4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ναι ρε γαμησετα ηταν οι εμφανισεις...καλα αναπειροι ειναι αυτοι ρε???δεν μπορουσαν να βαλουν κατι πιο σκουρο??πονεσαν τα ματια μου εκτος απτα μυαλα μου....αλλα ο παιχτης που γαμαγε το παιχνιδι μας ηταν ο σναουτσερ.....το παλικαρι εκανε 180 χονια να δωσει την μπαλα....

δε βαριεσαι απο περσυ καλυτεροι ημασταν....

:?:
elia4peh

Δημοσίευση από elia4peh »

GEIAS SAS AETOPOULA RE PAIDIA M'AUTON TON balafa PALI KARKINO THA BGALOUME DEN KANEI TO PALIKARI NA FORAEI TOU PAOK TIN FANELA STEILTE TON STIN ARTA ELEOS ITAN ME TIN LAZIO...!!! :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

re tsakale proto sou post kai esi ta xoneis ston balafa ? eleos re file giati tosi kakia ? mikros einai akoma , den leo kai ego tou ta exo xosei alla to paidi prospathei kai molis mpei se ruthmous o garcia tha exei na mathei para pola kai pisteuo oti tha to kanei !

Exei dromo mprosta tou akoma opos kai o iliadis ! pou entaxei den exei parei tis eukairies pou exei parei o balafas alla ton pisteuo oti fetos tha deixei kati diaforetiko

Xalara re paidia min tou koboume ta ftera apo tora !
Ligo upomoni exalou den tha paizei basikos fetos

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Androutsos

Δημοσίευση από Androutsos »

μονο στην Ελλαδα καποιος που ειναι 23 χρονων ειναι ακομη "μικρος".ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!και εκτος ολων των αλλων,εχετε δει μηπως να βελτιωνεται σταδιακα χρονια με την χρονια ο μπαλαφας?εγω τουλαχιστον δεν εχω δει μια σταθερη βελτιωση του παικτη,που να με κανει να αισιοδοξω οτι και φετος θα βελτιωσει καποιο τομεα στο παιχνιδι του!μην κανετε μερικοι σαν τον τζορμπατζογλου,που μετα το ματς με την ουντινεζε εγραψε στην Sportday οτι φετος ο μπαλαφας "παει για μεγαλα πραγματα"!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΑΟΚ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ)ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΠΟ ΤΖΟΡΜΠΑ-ΚΟΛΚΑ),ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ "ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ,ΕΤΡΕΞΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ!ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ο Ηλιαδης τη σχεση εχει??
Ο Στελιος ειναι παιχτουρα αν ηταν σε αλη ομαδα θα επαιζε βασικος αλλα τωρα λογο καπιων συνθηκων δεν παιζει ειναι και λιγο κολημενος ο σαντος με καπιους παιχτες αυτο ειναι γεγονος.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Πολύ καλή κίνηση απο την Διοίκηση. Μ'αρέσει ο Μπαλάφας και δεν ακούω κουβέντα...

Το πρόβλημα πιστεύω είναι οτι πρέπει να του βρεί ο προπονητής την πραγματική του θέση. Με τόσο ύψος και δύναμη που έχει, θα μπορούσε να γίνει το ΤΕΛΕΙΟ Center Back. Με πολύ δουλειά φυσικά.

Ξέρει μπάλα και πιστεύω οτι με τον Santos θα εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη, το πόσο καλός εξαρτάται απο τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Falegkos έγραψε:Ο Ηλιαδης τη σχεση εχει??
Ο Στελιος ειναι παιχτουρα αν ηταν σε αλη ομαδα θα επαιζε βασικος

Ναι για τι Καλαμαρια και το Λεβαδειακό είναι ότι πρέπει.

LoverBoy έγραψε:Το πρόβλημα πιστεύω είναι οτι πρέπει να του βρεί ο προπονητής την πραγματική του θέση. Με τόσο ύψος και δύναμη που έχει, θα μπορούσε να γίνει το ΤΕΛΕΙΟ Center Back. Με πολύ δουλειά φυσικά.

Εγώ θα πρότεινα τι δουλειά αυτή να τι κάνει σε μια άλλη ομάδα σαν δανεικός μέχρι να γίνει το τέλειο center back και μετά να γυρίσει πίσω σε άσπρο άλογο.

