8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οκ obanebane ...συμφωνω γενικα

Απλα εγω το βλεπω με βαση τη χρησιμοτητα που μπορει να χουνε στην ομαδα ανεξαρτητα με το που παιζανε... ο γ παπ π.χ αν ειχε λιγες συμμετοχες ο σαντος εδειξε να τον θελει και εθνικη και ο αλλος απλα παιζει σε θεση οπου ο εττο δε μου γεμιζει το ματι και ο σναου ειναι 32....και παλαιοτερα το καναμε π.χ με δαρλα που ηταν στα αζητητα τους αλλα για μας πολυ χρησιμος..τεσπα...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο γ παπαδόπουλος είναι πολύ καλό παικτάκι! σίγουρα καλύτερος από τσουκαλά φωτάκη μπαλάφα!
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

H ΓΚΑΦΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ......

Πρίν απο λίγο ο Σπόρτ 103 ανακοίνωσε οτι Μπρούνο τσιρίλο και ΠΑΟΚ τα βρήκαν, και το Ιταλικό παλτό θα πάει το βράδυ στην Ολλανδία. Δυστυχώs εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνουν την μία γκάφα πίσω απο την άλλη πρώτα τον διώχνουν, και μετά τον ξαναπαίρνουν με την πρόφαση οτι δεν βρίσκουν αμυντικό με τα λεφτά αυτά, ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον ήθελε στον ΠΑΟΚ και τον είχε τρίτη και τέταρτη επιλογή αλλά δυστυχώs γι'αυτόν και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ θα τον φάμε και πάλι στην μάπα. Αυτή είναι η ανανεωσή σαs κύριοι τηs ΠΑΕ ΠΑΟΚ?? με παλτά τύπου Σαβίνι,Τσιρίλο, και με Λίνουs, Xαλκιάδεs,και Ίβιτs που είναι απο 34 και πάνω. Είναι πλέον φανερό σε ολο τον κόσμο οτι ο Κωνσταντινίδηs δεν κάνει γι'αυτή την θέση που του έχουν δώσει κάνει την μια γκάφα πίσω απο την άλλη αποφασίζει χωρίs να ρωτήσει τον Μπόλονι να δωθούν δανεικοί Γεωργίου,και ο Σακελλαρίου, στο φιλικό όμωs που τουs είδε¨ο Ρουμάνοs προπονητήs αποφάσισε να τουs δώσει μια δέυτερη ευκαιρία και να τουs πάρει μαζί του στην Ολλανδία. Αs ελπίσουμε τουλάχιστον ο Τσιρίλο και ο Σαβίνι να είναι τρίτη και τέταρτη επιλογή και να μην τουs δούμε στην 11άδα του ΠΑΟΚ για να μην πονέσουν τα μυαλά και τα μάτια μαs.......

http://tostekimass.blogspot.com/2011/07/h.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επειδη εχουμε βαρεθει να το λεμε συνεχως λεω για τελευταια φορα πως βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση και οχι μονο λινκ...την επομενη φορα θα διαγραφεται το ποστ ενω αν ο χρηστης το κανει κατ' εξακολουθηση θα μπαναρεται...

αδερφε βαγκμπακ δεν παει σε σενα προσωπικα απλα με αφορμη το ποστ σου το γραφω...

βοηθηστε μας γιατι 2 ατομα εχουμε μεινει να κανουμε τα παντα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Α ρε Μπρουνο ποσο αχαριστοι ειμαστε σαν λαος...Εκανες μια πολυ καλη χρονια, σε πολλα παιχνιδια εσυ και ο Κοντρερας κρατουσατε ολη την αμυνα και ξαφνικα με το που αποφασισες να ανανεωσεις αρχισε παλι η γκρινια.Εγω δεν ειμαι αρνητικος στην ανανεωση του, αρκει να παιξει το ιδιο καλα με περυσι.Και οσο για την ηλικια του δεν το σχολιαζω γιατι εχει τα χρονια του Γκαρσια.Αν ειναι να λεμε για τον ενα, να λεμε και για τον αλλο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

PaOkArAsIrAkLiO εννοειται οτι εκανε πολυ καλη χρονια περαν της αρχης της....απλα επικοινωνιακα ηταν λαθος να παρουσιαστει οτι δεν το θεμε...οτι παμε για κπ νεοτερο ...αφετηρια ανανεωσης κλπ και μετα να ξεχναμε ολα αυτα και παλι στα ιδια...εγω οταν εφυγε ειχαα αναμεικτα συναισθηματα ετσι κι αλλιως....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

για την κατασταση που ειμαστε τώρα οικονομικά μια χαρα λύση ειναι ο ιταλος(με τα λεφτα που θα πάρει),εγω πιστευω αν μπουνε φράγκα θα λυσουμε το συμβολαιο του σαβινι (με αποζημειωση που δεν εχουμε να δωσουμε τωρα)και θα πάρουμε ένα καλο σέντερ μπακ αντιστοιχου επιπεδου με κονδορα...ως τοτε με τα τωρινα δεδομένα και σε σχεση τι συμβαινει στους άλλους ειμαστε καλα έτσι :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Bruno Cirillo υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί σήμερα το βράδυ στην προετοιμασία της ομάδας.

paok fc
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μπρούνο, ξανάκαλωσήρθες...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα του αποχαιρετισμού και ήρθες φώς μου.
Ένα πράγμα σου υπόσχομαι μόνο.
Απο μένα κράξιμο δεν θα φας, ακόμα κι αν βάλεις αυτόγκολ με τον γαύρο στο 90 στη Τούμπα.
Γιατί πολύ απλά δεν θα φταίς εσύ, ούτε για την ανεπάρκειά σου, ούτε για το ότι θα παίζεις στην ομάδα.
Τι άμο σιεμπρε, κτλ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι σα να μην έφυγε ποτέ.
Ίσως όταν βρούμε φράγκα να πάρουμε και κάποιον ακόμα.
Κατά τα άλλα προπονητή έχουμε, όπως βλέπουμε στα βιντεάκια συνομιλεί με τον τεχ. διευθυντή, οπότε καλύτερα προς το παρών να κοιτάμε παρά να μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τους ειδες να συνομιλουν? εγω βλεπω οτι κανουν μαζι ποδηλατο αλλα ο μπολονι βαριεται τον σβουρα και παει και ορμαει στον φωτογραφο :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ίσως πάει να προλάβει τις εκπτώσεις στο hondos...

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Στην αρχη μου φανηκε σαν αλλος ενας παπας των αρδ αφου σε επιπεδο μεταγραφολογιας δεν επαιζε τιποτα οταν βγηκε η ειδηση. Τωρα τι να πω, ευχομαι στους τυφλους να επικρατει ο μονοφθαλμος και γι' αυτο να επιστρεψαμε στην λυση του 34 προς 35 αργου και ατσουμπαλου Μπρουνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”