8. Bruno Cirillo
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 8. Bruno Cirillo
Οταν παίζει το να μη φάμε γκολ από αέρα δε συγκεντρώνει ούτε 0.0000000000000000005 πιθανότητες.
Πρόστιμο για αδιαφορία, πληρωμή του 1/3 των δεδουλευμένων και διακοπή συμβολαίου.Αρκετά με το ανέκδοτο Τσιρίλο όποιος κ αν τον έφερε πίσω το καλοκαίρι
Πρόστιμο για αδιαφορία, πληρωμή του 1/3 των δεδουλευμένων και διακοπή συμβολαίου.Αρκετά με το ανέκδοτο Τσιρίλο όποιος κ αν τον έφερε πίσω το καλοκαίρι
σε παρακαλω, μπορεις να μην ξαναφορεσεις την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ φανελλα??? φορα κατι αλλο, φορα των αντιπαλων δεν με χαλαει καθολου, φορα ακομη και του σουπερμαν.... αλλα ασπρομαυρη μην ξαναφορεσεις σε παρακαλω.
ειναι το μονο που ζηταω απο τον Αγ. Βασιλη για τα Χριστουγεννα για το 2012!!!
ΑΜΠΑΛΕ.

ειναι το μονο που ζηταω απο τον Αγ. Βασιλη για τα Χριστουγεννα για το 2012!!!
ΑΜΠΑΛΕ.

- navigator11
ο κατσικάς ήταν εκτός αποστολής;ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε μιάν ιδέα απ'το ταλέντο του σήμερα.
δεν τα πήγε καλά ο ιταλός.δεν ξέρω κατά πόσο είναι όντως ξοφλημένος για φέτος.κρατώ μιά πισινή με την πάρτη του.
δεν τα πήγε καλά ο ιταλός.δεν ξέρω κατά πόσο είναι όντως ξοφλημένος για φέτος.κρατώ μιά πισινή με την πάρτη του.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Τον Λαμπριάκο να είχαμε στην άμυνα, δεν νομίζω να λέγατε κάτι χειρότερο....δε με καλοφαίνεται αυτό το θάψιμο του παίχτη..κι εγώ έχω εμπάθεια με το Χαλκιά αλλά κρατιέμαι με τους χαρακτηρισμούς (εντός του site τουλάχιστον)...
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
αν και ισως φταιει στο 1ο γκολ...δε νομιζω οτι φταιει για την ηττα μονος του...μην ψαχνουμε αποδιοπομπαιους τραγους συνεχεια...κατα τα αλλα συμφωνω....για δοκιμες αλλων εκει...
- Μπαρκαρούτσος
Ο Μπαλάφας θα βοηθούσε σήμερα, έχει το ψηλό παιχνίδι και συνεννοείται καλά με το Μαλεζά.. Για τον Κατσικά δεν έχω να πω τίποτα, δεν έχω ιδέα για το πώς παίζει. Αλλά γιατί να μπεις εσύ και να μπη μπω εγώ δηλαδή;;; Πάμε στο "Άντε να οργανωθούμε για κανένα 5χ5" να κανονίσουμε;;Odi έγραψε:Επικίνδυνος.Καλύτερα Μπαλάφας, Κατσικάς ή και εγώ ακόμα.

Θα πολεμήσω για μια θέση στην 11αδα..Μέσα είμαι για 5χ5 αλλά το στυλ μου θυμίζει Ιβιτς.. 

- Μπαρκαρούτσος
Πάνε 2 και κάτι μήνες από το τελευταίο ματσάκι του PAOKmania...κι εγώ ψήνομαι άγρια πάντως!
(Σόρρυ για τη διαιώνιση του off-topic!)

(Σόρρυ για τη διαιώνιση του off-topic!)