8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Όχι θετικός..Μέτριος...Οι γιόμες του κυριάρχησαν αν και ο Κοντρέρας ήταν χειρότερος...

- navigator11
- paok nafplio
Φώτη, ήταν καλός σήμερα, αλάνθαστος στα αμυντικά και με πάθος όπως πάντα. Περισσότερο θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες είναι αναγκαίοι και θα κληθούν κάποια στιγμή να βοηθήσουν. Καλό είναι να τους έχει έτοιμους η ομάδα, με συμμετοχές και όχι ξεχασμένους στον πάγκο. Αυτό ισχύει και για τον έτερο ιταλό...Photis έγραψε:Όχι θετικός..Μέτριος...Οι γιόμες του κυριάρχησαν αν και ο Κοντρέρας ήταν χειρότερος...
δεν εκανε το μεγαλο λαθος εχασε πολλες μονομαχιες στον αερα με φανηκε γενικα μια μετρια-αξιοπρεπης εμφανιση αλλα οχι και αξια αναφορας... :ugeek: :ugeek:
- Federacion
- PAOK_NORTH_ARMY
Μακράν ο καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ και σήμερα... (στους πανηγυρισμούς)
Αυτό το πράμα με τον Ιταλό είναι απίστευτο. Μόνο η Μαλάμω του λείπει όταν έρχεται κοντά μας για να πανηγυρίσει.

Αυτό το πράμα με τον Ιταλό είναι απίστευτο. Μόνο η Μαλάμω του λείπει όταν έρχεται κοντά μας για να πανηγυρίσει.
Προσωπικα,αν και δεν το περιμενα,μου αρεσε.Κρινω την εμφανιση του θετικη.Εκτος απο δυο-τρεις περιπτωσεις,ηταν θετικος,αμυντικα,τουλαχιστον.Αν δεν ειχε και αυτες τις γιομες......
Πάρα πολύ καλός σήμερα, οτιδήποτε άλλο είναι εμπάθεια προς το πρόσωπο του σέξυ.
Με αντίστοιχη εμφάνιση Μαλεζά θα αρχίζατε τα "γιατί δεν παίζει βασικός στην εθνική και τα τοιάυτα"
Με αντίστοιχη εμφάνιση Μαλεζά θα αρχίζατε τα "γιατί δεν παίζει βασικός στην εθνική και τα τοιάυτα"
- Mario Jardel
mpafos4 έγραψε:Προσωπικα,αν και δεν το περιμενα,μου αρεσε.Κρινω την εμφανιση του θετικη.Εκτος απο δυο-τρεις περιπτωσεις,ηταν θετικος,αμυντικα,τουλαχιστον.Αν δεν ειχε και αυτες τις γιομες......
++++
Eίδικά με τις γιόμες...
Αλλά τουλάχιστον έδωσε λίγο νεύρο στην άμυνά μας.
Ευτυχώς απέφυγε τα τσαφ..
Καλος σε γενικές γραμμές