8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από Lord »

moican4 έγραψε:Οσο δε αυτο με το τσιγαρο ειναι γνωστο ,αν ομως ηταν ανθρωπος απο το προπονητικο τιμ η την ΠΑΕ και τον εβλεπε χωρις να πει κουβεντα ,ειμαστε για ΚΛΩΤΣΙΕΣ
Μοϊκανέ ήταν άτομο με μπουφάν ΠΑΟΚ,δίπλα στο ξενοδοχείο της αποστολής και τον επέβλεπε..
Δεν νομίζω να είναι οπαδός δυστυχώς.. :roll:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

νταξ ρε παιδες, ισως ειναι η τελευταια του χρονια φετος σε τοσο ψηλο επιπεδο
δεν ειναι κανας πιτσιρικος που ξεκιναει σημερα καριερα
μερικα πραγματα δεν γινονται
ας βγαζει το πνευμονι του μεσα στο γηπεδο και τι να πω..
ιδανικο θα ηταν να μην καπνιζε αλλα παει τωρα, ειναι αργα..
το θεμα ειναι να μην το κανει μπροστα στους αλλους
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Σιγα ρε μην εβγαινε με ατομο της αποστολης και καπνιζε!! κανας σεκιουριτας δικος μας θαταν!

Οι περισσοτεροι παντως ποδοσφαιριστες καπνιζουν...αρκει να μην το κανουν ετσι μπροστα σε γηπεδο/ξενοδοχειο!
παραδειγματα απειρα! θελετε κανα δυο?

Ζαγορακης ,Τζορτζεβιτς....κ πολλοι πολλοι αλλοι!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

tsi έγραψε:ΣΤΕΙΛΕ SMS, ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ:
ΚΕΝΟ Π1 ΤΟΝ ΧΑΛΙΚΑ
ΚΕΝΟ Π2 ΤΟΝ ΣΑΛΠΙ
ΚΕΝΟ Π3 ΤΟΝ ΧΑΒΟ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τον Βιερίνια τον ειχε κανει κεφαλοκλειδωμα, τον Κλαους κλωτσιδια... Περιμένω ομως να ριξει κανενα "φιλικο" μπουνιδι στον Γκαρσια ή στον Κοντρερας οταν σκοραρουν! Για να δω...Εχει τα cojones;; :lol:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

και σφαλιαριδια τον εχει ριξει τον βιειρινια :lol:
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
moican4 έγραψε:Οσο δε αυτο με το τσιγαρο ειναι γνωστο ,αν ομως ηταν ανθρωπος απο το προπονητικο τιμ η την ΠΑΕ και τον εβλεπε χωρις να πει κουβεντα ,ειμαστε για ΚΛΩΤΣΙΕΣ
Μοϊκανέ ήταν άτομο με μπουφάν ΠΑΟΚ,δίπλα στο ξενοδοχείο της αποστολής και τον επέβλεπε..
Δεν νομίζω να είναι οπαδός δυστυχώς.. :roll:
Ενταξει ευτυχως καπνιζε σε εξωτερικο χωρο! Μονο προστιμο για καπνισμα σε κλειστο χωρο δε εχουμε δεχθει ακομα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οσο περναει ο καιρος,το συμπαθω το λακαμα ολο κ περισσοτερο!μεγαλη μορφη ... κ με αγωνιστικη προσφορα,οσο κ αν παλι θα τον περιμενουν πολλοι στη γωνια,μολις ... στραβοπατησει να τον περασουν γενεες 14!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αυτό που διακρίνει τον Τσιριλο... Είναι η χαρά του γκολ που κοιτάει να ανεβάσει κόσμο και παίκτες. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει όταν τον βλέπω να πανηγυρίζει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οπως επισης σε καθε αγωνα στην παρουσιαση των ομαδων, οταν περναει η καμερα απο μπροστα χτυπαει παλαμακια και φωναζει "vamos" ή κατι τετοιο τελος παντων...Δεν ξερω αν το κανει και νωριτερα, αλλα φαινεται πολυ στημενο ρε αδερφακι μου! :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το κόλλησε και ο Μπαλάφας και το φωνάζει στους πανηγυρισμούς...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χθες παντως δεν ηταν οσο καλος στα προηγουμενα φανηκε βαρυς και κουρασμενος...ο ξαδερφος(ο κουζεν δλδ) τον δυσκολεψε πολυ στο πρωτο ενω εκανε και 2 λακαμιες με τον μπλαζεκ... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:ρε μ@λακα θα φοβουνται να σκοραρουν στο τελος ετσι οπως τους κανεις.... :lol: :lol: :evil: :evil:
Λύθηκε το μυστήριο.Γι αυτό δε βάζει γκολ ο Σαλπι :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Με χαρά θα δεχόμουν μία πρόταση ανανέωσης»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο «Libero 107,4» για τη νίκη επί της Λάρισας, για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο γκολ του Αθανασιάδη, για το δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και στο εξής δεδομένων και των προβλημάτων που υπάρχουν, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Για το γεγονός ότι οι συνθήκες στο χθεσινό παιχνίδι ήταν δύσκολες (τραυματισμοί, κούραση, έδρα) είπε: «Αποδεχόμαστε ότι υπήρχε κούραση μέσα στην ομάδα αλλά όλοι ξέραμε τη σημασία του αγώνα και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα».

Για την κακή εικόνα της ομάδας μετά το γκολ του Κοντρέρας: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά αλλά μετά η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δουλέψαμε πάνω στο κομμάτι αυτό και φροντίσαμε να βελτιωθούμε».

Για το αν αυτή η νίκη πέρα του βαθμολογικού έχει αντίκτυπο και στο ψυχολογικό κομμάτι: «Είναι ένα αβαντάζ ψυχολογικό. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς, αλλά η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις του μέσα στο Δεκέμβριο, με πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League: «Εύχομαι να μη χειροτερέψουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, όπως αυτά του Ιβιτς και του Βιτόλο. Θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Υπάρχει πάντως η αισιοδοξία και η πίστη ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της παρά τις όποιες δυσκολίες».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Αθανασιάδη: «Ημασταν όλοι πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το γκολ. Είναι ένα νεαρό παιδί που από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο ήθελε να προσφέρει και για αυτόν το λόγο πανηγύρισα έτσι το γκολ του που έδωσε τους τρεις βαθμούς».

Για τη δική του παρουσία μετά το μέτριο του ξεκίνημα: «Η χρονιά όντως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα είμαι καλά και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Θέλω να δώσω και άλλα πράγματα στον ΠΑΟΚ παρόλο που πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου μου στον ΠΑΟΚ και θα δεχτώ μετά χαράς ένα τηλεφώνημα από άνθρωπο του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου».

paok24
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”