8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
Ο παίκτης ΔΕΝ κάνει. Είναι κίνδυνος θάνατος για την άμυνά μας. Ελπίζω να μπει γρήγορα στην ομάδα ο Ζουέλα. Το ματς ήταν 2-2 και αυτός μάλωνε με αντιπάλους καθυστερώντας το παιχνίδι και με κίνδυνο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη. Στις καθυστερήσεις αντί να καθαρίσει την φάση αφήνει τον Γεωργιάδη να μπουκάρει δημιουργώντας φάση για γκολ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Ας τον κρατήσουν για 4η επιλογή και του χρόνου τον πούλο...
-
Προς το τέλος αγκάλιαζε στη φάση έναν επιθετικό του Πανσερραϊκού. Εκεί αν έπεφτε και δινόταν πέναλτι, δε θα έλεγα τίποτα για διαιτησία, φανερά τον αγκάλιασε.
- ΑποστόληςΑ
Όλους θα τους χρειαστούμε φέτος, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Να παρακαλάμε να βελτιωθεί και όχι να τον βρίζουμε. Μην τους ακούς Bruno μου. Παίξε εσύ για την φανέλα και θα είσαι σωστός.
Ο φουκαράς ο κοντός είπε μια φορά μετά από τόσα χρόνια να πάει να πανηγυρίσει μπροστά στα κάγγελα της 4 και βρέθηκε τετ-α-τετ με τα κωλομάγουλα του σέξι. Πού να σκοράρεις μετά, στοιχειώνεσαι..
- Federacion
φυγε, ελεος, φυγε απο μόνος σου αν τη πονας τη φανελα,
αλλιως δεν ξερω,
να παθεις μαγουλάδες
γριπη (κοινη)
ερωτική απογοήτευση (ελαφριας μορφης)
να αποφασίσεις οτι το επαγγελμα που σου ταιριαζει είναι μπασκετμπολιστας
ή να οργανώσεις συνδεσμο του ΠΑΟΚ στο χωριο που καταγεσαι
ή να ρευστοποιησεις όλη σου τη περιουσια και να τα χώσεις στην επομενη ΑΜΚ
δεν ξέρω φιλε βρες κάτι να κάνεις γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ.
τα μυαλά μας πονάνε 2010 η επιστροφη του πονοκεφάλου εχει τ' ονομα σου...
αλλιως δεν ξερω,
να παθεις μαγουλάδες
γριπη (κοινη)
ερωτική απογοήτευση (ελαφριας μορφης)
να αποφασίσεις οτι το επαγγελμα που σου ταιριαζει είναι μπασκετμπολιστας
ή να οργανώσεις συνδεσμο του ΠΑΟΚ στο χωριο που καταγεσαι
ή να ρευστοποιησεις όλη σου τη περιουσια και να τα χώσεις στην επομενη ΑΜΚ
δεν ξέρω φιλε βρες κάτι να κάνεις γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ.
τα μυαλά μας πονάνε 2010 η επιστροφη του πονοκεφάλου εχει τ' ονομα σου...
- Caballo Viejo
+ όσα θεςgate4mitsos έγραψε:Ποζερα τσιριλο δεν μπορω να σε βλεπω αλλο με την φανελα του ΠΑΟΚ
Έλεος πια με δαύτον!

- Aureliano Buendia
Τα έχετε πει όλα και συμφωνώ.
Το πρόβλημά μου μαζί του είναι μεγαλύτερο από το αν παίζει καλά ή όχι -που προφανώς δεν παίζει- και αγγίζει πολύ ευαίσθητες χορδές.
Πάλι τσαμπουκάδες, διαμαρτυρίες, ακατάπαυστο μπλα μπλα.
Γενικά μικροπρέπεια που δεν ταιριάζει στην ομάδα μας.
Χώρια που έδινε συνεχώς αφορμές για να αποβληθεί.
Φυσικά κυμάνθηκε στα γνωστά χαμηλότατα στάνταρ του από άποψη απόδοσης.
Είναι ζήτημα αισθητικής ρε πούστη μου.
Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό του.
Ελπίζω ο Ζουέλα να είναι ετοιμοπόλεμος γρήγορα.
Το πρόβλημά μου μαζί του είναι μεγαλύτερο από το αν παίζει καλά ή όχι -που προφανώς δεν παίζει- και αγγίζει πολύ ευαίσθητες χορδές.
Πάλι τσαμπουκάδες, διαμαρτυρίες, ακατάπαυστο μπλα μπλα.
Γενικά μικροπρέπεια που δεν ταιριάζει στην ομάδα μας.
Χώρια που έδινε συνεχώς αφορμές για να αποβληθεί.
Φυσικά κυμάνθηκε στα γνωστά χαμηλότατα στάνταρ του από άποψη απόδοσης.
Είναι ζήτημα αισθητικής ρε πούστη μου.
Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιό του.
Ελπίζω ο Ζουέλα να είναι ετοιμοπόλεμος γρήγορα.
Tolaros έγραψε:Ο φουκαράς ο κοντός είπε μια φορά μετά από τόσα χρόνια να πάει να πανηγυρίσει μπροστά στα κάγγελα της 4 και βρέθηκε τετ-α-τετ με τα κωλομάγουλα του σέξι. Πού να σκοράρεις μετά, στοιχειώνεσαι..

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όποιοι γιουχάρησαν και πέταξαν μπουκάλια στον τσιρίλο, μετά την επιτυχία του γκολ, είναι ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. και πολύ επιεικής είμαι.
Ρε μάγκες πραγματικά δεν ξέρω γιατί όλοι έχετε φάει τόσο μεγάλο κώλυμα με τον sexy Bruno και δεν λέω ότι είναι Contreras αλλά δεν είναι και σαπάκι!! Στα ματς με τον Ajax και το μαρκάρισμα του Soares δεν ήταν καθόλου καλός αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω μόνο από αυτό!! Πέρσι στα play off ήταν βασικός και έκανε φοβερά ματς με γαύρο κλπ. ακόμα είναι ο μόνος στοπερ μας που σκοράρει με το κεφάλι (ο Pablo έχει να το κάνει από το ματς με το σκουλήκι και ο Στελάρας δεν το έχει και πολύ δείτε τη φάση στη Τουρκία όπου μόνος του στέλνει τη μπάλα στο κόρνερ εκεί ο sexy θα το είχε καρφώσει σίγουρα) και οκ δεν λέω να είναι βασικός και αναντικατάστατος αλλά σε μια χρονιά με τόσα ματς πιστεύεται ότι δεν θα χρειαστεί???
Εγώ τον πάω και μου αρέσει το πάθος που βγάζει και ας το παρακάνει κάποιες φορές!!!

Εγώ τον πάω και μου αρέσει το πάθος που βγάζει και ας το παρακάνει κάποιες φορές!!!