er8ei ekinh h mera (isos se 6mhnes h 2 xronia), PREPEI na exoume paixtes pou skeftonte orima kai mirazoun th mpala me pa8os - stil Pablo Garcia kai Veron.
Balafas den kanei gia to starting line-up ths omadas. Distixos. Fetos me ton Garcia (pou exei to idio myalo kai omorfo set-up opos ton Veron) kai sth xiroterh katastash ton Bizera (giati to atomo kserei ontos na paizei kai se afth th 8esh!) efxome o k.Santos na afisei ton Balafa na ma8ei apo tous "megalous".
ALLA O PAOK PANO APO OLA! PROTA PAOK KAI META TA ONOMATA STHN FANELA…
NA EISTAI KALA ADERFIA PAOKIA!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team