Παιδιά χαβαλέ κάνω μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί και το forum είναι dead και η ώρα δε περνάει.....
Androutsos

Δημοσίευση από Androutsos »

τον ειδαμε περυσι τον μπαλαφα σαν σεντερ μπακ,την 1η αγωνιστικη με την Ξανθη.ο ποι τον εκανε σαν τασκα στην φαση του γκολ................
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Το να έχεις πολύ καλό και δυνατό κέντρο είναι η αρχή των πάντων. Αυτό διότι μπορείς να αναπτύξεις το παιχνίδι σου με όποιον τρόπο θέλεις σε κάθε ματς. Από το κέντρο μπορείς να παίξεις καλύτερα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Το κέντρο είναι το πιο στρατηγικό σημείο μιας ομάδας. Τόσο με τον Πάμπλο Γκαρσία, όσο και με τον Μπαλάφα βρισκόμαστε πολύ καλά. Τον Μπαλάφα τον ξέρω από πέρσι, με τον Γκαρσία έχουμε κοινή γλώσσα. Ο Μπαλάφας διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και ικανότητες. Έχει να μάθει πολλά ακόμα και να προσφέρει, θα γίνει από τους πιο αξιόλογους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ταδε εφη Ματιας Βερον...
Οποτε οι αλλοι περισσευουμε..Σωτηρη κλεισε στοματα..
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

Περσυ ηταν πολυ χαλια ο Μπαλαφας φετος δειχνει να ειναι σε καλη κατασταση αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα κι εγω θα εχω τις αμφιβολιες μου αν δεν τον δω να παιζει καλα ολη τη χρονια αν και πιστευω οτι ανασταλτικα ειναι καλος αλλα επιθετικα καθε φορα που παιρνει την μπαλα νευριαζω κ το θεμα ειναι οτι ολοι οι προπονητες τον βαζουν βασικο. Τι να πω παντως μακαρι το παιδι να βελτιωθει και να βοηθεισει φετος αν και θελω πολυ να δω τον Ιλιαδη να παιρνει συμμετοχες γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης κ εχει να προσφερει πολλα!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Λευτερια στον Σωτηρη!!!Αφηστε το παιδι ελευθερο για περισσοτερο απο 6 μηνες με τον ιδιο προπονητη να μας δειξει αυτα που ξερει.Εδω παιρνει ακομη ευκαιριες ο Βαγγελης και δεν αξιζει ο Μπαλαφας που επεσε απο τα 18 του στα βαθια??Στην τελικη αν δεν μπορεσει και φετος να δειξει κατι ας τον κρινουμε απο το καλοκαιρι.Μετα ομως απο τις πολυ καλες εμφανισεις του στα φιλικα αλλα και στο 2ο ημιχρονο με Οφη ας μην ειμαστε προκατειλημμενοι και ας τον στηριξουμε οπως και ολους τους αλλους παικτες της ομαδας.

:?
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Λευτερια στον Σωτηρη!!!Αφηστε το παιδι ελευθερο για περισσοτερο απο 6 μηνες με τον ιδιο προπονητη να μας δειξει αυτα που ξερει.Εδω παιρνει ακομη ευκαιριες ο Βαγγελης και δεν αξιζει ο Μπαλαφας που επεσε απο τα 18 του στα βαθια??Στην τελικη αν δεν μπορεσει και φετος να δειξει κατι ας τον κρινουμε απο το καλοκαιρι.Μετα ομως απο τις πολυ καλες εμφανισεις του στα φιλικα αλλα και στο 2ο ημιχρονο με Οφη ας μην ειμαστε προκατειλημμενοι και ας τον στηριξουμε οπως και ολους τους αλλους παικτες της ομαδας.

:?
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

κομπλεξ αδερφε ειναι ενας παιχτης να γαμαει οταν ειναι στον ΠΑΟΚ και να γινεται παλτο μολις φευγει.

κρατατε και λιγο χαμηλα τη μπαλα για το που μπορει να φτασει.

και οπως ειπα και πιο πριν δεν θελω να μιλαω για το παιδι αφου παιζει στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasisp04 την Τρί 02 Σεπ 2008, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χαχαχα.. Λοιπόν, ανακωχή. Από τη στιγμή που η ομάδα μας πάει καλά (φτου σου να μη σε ματιάσουμε!), οτιδήποτε αναφέρεται σε παίκτη του ΠΑΟΚ με αρνητικό αντίκτυπο, θα (κατα)κρίνεται..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εδώ είμαι. Αμα μιλήσετε σε άλλο τόπικ πέραν τούτου για Μπαλάφα θα σας πυρπολήσω όλους. Ενα φόρουμ έχουμε, το μισό για Μπαλάφα λέει. Ακόμα και στο μπάσκετ για Μπαλάφα θα αρχίσετε να με γράφετε γαμώ την τρέλα μου ρε (αν δεν το 'χετε κάνει ήδη).. Ξεκολλήστε!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”