8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Να σου ζησει η κορακλα ρε ιταλιανε και ευχαριστουμε για την υπεροχη αποψινη σου παρασταση 

Θα μας τρελάνει ο τρελός!
Όλο και καλύτερος και πιο παθιασμένος από ματς σε ματς.

!!!!!!
για να πω την αληθεια σε ψιλοφοβομουν σημερα!!
με αναγκαζεις σε ολοκληρωτικη κωλοτουμπα!!!
μεχρι και ΜVP σε ψηφισα!!!
ρε μας τρελλανατε ρεεεεεεεε!!
μπραβο!!!!!!
για να πω την αληθεια σε ψιλοφοβομουν σημερα!!
με αναγκαζεις σε ολοκληρωτικη κωλοτουμπα!!!
μεχρι και ΜVP σε ψηφισα!!!
ρε μας τρελλανατε ρεεεεεεεε!!
μπραβο!!!!!!
ο μπρούνο ήταν κορυφή εχθες.
βέβαια, το παιχνίδι του ταιριαζε απόλυτα.
Ηταν κακος ο αγωνιστικος χωρος και ειχαν εντολη να διωχνουν στον θεο.
ο μπρούνο ειναι κορυφή σε αυτο.
βέβαια, το παιχνίδι του ταιριαζε απόλυτα.
Ηταν κακος ο αγωνιστικος χωρος και ειχαν εντολη να διωχνουν στον θεο.
ο μπρούνο ειναι κορυφή σε αυτο.
Εγω πάντως ακομα δεν ψήνομαι να τον ανανεώσουμε!
Καλος τα τελευτεα παιχνίδια αλλα δεν ψήνομαι να τον κρατήσουμε καμια 2 χρόνια ακόμα! Προτιμώ Ζουλεα!
Καλος τα τελευτεα παιχνίδια αλλα δεν ψήνομαι να τον κρατήσουμε καμια 2 χρόνια ακόμα! Προτιμώ Ζουλεα!
Χθες εκανε το καλυτερο παιχνιδι της ζωης του...
Ας ελπισουμε να επονται και αλλα..
Μη μασας ιταλε...
Ας ελπισουμε να επονται και αλλα..
Μη μασας ιταλε...
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός.
Κακά τα ψέμματα με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει αντιστρέψει το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά τα ματς με τον Αγιαξ.
Κακά τα ψέμματα με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει αντιστρέψει το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά τα ματς με τον Αγιαξ.
Mε μια μειωση μισθου νορμαλ ειναι παρα πολυ καλη λυση για να εχεις ενα ακομη στοπερ!
- ΑποστόληςΑ
Τι έγραψαν γι' αυτόν (χωρίς ονόματα συγγραφέων) στις 3 Οκτώβρη, μετά την ήττα από Άρη:
1. Ο τύπος δεν πρέπει να ξαναπαίξει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!
2. Βασικά δεν πρέπει να ξαναπαίξει...
3. Δεν έχει θέση στην ομάδα ο κύριος (sic) αυτός λαίμαι!
4. Δεν φταις εσυ ,φταινε αυτοι που σε κρατανε ακομα και τωρα...
5. Δεν αξίζει να συνεχίσει να του φέρεται επαγγελματικά η ομάδα.
6. Φυγε απλα φυγε η ρε ζαγορ κανε την κινηση μπαμ διωξε τον εσυ δεν πρεπει να ειναι αλλο στον ΠΑΟΚ
7. Tον Γεναρη τον πουλο...............
8. Εξαφανίσου από την ομάδα μας… Είναι ένας πολύ κακός αμυντικός μολυσμένος από την ασθενεια μικρής ομάδας.
9. Είναι ο μόνος μα ο μόνος παίχτης που αυτή τη στιγμή θέλω να φύγει απ' την ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν απ' τους υπολοίπους και πολύ σπάνια κράζω ατομικά κάποιον.
10. Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό σου και θα οδεύσεις προς β' Εθνική Ελλάδος ή Ιταλίας όπως σου αρμόζει ή θα παίζεις σε τσόντες όπου το όλο τουπέ σου θα ήταν και πιο συμβατό.
1. Ο τύπος δεν πρέπει να ξαναπαίξει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟΚ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!
2. Βασικά δεν πρέπει να ξαναπαίξει...
3. Δεν έχει θέση στην ομάδα ο κύριος (sic) αυτός λαίμαι!
4. Δεν φταις εσυ ,φταινε αυτοι που σε κρατανε ακομα και τωρα...
5. Δεν αξίζει να συνεχίσει να του φέρεται επαγγελματικά η ομάδα.
6. Φυγε απλα φυγε η ρε ζαγορ κανε την κινηση μπαμ διωξε τον εσυ δεν πρεπει να ειναι αλλο στον ΠΑΟΚ
7. Tον Γεναρη τον πουλο...............
8. Εξαφανίσου από την ομάδα μας… Είναι ένας πολύ κακός αμυντικός μολυσμένος από την ασθενεια μικρής ομάδας.
9. Είναι ο μόνος μα ο μόνος παίχτης που αυτή τη στιγμή θέλω να φύγει απ' την ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν απ' τους υπολοίπους και πολύ σπάνια κράζω ατομικά κάποιον.
10. Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό σου και θα οδεύσεις προς β' Εθνική Ελλάδος ή Ιταλίας όπως σου αρμόζει ή θα παίζεις σε τσόντες όπου το όλο τουπέ σου θα ήταν και πιο συμβατό.
- navigator11
D.A.A.T. έγραψε:ο τυπος εχει κερδισει ξανα τον σεβασμο..
δεν θα πω σαςταλεγα...ουτε οτι βουλωνει στοματα..ειμαι σιγουρος πως οσοι τον κραξανε χαιρονται διπλα.
γιατι ολοι δικιο ειχατε..μονος του υον εχασε τον σεβασμο..και μονος τον κερδισε..
καλως ηρθες πισω στις καρδιες ολων..μαγκια σου
εδω θα διαφωνησω φιλε μου.εβαλαν αρκετοι το χερακι τους,την πενουλα,το μικροφωνακι τους,το πληκτρολογιακι τους για να τον απαξιωσουν εδω κ πολυ καιρο.οι ιδιοι θα τον ξανασταυρωσουν στη ... 2η στραβη.
τεσπα,ο ανθρωπος ουτε αιφνης εγινε νεστα ουτε ηταν ποτέ εφαμιλλος του ... κνολ!χθες ηταν εξαιρετικος.προσωπικα ενα χρονο ακομα θα τον ηθελα στην τουμπα,εστω κ παγκιτη.
- ΑποστόληςΑ
Να ξέρουμε να διαχωρίζουμε την κριτική λόγω κακής εμφάνισης από την απέχθεια και την απαξίωση ενός δικού μας παίκτη, που φορά τον δικέφαλο στο στήθος.