4. Σωτήρης Μπαλάφας

DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

Falegkos έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΟΛΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

(καλα αν παιξει φετος θα ανεβω στο σκεπαστρο και θα πιδηξω...ειναι πιο αργος απο την καθηστεριση)

φιλε μαλον εσυ εισαι αργος!καπου αλλου ομως!
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

NTROPI ELEOS RE ADERFIA, STAMATISTE TIN EIRONIA!!!! TI STO DIAOLO PAOK EIMASTE?? SYMFONO APOLYTA ME TON ADERFO DAMANAKI, STOP!! ME TI PSYXOLOGIA THA MPEI NA PAIXEI TO PAIDI? KRITIKI TOY PLIKTROLOGIOY; ELEOS. AFOY EMEIS OI IDIOI DE THELOYME NA PROSTATEPSOYME THN OMADA KAI TOYS PAIXTES MAS, TI NA PO. PAOK EINAI OPOIOS FORAEI AYTH THN TIMHMENH FANELA.. ANTE, PAME STO AERODROMIO NA APOTHEOSOYME TO GARCIA, POY AKOMI DEN TON EIDAME KAI NA THAPSOYME TOYS YPOLOIPOYS... PERASTIKA MAS.

O PAOK PANO AP'OLA, GAMO THN TRELA MOY

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
TASOS1962

Δημοσίευση από TASOS1962 »

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ , ΕΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΕΙ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ (ΑΡΑΠΑΤΖΗ , ΗΛΙΑΔΗ ΚΛΠ) ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΦΗ Νο 2.
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΖΙΜΠΑΕΙ .

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

DAMANAKIS έγραψε:ο μπαλαφας συνεχιζει στον Π.Α.Ο.Κ.,και εσεις συνεχιζετε το κομπλεξ σας,ενω ξερετε οτι οι παιχτες μπαινουν στα σαιτ συνεχιζετε να στενοχωρειτε ενα παιδι που σε ηλικια 20 χρονων επρεπε να σηκωσει ολο το κεντρο της ομαδας!τι να πω ρε παλικαρια ,μπραβο σας!εχετε ξεπερασει και τα σκουληκια στην ειρωνια!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. παντα αγαπουσε τους παιχτες και τους αγκαλιαζε!τι κακο ειναι αυτο με τον σωτηρη δεν μπορω να καταλαβω!προχθες στην κατερινη ηταν απο τους καλυτερους ,και τα κλασσικα μπερδεμενα τον εκραζαν προτου αουμπησει μπαλα!οταν λεμε προστατευουμε την ομαδα ,εννοουμε οτι προστατευουμε τους παιχτες πρωτα!ντροπη μας!τι να πω!εχω παθει πλακα με την παρτυ μας!
+1 με τι ψυχολογια θα παει να παιξει αυτο το παιδι οταν ξερει οτι με το πρωτο λαθος ολοι θα τον κραξουν. παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι και ολοι πρεπει να τον στηριξουμε. ολοι οι παιχτες της ηλικιας του μπαλαφα ειναι παιχτες ψυχολογιας και αν εμεις τους γαμαμε το ηθικο πως θα αποδωσουν στο γηπεδο; μην ειμαστε προκατειλημενοι με τον μπαλαφα και με τον καθε μπαλαφα. αν ξερει οτι δεν του εχουμε εμπιστοσυνη τοτε δεν θα χει και ο ιδιος εμπιστοσυνη στο εαυτο του με αποτελεσμα να εχει τις ιδιες αποδοσεις με περσι. ολη αυτη η προκαταληψη με μπαλαφα πιστευω οτι αρχισε με το χαμενο πεναλντι στο κυπελλο με αγροτικο που αποκλιστικαμε. και μεις αντι να του συμπαρασταθουμε τον κατακραξαμε.
Άβαταρ μέλους
dallas

Δημοσίευση από dallas »

