8. Bruno Cirillo
- PAOKfanAthens
Re: 8. Bruno Cirillo
Θετικος γενικα παντως...Με επεμβασεις σε περιπτωσεις που η αμυνα εδειχνε αμηχανια και αδρανεια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Πέμ 04 Νοέμ 2010, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τι μαγικό ήταν αυτό εκεί στα δεξιά ρε Μπρούνο;;;;;;;;;;;;
Ευτυχώς δεν έγινε το κακό. Εγώ το έχω πει, φέτος τον προτιμώ από Μαλεζά.
Ο Κοντρέρας να 'ναι καλά βέβαια!!!
Ευτυχώς δεν έγινε το κακό. Εγώ το έχω πει, φέτος τον προτιμώ από Μαλεζά.
Ο Κοντρέρας να 'ναι καλά βέβαια!!!
- navigator11
παροτι εισαι στοχοποιημενος,σε σημαντικο βαθμο αδικα,συνεχισε να παιζεις οπως σημερα.μια χαρα αξιοπρεπως τα πηγες ...
φανερα αδικημενος απο τον κοσμο..κανεις δε λεει οτι ειναι ο μπεκενμπαουερ αλλα δειχνει να δενει με τον κοντρερας καλυτερα απο ολους..παντα παθιασμενος,παντα δυνατος ,παντα εχει θετικα στοιχεια..φυσικα ειναι και πολυ ατεχνος..αλλα αυτο το ξεραμε παντα..μακαρι να παιζει ετσι οπως σημερα
αν επαιζε ετσι ο μαλεζας θα γραφαμε εξαιρετικος κλπ(πλην της μιας χαζομαρας) αλλα φταει και ο ιδιος γι αυτο...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μηπως ειναι gay εχω βαρεθει να τον βλεπω να μιλαει με ολο το κοσμο....
δεν εδειξε κατι σημερα .....ας ειναι καλα ο κοντρερας και ο σακελαριου αυτοι κανα ολα τα κοψιματα.....
απλα σας φανηκε καλος επειδη δεν εκανε πολλες γκαφες σημερα,,,,
πηγε να την κανει ομως δεν αντεξε.....
δεν εδειξε κατι σημερα .....ας ειναι καλα ο κοντρερας και ο σακελαριου αυτοι κανα ολα τα κοψιματα.....
απλα σας φανηκε καλος επειδη δεν εκανε πολλες γκαφες σημερα,,,,
πηγε να την κανει ομως δεν αντεξε.....
Ρε Μαλεζά της Κρήτης γιατί δεν έχεις τη νοοτροπία να γίνεις Τσιρίλο της Βιγιαρεάλ;
κρίμα δεν είναι;
Τον Τσιρίλο τον σώζει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του, ευτυχώς σήμερα αυτά έσωσαν και την ομάδα.
κρίμα δεν είναι;
Τον Τσιρίλο τον σώζει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του, ευτυχώς σήμερα αυτά έσωσαν και την ομάδα.
δυο καλές επεμβάσεις αλλα στο υπόλοιπο διάστημα είχε πρόβλημα να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού. στα 33-34 του πια δε μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων
- ΑποστόληςΑ