8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από shark4 »

Εδω του εχουμε χρεωσει τα 3 γκολ που εφαγε η ομαδα με τον Αγιαξ .. Λες και επαιζε μονος του ... Στην Λαρισα θα κολωσουμε ... 8-)
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

xrisitsapa έγραψε:Παντως πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπαρχει απο πολλα αδερφια εμπαθεια προς τον Ιταλο (π.χ. GeorgT)Δεν ειναι κριτικη το "Οσο κ καλα να παίζεις δε σε θέλω ρε μ@λ@κ@!" ....Χτες εκει που το εβλεπα, ειχε αρκετους που εκραζαν. Δηλ δε βλεπαμε το Σακελλαριου που τον ειχε κανει γιο γιο ο βαψομαλλιας, το Σαλπι, τον Ιβιτς κτλ και κραζουμε το ευκολο θυμα.
Ασχετως που κι εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να συζηταμε καν να μεινει, ακομα και με λιγοτερα λεφτα. Οι εποχες εχουν αλλαξει, τα συμβολαια πεφτουν και με αυτα τα λεφτα βρισκεις κατι πολυ καλυτερο. Η επενδυεις σε ενα πιτσιρικα και δινεις τα λεφτα αυτα καπου αλλου.

Ας βρουν λεφτα...ας βρουν καλυτερο κ το συζηταμε!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

Με το ζορι να τον συμπαθήσω ρε xrisitsapa!!! Κ να σου πω την αλήθεια δεν ειναι ουτε καν εμπάθεια σε ενα παιχτη που ζει κατα κύριο λόγο για τα PR μανουρες κλπ κλπ μεσα στο γήπεδο!

Εδω το τσακάλι πηγε κ έπιασε απο την φανέλα το διαιτητή πριν λιγο καιρό (μη τα ξεχνάμε)! Είπαμε κ Ιβιτς Φωτακης π.χ φαγανε κόκκινη απο τα νεύρα τους αλλα αυτός ειναι τελείως στόκος!

Παιξε μπαλα κ γάμησε τους χωρις πολυ μπλα μπλα μπορείς?? Οχι?? Αρε άντε γεια!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:νομιζω εισαι υπερβολικος αδερφε ο ποδοσφαιριστης(και ο καθε ποδοσφαιριστης) ειναι για να κρινεται...οπως ειχε δεχτει δικαιολογημενη κριτικη στις αρχικες τραγικες του εμφανισεις ετσι και τωρα για τις τελευταιες του λαμβανει τα ευσημα...βεβαια μιλαμε για κριτικη και οχι για προσωπικους χαρακτηρισμους και αφορισμους... :ugeek:

μην ξεχναμε αλλωστε πως εξαιτιας του δεν πηγαμε στα πλει-οφ του τσου-λου κ χασαμε σιγουρα 2,5-3(;) ζεστα εκατομμυριακα ... (εδω γελαμε)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το οτι χασαμε την προκριση εξαιτιας του τσιριλο ειναι απο τα μεγαλυτερα ποδοσφαιρικα ανεκδοτα κατα τη γνωμη μου οπως ειχα πει και τοτε... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

απλα το εγραψα επειδη αναφερες πως τριγυρνωντας τις σελιδες του τοπικ δυσκολευτηκες να βρεις χαρακτηρισμους.της περιοδου εκεινης αν μπεις στον κοπο να τις διαβασεις θα φριξεις!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Άσχετο με την όλη κουβέντα,
αλλά με προκαλέσατε να διαβάσω αρκετά παλιά σχόλια στο νήμα, σχόλια που αναφέρονταν σε σενάρια μεταγραφής του πριν από 3 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2008. :D

Τα παραθέτω ανώνυμα
metagrafi ousias o tsirilo!
ton goustaro mes'tin toumpa me knol kai melisi.
einai kai alitaras oti prepei gia mas!!!
kalo akougetai,alla etsi k dw Cirillo mesa k Melissi pagko..tha ta gyrisw ola anapoda!
o mellisis einai kata vasi amintiko haf.ama anevei mprosta kai meinei pisw o chirillo eimaste kala.Alla kai pali o chirillo amintiko haf na einai kalitera apo balafa.Episis ama girisei o arabatzis kai o hliadis anevei to kentro mas tha petaei!
Καλούτσικος είναι και ο Τσιρίλο!!! Πιστεύω με το τσαγανό του θα παίξει καλά στον ΠΑΟΚ αν έρθει φυσικά με το καλό!!! Το θέμα είναι ποιόν θα αφήσουμε πάγκο?? Μελλίση ή Κνόλ???? Δεν τα πάνε κ άσχημα οι δυο τους...
Εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε αμυντικό χαφ και όχι κεντρικό αμυντικό!!

Το παρακάτω είναι διαχρονικό.Όπου Σάλμον βάλτε Σάλπι.
O Salmon ine paiktaras! Aderfe pou ipes oti den skorari, pire mia sosti pasa mexri tora? To paidi kinigai kathe fasi, panta pezi monos tou stin korifi, ti thelis na sou kani? Na pari tin bala apo to kentro na bali goal monos tou?

Me Melisi Knol Cirilo tripleta amina tha pezoume......kai snautsner. Arabazis sta xaf.
Amina: apo aristera..... Snautsner Cirilo Knol Melisis
Σχετικά με τον Σάλμον, πιστεύω ότι όποιος ξέρει στοιχειωδός από μπάλα (ακόμα κι εγώ που ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ειδικός) μπορεί να αναγνωρίσει την αξία του ως παίκτη.
I love this forum :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μετα τον σαλμον επικο σχολιο το ''μελισση ή κνολ??δεν τα πανε ασχημα οι δυο τους...''

επισης μαμαει και δερνει το σχολιο
o mellisis einai kata vasi amintiko haf.ama anevei mprosta kai meinei pisw o chirillo eimaste kala.Alla kai pali o chirillo amintiko haf na einai kalitera apo balafa.Episis ama girisei o arabatzis kai o hliadis anevei to kentro mas tha petaei!
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Μελίσσης .... είναι ελεύθερος; :roll:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

paok87 έγραψε:
kalo akougetai,alla etsi k dw Cirillo mesa k Melissi pagko..tha ta gyrisw ola anapoda!
που και να του λεγες αυτουνού ότι ο ζαγοράκης θα στον πουλήσει τον μελλίση στον βάζελο....χαρακίρι θα έκανε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Βλεποντας τα παλια αυτα σχολια το μονο που εχω να πω ειναι ποοοοοοοοοοοοσο πολυ δρομο εχουμε διανυσει μεσα σε 3 χρονια...
Sexy Βruno με διαφορα ο καλυτερος πανηγυρισμος που εχω δει στο γκολ του Κλαους.Tετοια σκαρια ουτε στον εχθρο μου :)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Παντως διανυσαμε πολυ δρομο ετσι;;
Μακαρι δυο χρονια μετα να βλεπουμε και τα σημερινα σχολια μας, να γελαμε, και να λεμε "κοιτα με ποιους ασχολουμασταν" "πως παιζαν αυτοι στον ΠΑΟΚ;" :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε sexy Bruno και σε κουπα?? Παντού σαι πανάθεμα σε....

Εικόνα

υ.γ. Γιάννη αυτή ναι η κούπα που θα σου ρθει.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”