Αντε ρε Σωτηράκη παίξε λίγο μπάλα φέτος μηπως και παρουμε κανα 2-3 εκατομμυριακια ευρωπουλα.
:D :shock: :) :D
Άβαταρ μέλους
holy martyr
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από holy martyr »

oλοι εχετε γινει προεδροι και προπονητες λετε να ειναι χαζοι ο ζαγορακης ο βρυζας ο σαντος ή θελουν το κακο του παοκ? αν νομιζεαι κατι τετοιο τι να πω να τους κατεβασουμε απο κει πανω και να βαλουμε εσας
Υ.Γ. περα απο την πλακα που κανετε καποιοι απο εσας οι περσσοτεροι τα λενε και σοβαρα ακομα το πρωταθλημα δεν αρχισε και βγαλατε συμπερασματα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και τον Βρυζα τον βριζανε οι περισσοτεροι μολις ακουμπουσε τη μπαλα, ομως αυτος αντεξε και επαιξε την μπαλα που ηξερε, βουλωνοντας στοματα. Ας κανει και ο Μπαλαφας το ιδιο. Αν δεν αντεχει την πιεση δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. Στο χερι του ειναι να αποδειξει το αντιθετο. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι "δεν μπορει να κρατησει" (α ρε Αλεφα)...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρε μαγκες αν παιξει μπαλα λετε να τον κραζει κανεις?????
Φιλαθλος ειμαι πληρονω εισιτιριο και θελω να βλεπω τους παιχτες μου να ματονουν και να κανουν την δουλια τους καλα.
Στα τετια μου η ψηχολογιες και η μαλακιες.
Αν πας στην δουλια σου και καθεσε θα τον νιαξει το αφεντικο σου η ψηχολογια σου??ποδι θα παρεις.

Αν παιξει μπαλα δηλαδη πιος θα τον κραζει???
τωρα που δεν παιζει θα τα υποστει και αυτος και ο καθε ενας τους που εφεραν την ομαδα 9η περση.

(δεν το λεω για μπαλαφα αλλα γενικα. ειναι και αυτος μεσα ομος.)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Μπαλάφα, από τα 30.000 στα 90.000 θα σε δίνει η ΠΑΕ.
Κοίτα να παίξεις μπάλα.
Τα λεφτά του λαού, δν είναι για πέταμα.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Ρε παιδια ας πει καποιος που ξερει ποιος Παικτης μας παιρνει τα λιγοτερα λεφτα και ποσα παιρνει... ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Gelas
Λογικά.. Πεχλιβάνης, Δελήμπασης, Αθανασιάδης, Γεωργίου τα λιγότερα.
Και μετά ο Μπαλάφας.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

thanks αλλα ξερεις ποσα?
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Ο Μπαλάφας 30.000-40.000 περίπου πέρσυ και λογικά τα ίδια φέτος.
Μόλις ανανεώσει το συμβόλαιο του θα πέρνει 90.000 απ' την επόμενη χρονιά.

Για τους Αθανασιάδη-Γεωργίου δε γνωρίζω.
ΜπαντΜποι

Δημοσίευση από ΜπαντΜποι »

Γι αυτο γκρινιαζω. Εδω σε εχω προεδρε. Σουπερ ντηλ θα ηταν να πουλησεις τον Μπαλαφα 2 εκ ευρω στον βαζελο και οχι τον Μελισσακο που ηταν και ανερχομενος.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αδερφε paoklarisa ναι το ειδα το ματς και ειδα οτι αργει πολυ να σκευτει με την μαπλα στα ποδια.
Το συνχρονο ποδοσφαιρο δεν ειναι μπαμ μπουμ οι μπαλιες αλλα κατω η μπαλα και γρηγορη σκεψη και εξυπναδα.
Τεσπα δεν θα τον κραζω απλα δεν μου αρεσει σαν παιχτης νταξι.

ΠΣ. Ο Ηλιαδις εκανε τρομερες κινισης και με μπαλα και χωρις δεν ξερω αν το προσεξες.
Ηταν πολυ καλος κατα την γνωμη μου.

Και για οσους λενε κατι βλακιες λετε δηλαδη να μην θελω εγω να παιξει μπαλα???????Δεν πατε καλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”