Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
Πρώτα από όλα να πω ότι θεωρώ αυτό το topik το σημαντικότερο από όσα έχω δει μέχρι τώρα στο forum (κατά την ταπεινή μου γνώμη) .
Το site είναι κορυφή , σίγουρα το καλύτερο Παοκτσήδικο, αλλά θα ήταν καλό να στηθεί σε καλύτερο server. Και επειδή ο καλύτερος server λογικά κοστίζει κάτι παραπάνω , νομίζω ότι δεν θα ήταν καθόλου κακό αν σε κάποια άκρη της σελίδας υπήρχε ένα μικρό banner με την ένδειξη DONATE. Κάποιοι που μπορούν ,εντελώς προαιρετικά βέβαια, θα μπορούσαν να δώσουν μια λύση (οικονομική στήριξη). Πιστέψτε με δεν είναι ουτοπία αυτό που γράφω. Το αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας και όσοι μπορούμε θα βοηθήσουμε.
Όσο για την παρουσία αλλόθρησκων σε σχόλια και τσατ , νομίζω ότι η διεύρυνση του αριθμού των administrator , με συχνή παρακολούθηση όσων γράφονται, θα έδινε λύση (ban - delete).
Tέλος σχετικά με το τσατ νομίζω ότι θα έπρεπε να στηθεί διαφορετικά ώστε να έχει περισσότερες αντοχές ...
Το site είναι κορυφή , σίγουρα το καλύτερο Παοκτσήδικο, αλλά θα ήταν καλό να στηθεί σε καλύτερο server. Και επειδή ο καλύτερος server λογικά κοστίζει κάτι παραπάνω , νομίζω ότι δεν θα ήταν καθόλου κακό αν σε κάποια άκρη της σελίδας υπήρχε ένα μικρό banner με την ένδειξη DONATE. Κάποιοι που μπορούν ,εντελώς προαιρετικά βέβαια, θα μπορούσαν να δώσουν μια λύση (οικονομική στήριξη). Πιστέψτε με δεν είναι ουτοπία αυτό που γράφω. Το αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας και όσοι μπορούμε θα βοηθήσουμε.
Όσο για την παρουσία αλλόθρησκων σε σχόλια και τσατ , νομίζω ότι η διεύρυνση του αριθμού των administrator , με συχνή παρακολούθηση όσων γράφονται, θα έδινε λύση (ban - delete).
Tέλος σχετικά με το τσατ νομίζω ότι θα έπρεπε να στηθεί διαφορετικά ώστε να έχει περισσότερες αντοχές ...
-
το site ειναι μια χαρα.συμφωνω με τον παλικαρι απο την κατερινη που λεει για donate.(α ρε πατριδα).τωρα στο θεμα που εχει να κανει με του αλλους οπαδους ειναι απλο.ουτε εγγραφες να κλεισετε πρεπει ουτε τιποτα.εκανε καποιος κατι το οποιο ειναι πανω απο τους ορους του forum κ του ΠΑΟΚ μας ?delete κ ολοι ειμαστε cool.τα forum ειναι μεσα επικοινωνιας κ ανταλαγης αποψεων.
- free_billi
-
Μια πρόταση θα κάνω για κάτι που νομίζω ότι λείπει απτό σαιτ και που σίγουρα θέλω να υπάρχει.
Το ροστερ της ομάδας μας.
Και εξηγούμε πως θέλω εγώ το λινκ με το ροστερ.
Πλήρης βιογραφικό του κάθε παίχτη και το κυριότερο πληροφορίες που πραγματικά μας ενδιαφέρουν.
Εκτός απτά κλασικά (ημ. Γεν. , ονομ/νο, κτλ), πρέπει να αναγράφεται ξεχωριστά σε κάθε χρονιά, που έπαιζε, πόσες συμμετοχές είχε και πόσα γκολ.
Επίσης θα ήθελα να βλέπω και το συμβόλαιο του κάθε παίχτη. Π.χ. 26/07/08 – 26/07/10.
Αυτά θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν καταρχήν στο επίσημο σαιτ της Π.Α.Ε.
Ελπίζω και εύχομαι ΟΤΑΝ βρουν χρόνο (πράγμα δύσκολο έως τώρα αφού τα παλληκάρια πέρσι παρέλαβαν μπ…..έλο και προσπαθούν με νύχια και δόντια να το κάνουν Π.Α.Ε.) να ασχοληθούν λίγο και με το επίσημο σαιτ ώστε να γίνουμε πρωτοπόροι ΚΑΙ αυτό το θέμα.
Όσο για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα ήθελα φυσικά να περιέχει όλες τις παραπάνω πληροφορίες για κάθε παίχτη του ροστερ μας συν ένα ακόμα στοιχείο…..
Αναλυτικά σε κάθε χρονιά πόσα λεφτά παίρνει βάση συμβολαίου. Νομίζω ενδιαφέρει πολύ κόσμο και το συζητάμε όλοι μας όταν υπογράφεται ένα συμβόλαιο. Ε, καλό δε θα ήταν να το βλέπουμε αναλυτικά σε κάθε παίχτη?
Τσακάλια υπεύθυνοι δε νομίζω να σας είναι δύσκολο να το κάνετε. Αρκεί να συμφωνήσετε βέβαια.
Το ροστερ της ομάδας μας.
Και εξηγούμε πως θέλω εγώ το λινκ με το ροστερ.
Πλήρης βιογραφικό του κάθε παίχτη και το κυριότερο πληροφορίες που πραγματικά μας ενδιαφέρουν.
