8. Bruno Cirillo
- krik the greek
Re: 8. Bruno Cirillo
Για το μόνο λόγο που σε δικαιολογώ σήμερα είναι γιατί σε καρουμπάλιασε το βρωμερό σκουλίκι κατά τα άλλα συμφωνώ με τον αδερφό πιο πάνω μισές δουλείες μην ξανακάνεις τις ψιλές του έπρεπε να τις φάει ο κόρακας
- kotsos
Εξαφανίσου από την ομάδα μας.
Το πρόστιμο από την ομάδα πρέπει να είναι δυσβάσταχτο και η απομάκρυνσή του επιτακτική ανάγκη. Μέχρι τότε δεν θα πρέπεθ να είναι ΟΥΤΕ στα επίσημα. Είναι ένας πολύ κακός αμυντικός μολυσμένος από την ασθενεια μικρής ομάδας.
Το πρόστιμο από την ομάδα πρέπει να είναι δυσβάσταχτο και η απομάκρυνσή του επιτακτική ανάγκη. Μέχρι τότε δεν θα πρέπεθ να είναι ΟΥΤΕ στα επίσημα. Είναι ένας πολύ κακός αμυντικός μολυσμένος από την ασθενεια μικρής ομάδας.
++++++++++++++++++moican4 έγραψε:Δεν φταις εσυ ,φταινε αυτοι που σε κρατανε ακομα και τωρα...
Ποσο πιο προκλητικος να ησουν σημερα ,δεν γινεται ...!!
Το προστιμο θα πρεπει να ειναι οι επομενες δοσεις του συμβολαιου του και να παρει μπουλο αν δε θελει να προπονειται τζαμπα.Αντε ουστ απο δω.Μας πουλας και παοκτσηδιλικη
Να να μην ξεχάσει πάρει μαζί του και τον άλλο κύριο Ιταλό που αμοίβεται με 330.000 για να είναι εκτός αποστολής........
Μπορούν οι αγωνιστικές να είναι 13;;;
Μπορούν οι αγωνιστικές να είναι 13;;;
- Aureliano Buendia
Έδεσε υπέροχα με την αποκαρδιωτική και ξεψυχισμένη προσπάθεια της ομάδας να ισοφαρίσει, η εξευτελιστική για τον σύλλογο παράστασή σου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω από πέρσι.
Δεν με απασχολεί αν θα παίξεις καλά, που ούτως ή άλλως δεν μπορείς, καθότι είσαι ένας μετριότατος αμυντικός.
Η όλη εικόνα, νοοτροπία, συμπεριφορά σου είναι ντροπή για την ομάδα μας.
Το ατελείωτο μπλα μπλα, οι βλαχοτσαμπουκάδες, η μίρλα, τα θεατρινιλίκια, τα κεφαλοκλειδώματα σε όσους σκοράρουν, το γελοίο οπαδιλίκι, όλα αυτά είναι μία σκέτη αηδία.
Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό σου και θα οδεύσεις προς β' Εθνική Ελλάδος ή Ιταλίας όπως σου αρμόζει ή θα παίζεις σε τσόντες όπου το όλο τουπέ σου θα ήταν και πιο συμβατό.
Δεν με απασχολεί αν θα παίξεις καλά, που ούτως ή άλλως δεν μπορείς, καθότι είσαι ένας μετριότατος αμυντικός.
Το ατελείωτο μπλα μπλα, οι βλαχοτσαμπουκάδες, η μίρλα, τα θεατρινιλίκια, τα κεφαλοκλειδώματα σε όσους σκοράρουν, το γελοίο οπαδιλίκι, όλα αυτά είναι μία σκέτη αηδία.
Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό σου και θα οδεύσεις προς β' Εθνική Ελλάδος ή Ιταλίας όπως σου αρμόζει ή θα παίζεις σε τσόντες όπου το όλο τουπέ σου θα ήταν και πιο συμβατό.
Είναι ο μόνος μα ο μόνος παίχτης που αυτή τη στιγμή θέλω να φύγει απ' την ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν απ' τους υπολοίπους και πολύ σπάνια κράζω ατομικά κάποιον. Ο Γκαρσία που του είχε βγει και τ' όνομα ποτέ δεν έκανε τέτοιες μ@λ@κίες, και μόνο που το αναφέρω είναι αστείο. Ελπίζω να μην κάτσει στο συμβόλαιό του και τον Ιανουάριο να το δώσουμε.
Ναι ρε φιλε πως το εχει καταφερει αυτο? Κρεμασε την ομαδα πολλες φορες και πρεπει να τελειωνει επιτελους. Ζουελα, Κοντρερας, Μαλεζας και κατ'αναγκη Σαβινι (ο οποιος παρεπιπτοντως δεν εχει δωσει δικαιωμα ποτε)
RespectAureliano Buendia έγραψε: Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό σου και θα οδεύσεις προς β' Εθνική Ελλάδος ή Ιταλίας όπως σου αρμόζει ή θα παίζεις σε τσόντες όπου το όλο τουπέ σου θα ήταν και πιο συμβατό.

Μετά και το χτεσινό εγώ θα ήλπιζα να μην τον ξαναβλέπαμε γενικά στην ομάδα, όχι απλά βασικό. Μακάρι να μη χρειαστεί ούτε λεπτό να παίξει.Makis4444 έγραψε:Ελπιζω να μην τον ξαναδουμε βασικο......
Aureliano Buendia έγραψε:Έδεσε υπέροχα με την αποκαρδιωτική και ξεψυχισμένη προσπάθεια της ομάδας να ισοφαρίσει, η εξευτελιστική για τον σύλλογο παράστασή σου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
και για να κάνω μία μετάφραση στο φίλο μου τον aureliano: είσαι άξιος αγόρι μου για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. όχι για μας. πάνε εκεί να παίξεις και αν πάρεις και ελληνική υπηκοότητα μπορείς να γίνεις και βουλευτής (παίρνοντας τη θέση του αβραάμ που θα πάρει τη θέση του ανατολάκη). αν δεν τα καταφέρεις μπορείς να γίνεις στην ιταλία σαν τιν τσιτσιολίνα. τα συνθήματα της πρώην ομάδας σου "bruno tue per noi" στην κάτω ιταλία. όχι στην άνω τούμπα...
Finito.
- Federacion
Απο το ματς με τον Αγαξ το λέει όλος ο κοσμος πια...
Φ Υ Γ Ε ----- Ε Φ Ι Α Λ Τ Η
μοντς δεν ειναι χαρακτηρισμος ειναι το συναισθημα που με διαπερναει όταν τον βλέπω ακόμα με τη φανέλα...
Φ Υ Γ Ε ----- Ε Φ Ι Α Λ Τ Η
μοντς δεν ειναι χαρακτηρισμος ειναι το συναισθημα που με διαπερναει όταν τον βλέπω ακόμα με τη φανέλα...
Ελπιζω να μην τον ξαναδουμε ΠΟΤΕ!Makis4444 έγραψε:Ελπιζω να μην τον ξαναδουμε βασικο......