akaklas έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που γραφουν ναι αλλα ειχε να αντιμετωπισει τον σουαρεθ που εχει 40 εκ κλπ.
Αν ειναι ετσι τι παιζουμε μπαλα , να ειχαμε μια λιστα ποσο κανει ο καθενας και να βγαζαμε μια σουμα και να κερδιζε αυτος που ειχε τα πιο πολλα, η σλοβακια πως κερδισε την ιταλια ?
Συμφωνω οτι δεν ειχε βοηθειες αλλα απο εκει και περα μιλαμε για μια εμφανιση τραγικη,η συνολικη του εικονα ειναι τραγικη , μονο και μονο που εχει συμμετοχη και στα 3 γκολ σημαινει κατι, κι εγω τον δικαιολογω εν μερει αλλα ηταν τραγικοτατος απλα.
γραφουμε για μαλεζα,ζουελα αλλα επιτρεψτε μου να θυμυθω οτι περυσι ο σαβινι και με τον ηρακλη πανω στον ιακομπ και στα πλει-οφς ειχε παει πολυ καλα σε μαν του μαν και εχει και τον τσαμπουκα και την προσωπικοτητα ως σεντερ μπακ,θα μου πεις μετα χριστον προφητης αλλα χθες αν επαιζε ο μαλεζας θεωρω οτι θα ηταν χειροτερα απο την στιγμη που και ο κοντρερας ηταν και αυτος σε κακη μερα οπως για μια ακομα φορα σε ντερμπυ ή σημαντικο αγωνα
στο θεμα επιλογης σαβινι αντι τσιριλο δε θα διαφωνουσα.θα τον προτιμουσα κι εγω.επελεγη ομως απο τον κοουτς και επαιξε οσο μπορουσε.δε βοηθηθηκε οσο επρεπε κι εξετεθη.απλα τα πραγματα.τωρα οσοι θελετε να βρειτε εξιλαστηριο θυμα καλα κανετε και ριχνετε το αναθεμα στον τσιριλο.αυτη ειναι η ευκολη λυση .....