Εκτός απτά κλασικά (ημ. Γεν. , ονομ/νο, κτλ), πρέπει να αναγράφεται ξεχωριστά σε κάθε χρονιά, που έπαιζε, πόσες συμμετοχές είχε και πόσα γκολ.
Επίσης θα ήθελα να βλέπω και το συμβόλαιο του κάθε παίχτη. Π.χ. 26/07/08 – 26/07/10.
Αυτά θα ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν καταρχήν στο επίσημο σαιτ της Π.Α.Ε.
Ελπίζω και εύχομαι ΟΤΑΝ βρουν χρόνο (πράγμα δύσκολο έως τώρα αφού τα παλληκάρια πέρσι παρέλαβαν μπ…..έλο και προσπαθούν με νύχια και δόντια να το κάνουν Π.Α.Ε.) να ασχοληθούν λίγο και με το επίσημο σαιτ ώστε να γίνουμε πρωτοπόροι ΚΑΙ αυτό το θέμα.
Όσο για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα ήθελα φυσικά να περιέχει όλες τις παραπάνω πληροφορίες για κάθε παίχτη του ροστερ μας συν ένα ακόμα στοιχείο…..
Αναλυτικά σε κάθε χρονιά πόσα λεφτά παίρνει βάση συμβολαίου. Νομίζω ενδιαφέρει πολύ κόσμο και το συζητάμε όλοι μας όταν υπογράφεται ένα συμβόλαιο. Ε, καλό δε θα ήταν να το βλέπουμε αναλυτικά σε κάθε παίχτη?
Τσακάλια υπεύθυνοι δε νομίζω να σας είναι δύσκολο να το κάνετε. Αρκεί να συμφωνήσετε βέβαια.
Κοινωνικο εργο PAOKmania
Καταθετω μια προταση με αφορμη την εναρξη των σχολειων.Να διοργανωθει μια συγκεντρωση σχολικων ειδων τα οποια θα μοιραστουν σε παιδιακια φτωχων οικογενειων.Δεν ξερω αν μπορει/εχει την ορεξη καποιος η καποιοι να διοργανωσουν κατι τετοιο. (Θεμα ευρεσης χωρου, ευρεσης οικογενειων κλπ).Εγω το πεταω σαν ιδεα και οτι βγει.θα υπενθυμισω οτι κατι τετοιο ειχε οργανωσει ο ραδιοφωνικος σταθμος Libero πριν νομιζω 3-4 χρονια με μεγαλη επιτυχια.
- ПÐРТИЗÐÐ
Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
proteino ki ego me thn seira mou na synisferoume oso mporei o kathenas mas oste na mporesei epitelous na ginei kalytero to site k xoris problhmata gia na mporei oaytos o terastios laos na mporei na epikoinonei epitelous xoris problhmata k pali bravo ston aderfo novito gia thn protash toy den einai katholou kako na synisferei o kathenas gia na ginei kalytero to site.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
STHRIXH STO PAOKMANIA
ADERFE VAGGT BRAVO SOU KAI SE SENA K SE OPOION EXEI STHSEI TO SITE ALLA AYTO TO SITE EXEI GINEI TROPOS ZOHS GIA OLOUS MAS K DEN THELOUME ANTAPODOSH SE KATI POU THA PROSFEROUME TO SITE AYTO MAS FERNEI POIO KONTA MAS ENONEI O LAOS TOU PAOK GIGANTONETAI O DIKEFALOS ANOIXE EPITELOUS TA FTERA TOY GIA TA KALA K PREPEI NA TO FONAZOUME ME KATHE TROPO MERA NYXTA GIA TON PAOK MAS!!!!!!!!PAOK H DYNAMH SOU EIMASTE EMEIS OI XILIADES OPADOI SOY!!!!!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ειναι πολυ απλα.
Μαζεβομαστε μια φορα οσοι ειμαστε απο σαλονικα και θελουμε και βαζουμε ξερω γω απο 1-2 -5-10 ευρο ο καθενας οσα θελει και τα δεινουμε σε εναν υπευθινο.
το ιδιο και τα παιδια απο αθηνα απο κρητη απο γερμανια απο αμερικη απο απο απο δεν ξερω και γω απο που.
Τα συγκεντρονουν σε εναν λογαριασμο paypal οι υπευθινοι και περνουν σερβερ για 300.000 κοσμο και οτι αλο γουσταρουν τσατ τσουτ φορουμ γκαλοπ και οτι θελουν.
απλα πραγματα.
Μαζεβομαστε μια φορα οσοι ειμαστε απο σαλονικα και θελουμε και βαζουμε ξερω γω απο 1-2 -5-10 ευρο ο καθενας οσα θελει και τα δεινουμε σε εναν υπευθινο.
το ιδιο και τα παιδια απο αθηνα απο κρητη απο γερμανια απο αμερικη απο απο απο δεν ξερω και γω απο που.
Τα συγκεντρονουν σε εναν λογαριασμο paypal οι υπευθινοι και περνουν σερβερ για 300.000 κοσμο και οτι αλο γουσταρουν τσατ τσουτ φορουμ γκαλοπ και οτι θελουν.
απλα πραγματα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Μόνο ένας φοιτητής που σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
Ωραίος ρε novito συνάδελφε. Συμφωνώ απολύτως. Το paokmania οι πιο πολλοί το γουστάρουμε. Αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των ατόμων που μπαίνουν μέσα. Εδώ κανονίζουμε για διαρκείας ομαδικά, συναντήσεις μελών (άσχετα που δεν έχω έρθει ποτέ) και άλλα πόσα και δε θα βοηθήσουμε στην αναβάθμισή του?? Ότι χρειαστεί δηλώνω παρών.